AKEJ DÅ VAR DET DAX IGEN

solen är kvar mitt på himlen även idag och det glädjer mig=)
har suttit ute hela dagen och nu gör jag mig klar för att amanda ska komma och hämta mig så vi kan fara och äta vid älven sen fara till kroksjön för att ta det lugnt där ikväll=) blir nog nice!
ska ta och tejpa min nagel så den håller sen packa ihop lite tjockare kläder=) hörs inatt eller imorgon =)
goodbye! (#)

HIGHFIVEAR MOT SOLEN

solen skiner idag och jag mår ganska braaa=)
nog fan sket jag i att träna idag nog och sov en och en halv timme längre istället för att sen lägga mig ute till nu =) det är tydligen dax att he sig i duschen för att sedan traska in mot stan för att hitta en så förbannat snygg tshirt åt albin förhoppningsvis =)
mamma ringde för ett tag sen och tyckte jag skulle komma ut till boviken och äta middag med dom där ikväll sen åka in till stan med emma igen =) det blir nog bra för har inte ens sett emma sen hon kom hem från turkiet så det är väl på tiden nu antar jag. nä dax att duscha =)
ut och stek! fred ut

JA NU HAR EVAS HJÄRTAS LÅGA

det känns som klockan är typ halv ett med tanke på allt jag hunnit med idag (inte hunnit med så mycket men gjort massa iaf) men egentligen är den alltså bara 22.28. se sjukt!
dax att sova snart så jag tar mig upp för att träna imorgon? good night then!


PRETTY PLEASE!!!!!!!!!!!

HAR NÅGON SNÄLL SJÄL EN VÅGTÅNG ATT LÅNA UT TILL TISDAG?


JAG SKA INTE TVINGA DIG

rekord igår (Y) good work! är inte så aktiv nu med bloggen eftersom att det är så fint väder över skellefteå stad hela tiden och då sitter jag knappt vid datorn! och det kommer förmodligen bara bli sämre när jag börjar jobba också..
hade sista skoldagen idag och det känndes så förbannat bra! inga lektioner imorgon och likaså på måndag =)=)=)=) bara fika och avslutning på tisdag som sker annars väntar jag till den 20onde för att besöka atorpskolan igen =) tralalalaaaa sitter och här på mig mina superfina skor nu som ska invigas på skolavslutningen och väntar bara på att jag ska städa mitt rum lite sen att pappa ska ha ork så vi kan ut och övningsköra=)
hoppas på bra väder imorgon iaf så jag kan upp tidigt sen fara och träna för att vara hemma vid tio så jag tar vara på dom bästa timmarna som erbjuds så jag kanske har lite passande bruna ben till på tisdag då dom ska visas upp till min kjol och mina skor=)

sommarsommarsommaaaaaaaaar
blir krokis i helgen iaf och det ska bli förbannat skönt! hoppas på ett lite molnigt väder på lördag som sedan klarnar upp under kvällen sen på söndag är det stekar dax once again! =)


SCREAM YOUR HEART OUT

CHERRYPAJ


TODAY IS THE DAY

tralalalaaa=)
1) vattenkriget kommer spåra ur idag för det har redan börjat med att alla blev jagade in från bussen och vattenfall forsade över ingångarna! FINT :):):):)
2) vädret är verkligen huuur fint som helst för det är inte ens ett moln idag men då är det ju typiskt att vi går till fyra idag bara för att.....
3) kläderna till skolavslutningen är klart för tillfället men jag vet aldrig om jag hinner ändra mig =) tralalalaaa

Dagens vill ha: allt innehåll i en helt ny garderob
Dagens klädsel: ljusa cheapjeans och en tshirt
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: utsläppt och oplattat med uppsatt lugg
Dagens låt: någon sommrig av håkan iaf
Dagens planer: skolan och ted förmodligen=)
Dagens saknad: sommarlov!!!!!!!!!!
Dagens dummaste: inget än så länge?
Dagens misslyckande: -''-
Dagens drog: solen!
Dagens köp: noll än så länge
Dagens godis: -''-
Dagens humör: stråååålande=)

nu ska jag gå ut och ringa ida sen ska jag kolla runt på lite bloggar =)

VISST KÄNNS DET FINT NU HURRICANE

må-jävla-bra-dag =)
slutade innan elva då åt vi bara sen satte vi oss ute ett tag, for hem och satt ute på baksidan från typ tolv till halv tre för att sen fara på friskvårds (gym 60 min + core 30 min). kom hem nu för ett tag sen och känner mig fan duktig och nu väntar jag bara på att få lite krubb sen ska jag vidare till amanda för att basta och sen plåga henne=) det blir fint!=)
vädret har varit till och från hela dagen men jag härdade och satt ute i shorts och linne iaf för det sägs ju att 70% (?) av uv-strålarna går igenom molnen och vad gör man inte för att få lite färg (som förmodligen är röd i två dagar sen blir jag fräknig eller vitare, take your pick!)
styra middag nu sen mot oändligheten och vidare! over and out


DATORERGONOMI

inte konstigt att statistiken sjunker när jag är kass på att uppdatera - soooooopa!
hade inte tid att skriva igår för jag satt inte ens vid datorn nått för jag var upptagen all night long sen så ikväll har jag inte heller tid så det får bli nu och kanske efter skolan för vi har inte två sista lektionerna så det blir nice (Y) slutar typ vid halv tolv så love of my life =) hoppas på att solen ska komma fram igen när jag slutat så man kan sätta sig ute innan jag far iväg och tränar=) då vore allt en smula bättre! dax att bli helt klar med bildspelet nu
Say good night and go =)

ät mig=)

ät mig=)

BJÖRN G

det blir löshår (Y) jag och linnet har paxat nu och när pengarna är inne på kontot så åker vi av! i med löshår sen ner till umeå för att göra tatton hon tjatat om sen ska väl delar av lönen försvinna där också på kläder :D ser fan fram emot det lika mycket som pdol typ =D TRALALALAAAA det blir nog förbannat bra men förbannat dyrt :D
Johannes sitter och taggar mig inför sommaren nu och gyllene spelas på itunes (Y) fyfan så härligt! det är nära nu - 9dagar kvar till skolavslutningen, 55 dagar kvar tills jag fyller år och sen är det 61 dagar kvar till pdol!!!!! men då är det dock 15 dagar kvar tills jag börjar jobba och ska slösa bort några veckor men vadå det lönar sig i slutänden!
äg äg äg äg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
måste lugna ner mig nu sen natti! fred ut

IT'S TRUE LIFE WILL SMILE FOR YOU

OPS I DID IT AGAIN

vaknade allt för sent idag igen även fast jag hae ställt väckaren som jag har ett svagt minne av att jag stängde av.. förbannat! har iaf lyckats sitta ute ett tag nu och det är bara dom förbannae fräknarna som kommer ingen jävla brunfärg och jag orkar inte med att vara fläcklig bara..
ska iaf och hämta allt jag har hos mamma nu och jag hoppas att jag får köra sen blir det hit på morsdagsfirande som består av mat :D tänkte även hinna med att träna ikväll så det blir nog bra=)



t

BRIDGE OVER TROUBLE WATER

SKA, VILL OCH MÅSTE;
jobba på ljusare hår/klippa mig
köpa något nytt (!!!!!)
kolla upp om löshår
punktera läppen/tungan
fixa datorn till mitt rum
skriva önskelistan även fast det är två månader kvar
hämta hem moppen
skaffa sommarlov



jag har inte sagt att jag fick kommunjobb också än va? nä men det fick jag iaf! varför verkar det som precis alla fick det? alla som har fått jobb nu som man frågar säger att dom har på nån stackars kyrkogård eller nått sånt för slaveripengarna 37:-/timmen! stackars satar så jag tackade nej och slavar på nordic istället för mer pengar men ner självmordstankar (Y)
DET FINNS EN VÄNDPUNKT I ALLAS LIV


YOUR HAND IN MINE

VARFÖR FÅR MIN STATISTIK NER IGEN FÖR?????

steg just upp och inser att jag missat ett dugligt stektillfälle.. damn! får hoppas på imorgon istället=) jag vill börja dagen med att säga att jenny min vän du kommer inte plugga många sekunder så jag förstår mig inte på dig.... amanda, jag frågar pappa om familjen almqvist stuga i boviken istället?
aja vi höres sen för nu måste jag ha "frukost". över och ut!

SOLROS


(blåsbubblare: sara eklund)
blås mig en bubbla! =)
ballerinorna är framme och himlen är blå och jag sitter inne och har media sen väntar datakunskap också och det känns ju underbart när solen är framme! ...not! jennan jag hoppas att vi far imorgon för du kommer ändå inte att sitta hemma och plugga en hel lördag så du kan antingen följa med eller lämna över nyckeln för vi s-k-a dit! =)
nä ska styra upp bildspelet nu sen får den som lever se vad det blir av kvällen! good day

GOODNIGHT SUNNY

kom hem för ett tag sen och har då tagit bilder iaf.. men är någon tillräckligt bra!? jag vågar typ inte ta med och visa dom för tänk om hon blir jättemissnöjd nu när hon tror att jag fixar det och allt suger! åh ska skicka dom till sara och be om råd nu sen sängen hoppas jag om jag har tid med det för jag behöver det!


glassa i krokis i helgen eller?
(ANNA INGET JOBB I HELGEN! bara så du vet kjelle sa att han inte fick tag på dig)

KLICK!

solen i ögonen B) jättefint väder idag men fortfarande ingen värme =/ hoppas på bättre lycka efter i helgen =)
min medialärare pratade med mig idag och sa att jag fortfarande har chans att få mvg i kursen! jag har mvg i det grafiska redan men det var ljudmedian som drog ner det hela tydligen men jag skulle ändå få en chans eftersom jag låg så nära inpå så nu har jag till imorgon på mig att fota som en galning! hon ville ha riktigt jävla snygga bilder för då skulle det höjas till ett mycket finare betyg med ett m framför och jag vill verkligen ha det men jag har rätt liten press på mig nu av mig själv känner jag... jag vill så jävla gärna få bra bilder men vad ska jag ta på!? hon tyckte lite närbilder eller på typ växter så jag får väl försöka med det då.. har redan några bilder sen förr som jag ska ta med också men får se hur mycket jag kan ta med för jag måste redigera dom imorgon på lektionstid också för att få dom perfekta och jag är ingen hejare på photoshop och det känns som jag kommer snubbla på mållinjen bara :( och om jag gör det; förbannat! säger jag bara, skott i pannan och grinar tills jag har vätskebrist!
aja, ner i tvättstugan - till pappa och äta - ut och fota mer med sara! wish me luck!





I DARE YOU

:O har flyttat min blogg nu som man tydligen var tvungen att göra och WTF!??? vad är det här? allt ser konstigt ut och "publishme"!? vad är det för namn... aja skit it det är väl bara att anpassa sig och om inte så är det väl ännu en anledning att radera men den som lever får se!
det är jättebra väder idag och jag plockade till och med fram mina ballerina när jag skulle gå in till stan (Y) nu ska bara värmen stiga några grader sen är det dax att lämna skolan för detta år! blir jättebra! det som inte är jättebra är att sommarjobbet kommer vara tråkigast i världen, jag kommer vara ännu genomskinligare efter dom veckorna och att skatten kommer ta hela min intjänade förmögenhet!

aja allt för idag skulle jag tro! över och out

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

vart är den där regnbågen?
image230

SOLEN I ÖGONEN OCH SPILLD MJÖLK ÖVERALLT

image229

solen börjar titta fram bakom molnen nu efter en vecka av grå himel och kalla temperaturer och tur det för idag var jag väldigt nära på att hämta upp vinterjackan för att det var så förbannat kallt i lägenheten när jag vaknade! minus med solen är att emma har med sig allt och lite till nu gällande sommarkläder så blir inte att dra på sig något sommarfint om vädret tillåter någon dag framöver iaf..
jag har ett farligt sockersug nu så när amanda kommer hit blir det ica - AA (säsongsavslutning:(:(:(:(:() och sen grey's! toppenkväll! (Y) och mitt tangentbord är det mdåligaste jag vet nu jag måste typ slå sönder det för att det ska bli någon bokstav så jag avslutar mitt inlägg här och nu för det är för jobbigt att skriva en novell med det! 
fred ut!

MY HEART

media med the perishers och ska börja göra visitkort nu! sitter på photoshop och försöker få en bild att passa in som bakrund men vet som inte hur det blir med det..
vi slutar även tidigare idag och imorgon för idag har vi ingen matte så vi flyttade median till nu sen imorgon har vi ingen lpl eller svenska! guldet!
provet var förövrigt jättelätt så det går nog bra! hoppas på ett vg men vet aldrig säkert..

ska mixtra klart i PS nu! hörs sen!

"LIX ÅT HELVETE"

pidnadbaådalsnaika
sjukt less! mamma har gett sig av till lövånger och emma har siktet inställt på turkiet så nu ska jag spränga mina högtalare och sen iväg och träna!!!!!!!
hörs en bättre dag!

CAREFREE

pluggat sen tre nu och förbannat så less jag är! jag kunde kanske inte bry mig mindre om om jag är holistisk eller analytisk och hur många Hz hjärnans alphavågor har när man sover! varför ska jag veta det och varför ska vi ha kursprov i det? jag skulle behöva en jävla massa pengar på mobilen och allas nummer som ska göra provet! då kanske jag får ihop alla frågor om jag skickar en fråga till varje människa! Jenny du kan iaf räkna med att det kommer vibrera i din ficka när jag fastnat och Linda lika så!
nä tillbaka till boken och hoppas att jag kan allting imorgon istället! måste även leta fran skivan med Anithas ljuva stämma på så jag har någon aning vad den handlar om! godkväll!


LOVERS


SHOES! dax att hjälpa mig välja igen! blev kär i dom första sen upptäckte jag dom andra skönheterna också! och om jag bestämmer mig för ett par vem är på att beställa från asos så vi delar frakt osv?


SNOWFLAKE

Decide - which voice in your head you can keep alive

Even in madness, I know you still believe
Paint me on canvas so I become
What you could never be

I dare you to tell me to walk through fire
Wear my soul and call me a liar
I dare you to tell me to walk through fire
I dare you to tell me

SHINEDOWN - I DARE YOU

image225









IF THE RAIN MUST FALL

amanda och tigist for nyss och ska lämna tigist på ica och amanda ska köpa godis så jag ligger här i hennes soffa och ser gossip men det är inte så ball för jag har redan sett dom så jag vet ju vad som kommer att hända och nu måste jag bara ta hem fler avsnitt sen är det bara börja se igen! dax att börja ta sig egenom oth från s01 igen kanske? sen kommer det ut tre nya AA ikväll också som måste ses! men får se när det blir för det blir nog mest pluggande ikväll för min del och samma sak imorgon!
Emma far ju till turkiet imorgon också så jag hoppas på att mamma håller sig i umeå eller i lövånger en hel vecka så jag har lägenheten för mig själv! det vore guld värt och sjukt skönt!

nu har himlen öppnat sig också - spöregnar.. hoppas amanda kommer hem med godiset snart och att hon inte är allt för blöt och grinig=)
"XOXO gossip girl!"

DAGEN D

jävla trevligt igår! jag var inte lika stor stjärna i kubb igår som jag brukar dock men tur att mitt lag drog upp mig så vi inte förlorade så mycket iaf ;-) jag och amanda gick och la oss vid fyra så när tigist kom in vid tio idag och snackade om en festis tittade jag bara på hon och vände mig om sen dess har hon sprungit fram och tillbaka och sagt några ord för att försöka få liv i oss så där vid ett gav vi vika och nu är det frukost på g - pizza! så mycket hade amanda hemma som var ätbart ;-) men det funkar för mig för det kändes jäävligt gott!
ska gå och leta reda på min röst som är försvunnen sen är det dax för frukost och sen börja diska bort middagen igår som fortfarande inte är gjord sen hem och plugga till det förbannade kursprovet som väntar på tisdag...

DANCING IN THE MOONLIGHT

efter regn kommer alltid solsken!
(Y)
det går bra nu kompis det går bra nu!

SOLEN I ÖGONEN

här kommer sommaren få liv igen aaaaaahaah här kommer sommaren! den dyker upp som en gammal vän aaahaaaah här kommer sommaren!

image224

måste ta och hoppa i duschen nu sen börja plocka ihop här sen är det bara att vänta på att amanda ska ringa och säga att hon är redo att hämta mig! sen kör vi förbi ica och köper allt möjligt vi ska tänkas äta sen hem och börja få lite sommarkänsla! tror kvällen blir kanon om vädret håller sig och plusgraderna håller i sig och att jag regerar i kubb! annars vill jag fan inte vara med!
hörs ikväll/imorgon =) ha en bra kväll för det tänker då jag ha!

HANGING BY A MOMENT

maja vilken tur att du ska sitta hemma med uffe i helgen då så du inte behöver känna av denna kyla du pratar om! ..störd
sitter och lyssnar på massa gamla spelningslistor medans jag tänker på vad emma inte ska tänkas ska ha med sig till turkiet så jag kanske får låna ur hennes garderob imorgon men det funkar fan halverst för hon lär väl ska ha med sig allt tänkbart! aja får hoppas hon är vaken innan jag far imorgon så hon får plocka ut istället för att jag bara tar någonting och att det blir ett jääävla liv!

sitter och kollar piercingar och jag blir så jävla sugen! vill bara att jag redan ska kunna ha två ringar i läppen eller en stav i tungan all the time men icket.. är sugen att göra det snart men ska jag vara ärlig tar det inte många sekunder efter att jag satt min fot innanför dörren här hemma innan det är utplockat och nerspolat i toaletten förmodligen.. så det känns rätt värt..

nä ska och se ännu ett till avsnitt av gossip nu sen sova=) puss

EVERY MOMENT COUNTS

that can make me feel so sweet
i'm yours och mr. mraz går på repeat för vad allt är värt!
hemmakväll med mamma ikväll när vi imorgon höjer tempot ett steg och jag her mig ut för att spela kubb och grilla hos amanda=) hoppas bara att vädret blir super och att man kan ha nått fint och sommrigt på sig! det vore något! nä ska dra på mig mjukis nu sen snöra mig i fotöljen för att se om bolibompa redan har slutat eller om det bjuder på något riktigt bra ikväll! annars har vi scrubs på trean så det ordnar sig vill jag lova!
bolibompa sen se vad garderoben bjuder på för sommarfint imorgon då! over and out

image144

HEJ HÄR ÄR PIPPI

media nu och vi har verkligen inget att göra egentligen... vi har visat bildspelen och betygen ska tydligen sättas i helgen och jag tror jag ska göra ett till nu bara för att få ett plus! ikväll? ska höra med alex vad hon säger annars är jag sugen att bara vara hemma typ eftersom jag ska sova hos amanda imorgon och allt så=)
dax för ett nytt bildspel nu och höres sen! (det finns verkligen fula bildspel)
kram!


KOM IGEN LENA!

naindaopsnsouhaä så känner jag på ett sätt men inte på några andra! känner mig trött och då tackar vi för att jag inte jobbar på lördag så jag kanske kan sova några timmar och faktiskt göra någonting på fredag!
var och tränade idag faktiskt (Y) bra elin bara en vecka sen sist! ...nä måste skärpa mig gällande det där för kortet går fan snart ut men jag gillar inte riktigt friskvårds nya schema gällande alla pass för det är mycket tråkigare att bara vara i gymmet men aja har väl inget val nu då!
ska gå och äta två mackor nu sen ta mig till duschen efter det =) hörs imorgon!

Din blogg är värderad till: 4 376 kr
sugen att köpa den? jag ger er extrapris!

image223

AND I KNOW THAT IT'S A WONDERFUL WORLD

det finns en vändpunkt i allas liv
tittade på mobilen idag efter idrotten och ett sms från pappa "Ring mig när du har tid" med en väldigt allvarlig ton på smset. då ringde jag och han lät lite hemlighetsfull men allt kanske äger från den stunden! minst fyra veckor på nordic väntar mig med start den 9juni!!!!!!!!!!! det är då jag ska jobba som ett djur sen ska jag vara blekast i världen när jag kommer utanför dörrarna efter några veckors jobb och pengarna är påväg in på kontot så jag kan köpa mig en underbar 140cm säng och en bärbar dator! i juuuust mmmm! mitt namn ska även strykas några datum från café victoria för i sommar har jag inte tid och ork för att småjobba=)
ni förstår inte mitt humör nu! ALLA ÄR UPPE PÅ TAKEN och nu måste jag se sista veckans andra avsnitt för jag hann bara se ett idag på median! g o o d b y e!
t=)


FAKE PLASTIC TREES

image221
fortfarande kallt ute men ändå soligt, när ska den riktiga sommren komma? 20 dagar kvar tills vi går ut idag och det kommer fortfarande lite hagel och snö då och då och så ska det varkligen inte vara! det är nu man ska börja använda sommarkläderna och inte behöva ta fram vinterjackan igen! bara sjukt...
jag tror faktiskt jag ska börja skriva en önskelista snart även fast det är två månader tills jag fyller år men då kanske jag får mer för då kan dom köpa tidigare ochdå ser det ut som det inte blir lika dyrt :$ sjukt smart av mig och nu hoppas jag bara att det funkar! ;-) ska försöka hitta nått av värde att göra på median nu om det går.. hörs sen!

72 dagar (!!!)

TIGIST ÄR GUL OCH AMANDA EMOSVART

sitter och väntar på att emma ska komma hem med skrov från jobbet för mamma är i sthlm och jobbar till sista planet hem och ingen utav oss hade orken att göra något själva så hon erbjöd sig och just därför är tigist och amanda kvar här för att få snylta lite dom med ;-)
skulle egentligen och träna idag men icket idag heller alltså... lata jävel... men det var faktiskt haglet som stoppade mig och gjorde så allt kändes så förbannat jobbigt! får ta det på torsdag efter skolan istället (?)
måste egentligen se dom avsnitten jag har kvar av andra och plugga också men när ska jag hinna med det när dom här quinnorna är här? sen vill jag träffa t också meeeen får se vad som hinns med i detta liv (=ikväll) iaf annars får det bli imorgon hoppas jag =)

ska se vad idioterna håller på med riktigt nu ;-) over and out

HIMMEL BLÅ HIMMEL BLÅ

image220
hemma och fördriver tid innan vi ska till nordanå och se dans. har enbart haft nationella idag som gick halverst men annars så är det bara en timmes media som väntar efter nordanå. värd dag?
hörs ikväll! =)









MINUS GÖRS TILL PLUS

nationella imorgon kommer gå allt utom bra men det är något jag tar hand om imorgon när jag sitter där och gör det istället! nä sömn nu så jag kanske tar mig upp imorogn eftersom vi börjar 08.30 istället för 09.25... aja säng nu! hörs imorgon=)

:)
why do my hand fit yours, this way?


MÅSTE MÅLA ALLT MED FÄRGER I EN VIND

HA! har knäckt peter answer nu och allt faller på plats!
det som är skrivet är skrivet och livet är livet

mitt hår är regnbågens alla färger och några till ungefär men nu har jag bestämmt mig för att i sommar ska jag bli så ljus som det bara går sen när solen börjar försvinna mer och mer så ska jag dra i det röda igen och alla blir nöjda och glada=) eller iaf jag=)
vill ha helg och sommarlov! det vore någonting som skulle sitta helt felfritt! måste ta ut faktan till engelskan idag sen plugga till matte NA del 2 som är imorgon som förmodligen kommer gå hur dåligt som helst och sen måste jag även börja plugga till kursprovet vi har nästa vecka i lpl........ fan... kommer vara rätt lätt och jag vill minst ha vg på det så det är bara att börja nu! kanske måste lyssna igenom skivan vi fått också?
steg ett; att börja med engelskan!


du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn

74 DAGAR - EN EVIGHET BORT



MÅSTE HA!!!!!!!!!!!!!! är sjukt sugen på den gröna men jag vet inte... och storlekarna brukar vara lite halverst på hans tshirtar så ska man isf ta M eller L om man vill ha den lite större? finns i herr vit också och då blir nog storleken bättre som jag vill ha den men att komma i en utav desa skönheter på pdol skulle inte göra allt för mycket! vilken färg tycker du?
sen finns det nya badge och nu också nyckelringar från för sent för edelweis och dom ska jag haaaaa tralalalaaa!
74 dagar kvar - ses på pdol!

GOODBYE READHEAD

sitter och skaffar bajsbrun färg på håret snart och det glädjer inte mig men det är nog bättre än en stilig orange färg i sommar! gör ett försök på att få det lite ljusare också genom att ha slingor nu först men ärligt - jag tror inte det funkar?
ska skölja ur slingorna nu sen i med det bruna.... hata solen som förstör mitt fina röda :(

goodbye readhead och hej samma hårfärg som alla andra och några till.

HIDE AND SEEK

don't leave me high don't leave me dry
jag var med om det sjukaste igår: jag och tigist gick hem igår från sanna och då när vi gick förbi klintforsån just efter bron till sportfältet (som alla kanske inte vet vars det är men) så lät det exakt som att någon kastade en stor sten i vattnet! det var knäpptyst och märkt i skogen där det kom ifrån så vi var inte speciellt sekiga på att byta sida av vägen och att börja gå lite fortare. tio sekunder efter det ringer det dolt nummer på tigist mobil; VAD ÄR ODDSEN? så vi hinner ju typ börja gråta men jag tar mod och svarar och det var nån idiot som tyckte den var rolig och försökte äga mig men det gick åt helvette på det samtalet slutade med att han sa "hej hej" och la på. men iaf nu kommer det mest sjuka av allt, har ni provat hemsidan http://peteranswers.com/ ? den är nog det sjukaste jag vet! och alla som var här igår vet hur det "funkar" och jag blir tokig! vi skrev in "Vem kastade stenen" och vad får vi för svar!???? jo, "Våldtäcktsman" och det går en lös i stan igen så jag har mått kung hela natten när jag sovit själv i huset men det är bara sjukt och jag hatar såntdär ologiskt och "övernaturligt"! blä :(
ska ner och äta något nu iaf sen kanske somna om i soffan om jag inte är tillbaka vid datorn lika fort igen=)
over and out
image215

THE NIGHT IS STILL YOUNG

tack för en trevlig kväll=)

image214

några timmars sömn nu kanske? nä är inte ens trött typ men kanske ändå måste ta det för laget?
i can't sleep i can't eat
godnatt=)

YOU ALWAYS WANT WHAT YOU CAN'T HAVE

Forgive me if I stutter
From all of the clutter in my head
Cuz I could fall asleep in those eyes

Teddy Heiger - For You I Will

image213

©

kom hem från jobbet för inte allt för längesen och nu kanske en timmes sömn? har sovit så jävla dåligt hela natten och jag är inte säker på varför =/ kändes bara jobbigt att vakna 176376 gånger och tro att man har försovit sig så tror det kommer slå tillbaka ikväll när det vankas kalas och allt! Sanna fyller nämligen år på måndag så det är pyamasparty där ikväll med massa jävla fika och godis och allt man kan tänka sig! mmmmmumma! fiskedamm och hela köret (Y)
när nu blir det att snöra sig i sängen med täcket över huvudet och tiger lou i ena örat en timme! hörs inatt ellet imorgon =) over and out


OCH JAG FÖLL FÖR NÅGON PÅ EN FEST NÅGONSTANS

och det skulle ju vara dans dans dans
det är en lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer



grillandet lagt på hyllan?
hörs senare om inget händer annars imorgon efter hard work work!
kram!

MJAU

hatar skolans internet:( går inte lägga in bilderna men får ta dom på fc sen he in dom ikväll/imorgon!
good day =)

FOR YOU I WILL

media nu och vädret är uuuunderbart idag! grillning ikväll!? är sugen iaf men bara folket är på så kör vi! kommer ni förbi så bjuds det på marshmallows om det finns kvar några vill säga :$
ska montera ihop min fotobok till en bok nu så den verkligen räknas som en bok sen är det fanskapet över iag =P tur det! sen ut med tiger i ena örat och fota/steka med linda och jessica ett tag innan datakunskapen börjar =)
ta det lugnt ikväll så ses vi vid elden =) puss!

IT'S COLD IN HERE THE MUSIC IS TOO LOUD

tralalalaaa hatar blogg.se för det är idiotiskt! skrev om min och amandas två timmars gång och om hur jag behöver två veckor i idé och om hur fattig jag kommer vara i sommar och om att det blöder som att man styckat något stackars djur från min kind för att jag råkade stycka mig själv ungefär. men det var väll allt. apa till blogg
det är väääääldigt nära nu

I want you to notice
I want you to care


hörs imorgon. godnatt!

MUSIC MAKES THE WORLD GO ROUND

 
let the drummer kick och she came home for christmas
 
for you i will och egentligen nån låt av tiger lou men kunde inte bestämma vilken jag skulle välja så fick bli ingen


tog sovmorgon och slutade tidigt idag (Y) det gillas! men vad som inte gillas är att jag måste städa mitt rum och att jag är helt död i kroppen =/ känns på något sätt skönt att jag inte hinner träna i helgen eller kanske på söndag om jag känner att orken är tillbaka men det vore kanske bra om jag vilade helt några dagar när jag känner såhär? och jag ska ut och gå med amanda ikväll också för det känns behövligt och sen måste jag komma på vad jag vill äta i helgen eftersom det är det + duscha och sova är det enda jag ska göra när jag väl är hemma och att det är jag som måste tillaga det också..
nä ska ta och ta tag i mitt rum nu innan sara kommer hit om hon kommer hit
g'day mate =)

OH HORATIO

my mind's gone drifting again
ska ta ut mig som ett djur på träningen! hade nästan varit bättre med box idag känns det som.. orkar inte att jag blir såhär i tänket varenda gång!
mat och träning nu! goodbye then

tiger lou


COMP.

den lever men den är fortfarande inte speciellt älskad och jag lovar inte att den håller speciellt länge nu heller

FINNS INTE MYCKET MER ATT SÄGA NU

Nationella gick apa och jag borde ha skott i pannan och kanske se till att ta mig in på iv nästa år för det ser inte ljust ut för min del i matte och det värsta är att vi bara håller på med matte a än.. matte b kommer nog inte att bli en speciellt kul dans på rosor om vi säger så iaf...
Sitter och har lpl nu och vi har grupparbete om stress och ska ta reda på vad som orsakar stress och vad man kan göra för att förebygga det osv osv =P ska vara klart nästa vecka och det är en ganska stor redovisning sen också (?) så kanske måste ta tag i det nu så man får bra på den sen kanske dax att börja plugga lite till kursprovet vi ska ha den 20onde också snart?

Det jag vill ha sagt egentligen är att min dator la av igår på obestämd tid! det är väldigt mycket dax att pappa bygger ihop en egen åt mig nu för jag orkar verkligen inte att jag ska måsta dela på kanske världens sämsta jävel.. eller ett sommarjobb och en bärbar beauty vore också nått att hänga i granen men det kan man ju drömma vidare om ett tag till!

dax att börja ta tag i stressen nu men hörs när fanskapet som står där hemma börjar leva igen - över & utåt

TIGER LOU


mest spelade idag iaf :)

HALIGH, HALIGH, A LIE, HALIGH

media och sista lektionen för fotoboken att bli klar men vet du vad? jag är redan klar så för mig är det lugnt!
vi hade ju excelprov idag också och kanske ett vg minst iaf hoppas jag? datakunskap kan vara det lättaste ämnet som finns kanske och det gillas för det ingår inte ens plugg! men matte NA imorgon däremot... kanske ska dra på mig feber ikväll? fast det orkar jag inte heller för pappa fyller år imorgon och då kommer alla och jag måste ha ork att äta tårta och sen fara och träna så det var ingen bra lösning heller.. lika bra att göra bort det istället då kanske?


sitter med ipoden nu och allt jag vill egentligen är att kunna spela gitarr! fyfan så underbart det vore om nån bara ville lära mig och att jag verkligen lärde mig! eller piano mer än bara grunderna vore också guld att kunna men gitarr borde jag fått ett skott i pannan för att jag inte valde det i fyran :(
(jävla kontrabas...)

nä, ska söka upp lite fel i boken alldeles nu. ut och över!
80 dagar
håkan & takida
GE MIG EN KYSS INNAN DU GÅR ATT BYGGA EN DRÖM PÅ

UPP OCH HOPPA NU

sitter du blir du ju tjock och ful
svettas ta ett extrapass
sitter du kommer din rumpa växa fast


excelprov imorgon och... I-D-S
nationella matte på onsdag och... I-D-S
och fotoboken in på fredag... H-E-L-T O-K-E-J

kom nyss hem från ett corépass och i just mmmm :) så jävla underbart när man får ta i och känna att det bränner i magen så man vet att man lever! skulle egentligen ha löpt några minuter efteråt också men mitt knä börjar trilskas igen så måste börja köra mer balansbräda och kanske lugna mig med löpbandet ett tag :-) bara det inte ger upp helt kan man fortfarande hålla på lite iaf :)
ska hoppa i duschen nu =) hörs imorgon på median förmodligen!

GRATIS ÄR GOTT

blev just medlem på http://www.gratisrefill.se/?r=3387 där man samlar påäng så man tillslut kan fylla på mobilen och skicka sms! råvärt när man har lite knivigt om pengar nån månad och är i behov av påfyllning ;-) ska försöka värva lite folk nu så poängen blir högre så jag tjänar något på det ;-)
räknas det som att jag värvat er nu om ni blir medlemar? isf är det ju bara att bli medlem direkt

skola snart :-)
höres

~

image211
jag tänker hela tiden tänk om

SNAPPPPPP!

någonting hände
fattar inte att jag ens kan tänka det - men hoppas det gör jag alltid! eller?


A BAD DREAM

VÄRLDELÖSA SÖNDAG

magiskt men tagiskt
strålande sol när jag gick upp idag så det var att sitta ute två timmar innan molnen tog över och det var dax för mig och amanda att gå in och äta upp glasses sen igår! mummaaa=)
amanda for för ett tag sen och jag sitter och väntar på när jag ska ta mig härifrån för att plocka upp alla käder jag har på mitt golv men det tar jag väl på ett tag istället antar jag=P hungrig är jag också och pappa och lena är nog inte ens på g hem från stugan än så det är väl bara att härda antar jag? får se hur länge det lyckas innan jag står nere i kylen och tittar desperat efter nått att stoppa i mig


hoppas ni har en lika värdelös söndag som mig.
goodbye


DET SMAKADE GLASS MED VARMA HALLON, FAST BÄTTRE!

grillat ikväll med plus i alla möjliga kanter folk och det tackar jag för! :)
sitter nu och försöker få upp mitt klover vaseline och lyssnar på musik som egentligen inte borde få finnas för texten är så förbannat bra! oj oj

nä men sömn snart? när fan ska man ha tid att sova ut riktigt ordentligt egentligen!? jobbar man inte så är man uppe halva nätterna och vaknar ändå allt för tidigt och sen hoppas jag av hela mitt hjärta och lite lite till att det är sol imorgon så jag kanske kan strunta i att sova en morgon till och skaffa några till fräknar för det har jag ju så himla lite av! (eller?)
nä men solsken imorgon vore så himla fint för då ska jag ringa hit amanda sen ska jag se till att vi äter upp glassen som blev över ikväll sen på kvällen kanske jag måste övningsköra som jag bara mest snackar om men som pappa neggar om så förbannat men nu har han inget val hoppas jag!

kanske ett eller två andra avsnitt nu? eller sova?
nått utav det sker iaf väldigt snart! hörs imorgon, förhoppningsvis.
over AND out

HÄR KOMMER SOMMAREN

jävla dåligt uppdaterat har jag hört =P förlåt! my bad men jag har inte suttit nått vid datorn på senare dagar för idag var det hard work work (en mängd hard. typ trettio kunder på hela dagen.) och igår var det bara annat!
jag hinner faktiskt inte säga så mycket nu heller för jag måste hoppa i duschen för att sen börja duka och hålla på med maten för ante, tigist och david kommer hit vid halv sju för att vi ska grilla och äta massa jävla mat! uuuuuuuunderbart

jag ska bli bättre på att uppdatera när vädret är sämre så don't put the blame on me! vädret skapar alla problem men jag älskar det tammefan!
sommaren är väldigt nära, en månad kvar till sommarlov och livet är på rätt spår och nu hittade jag en konstig knapp som ändrade all text till megastort och nu måste jag hitta tillbaka och nu ska jag spara innan maja blir skogstokig =) VI HÖRS KANSKE INATT ANNARS IMORGON OM VÄDRET LÅTER MIG SITTA INNE TRE SEKUNDER :) puss


VALEN

igår blev ganska ball =)
mat och enbart soft hos tigist sen upp mot alex sen ut! vi skulle ju till den omtalade skogen och vi kom inte ens dit alla var för då hade man typ träffat 70 av 100 människor som var på g att lämna så vi for till alex igen sen efter ett tag begav vi oss mot stan/hem och då hade vips 6 timmar bara gått sådär vips!
vaknade iaf för typ en timme sen och det är nog dax att ta sig ner för att äta någonting nu sen kanske till mamma och hämta allt jag behöver för att spendera närmaste veckan här :)

det var min valborgs lite kortfattat!
vi hörs kanske senare!


RSS 2.0