att vara eller inte vara

1/4 månad - 1 vecka - 7 dagar kvar - 7 feb - torsdag
rött? brunt? blont? blått? grönt? det är frågan
image139image138image140

och lugg? hmm..
image141

en blandning mellan sött och salt tror jag (= en blandning av båda luggarna för er som inte förstår)

______
litteraturen flödade över mig idag och det stog lite fint i boken faktiskt
"Vad är meningen med att se, när man ändå inte inser"

jag ska fortsätta städa nu och min garderob är nu nästan helt felfri (förutom allt jag behöll bara för att jag kaaaaaaaanska någon gång i livet ska använda det fast jag vet att det aldrig kommer hända) och nu ska mitt rum bli detsamma!
image142


tänk dig att allt låg på mitt golv eller halv vikt på nån stackars hylla?
om du tänker dig det så ser du ju att jag är en fruktansvärd talang på garde-robs-städ-ning! ohyes! över till rummer nu då!




hörs imorgon! (Y)


ps. jag beställde hem timbalands sjukt fräscha svarta tshirt från hm idag så snart ser ni nog skymtar av den på min kropp även om den passar eller inte!
smack!!!!!!

allmänt

ni försvinner allt mer och mer mina kära läsare! shame on you!

jag har pratar enbart engelska nu i typ en halvtimme, och varför? det vet ingen!
nu ska jag iaf ta mig an mitt naturgodis och en tv! hör kanske av mig sen som jag kommer på nått hilarious att berätta!

typ aldrig varit så negg....

har media och vi håller på att redigera alla bilder vi ska ha i boken.. jag kommer inte ens vara lite klar med dom på fredag! mina bilder är fula och jag tycker dom inte duger så jag ska byta till samhälls nästa vecka! jag ska sälja kameran och köpa naturböcker!!!

blä photoshop
det är en utav mina män som håller mig ifrån att sparka sönder datorn och säga att jag hatar alla; mr mraz står på tur på spelningslistan idag!


nu ska jag vara lite förbannad till/på/med bia. blir fan harmynt!
HÖRS!

pick me. choose me. love me!

min datorn la av igår så det är därför gårdagens lite halvkonstiga inlägg kom upp nyss men aja hej idag iaf! allt har en liten downside idag men det borde ju ordna sig? det gör det ju alltid på ett eller annat sätt!

jag är sugen på bio på fredag? vad sägs? fira 17 år med alvin och gänget jenny? ;-)))






______________________________________________________________________
JASON MRAZ (*)
du är som gjord för mig nu!
image137

it just my luck (gårdagens inlägg)

jag har precis inget underhållande att skriva idag så idag är det musik bjud på g =D



som vintern alltid borde vara

det är verkligen hur fint väder som helt ute och jag är jätte sugen på att åka skoter, dricka varn choklad och doppa limpa med ost på! det är helt perfekt väder för det! eller skridskor på balder exakt nu! men problemet är att skoter då kanske jag skulle ha planerat lite mer och skridskorna har jag hos pappa :-( jäkla skit! men en promenad? hmm.. kanske ändå! bara jag tar mig ut så är det ju lungt ;-))

sitta i fjällen och sola nu åååååååååååååååååååååååhåhåhåhååh jätte sugen!
det känns nästan som jag ska ut och fota idag kanske?
gå ut i solen nu så hörs vi sen! over and out

forgive me

image136
jobb idag så nu är jag trött och har ont i fötterna men det lönar sig ju sen iaf! pappa ringde nyss och sa att jag tydligen sagt att jag skulle ha ätit där idag
:-( men jag somnade typ direkt efter jobbet sen hade jag inte ens en tanke på att jag sagt det (om jag nu sagt det vill säga) när jag vaknade så då gjorde jag mig klar istället och sen kom maja och jenny.. så nu har jag sjukt dåligt samvete typ
:-( tusan! måste nog dit i veckan och visa att jag är lite tacksam för kameran och sen var det ett tag sen jag var där nu med tanke på kina och allt det där så det är nog dax! men det enda som gör att jag inte är där varenda vecka är typ att det är så förbannat jobbit att ta med sig allt från mamma - släpa det på cykeln i en bag till pappa - packa upp det (och det händer inte ofta utan allt brukar ligga kvar i bagen då jag sedan drar fram det jag, tror mig, ska använda för att sen kasta tillbaka det för att dra fram nått annat).
men aja skitsamma! maja och jenny är kvar och maja ser nån skit på ettan typ... jisses! ska gå och dra dosan ur händerna på hon om det så är det sista jag gör! hörs sen!


blähä

allt är kaos ju :( palla design...

detta är ett rop på hjälp!

pic

image134

fairytale

kjell ringde idag så det är jobb lördag (MONEY MONEY MONEY!!!!) som gäller! det skadade inte för jag skulle ändå inte göra nått av värde på fredag iaf säkert ;-) men jag är öppen för förslag annars för annars måste jag kanske vara "barnvakt" åt Rasmus (han är 10 så det enda jag ska göra är att se till att han inte eldar upp lägenheten isf). men det ordnar vi! om jag får erbjudanden så är jag nog ute ett tag fredag också men lördag måste jag göra nått, men vad??

ska ta fram min nikon_lover nu och se om jag lär mig lite mer finurligheter!
höres! och bjuder på en fe jag har skapat :$

image133

boring?

såg nyss ett pogram där en brud/tjej/kvinna/dam vägde 400kg. "400KG!?!????!!" tänker ni då och svar ja! 400kg! det var helt sinnes sjukt och jag får så dåligt samvete nu för att jag har slutat vara ute och gå och träna helt nu ungefär! jag tror jag ska börja skriva ner allt jag ska göra varenda dag sen ska jag skämmas om jag inte gör någonting för jag är så förbannat dålig på att ta tag i saker! blä! 
men iaf ska tydligen på stan när jag slutar imorgon med amanda och köpa hårfärg så jag inte behöver vara en råtta med lila/röd svans typ så det är nästan ett måste!
annars är det total köpstopp! jag kan inte slösa ett öre för mycket! 4500 ska till pappa och jag har typ 3000 kanske för jag fick inte lika mycket som jag hoppats på från jobbet men aja... jag ids inte jobba fler helger heller så jag får nog nöja mig helt klart och sluta köpa onödigheter!

nu ska jag sluta tråka ut er med fettma, hårfärg och pengar :-)
vi hörs imorgon! over and out

ps. vad är det ni läsare begär av mig? säg vad ni vill läsa om och jag ska göra mitt bästa på att försöka göra eran önskan till min lag!

___________________________________________________________
image132

gulle pappa

min pappa är en gulle och köpte en digital systemkamera åt mig när han var i kina så det blev billigare:-DDDD och jag hade ju ingen aning på vad jag skulle ha för nån typ så han tog reda på det och köpte en (som jag måste betala tillbaka på nått sätt förståss med....) det känns lite skumt med den nu när man kan skolans kameror men det är bara lära sig och spara till en ny till sen när jag är proffs;-))) det ordnar sig!

ska nog börja göra mig klar för att sova nu för jag var inte speciellt pigg när jag vaknade idag och sen hade jag missat att vi hade sovmorgon en timme till.... fan! men får försöka ligga innan 23 då kanske jag klarar mig upp vid sju imorgon :)
god natt sverige!

(ps. har jag så tråkiga inlägg att inte en jävel av mina läsare kan kommentera ens nått litet nån gång???? isf säg åt mig att sluta vara en tråkmåns åtminstonde)


staaar (*)

ska till pappa och ge han en stor puss =D=D=D=D tack tack tack!!!!!
skriver kanske sen eller imorgon :-) hörs!

stan ligger stilla och tyst

du har fått stan att starta kedjesms och varenda en försöker få fram vad som har hänt. allt är tyst och tråkigt och alla tycker det är så sjukt overkligt. jag själv känner inte dig men jag känner dom som gör det och det gör det nog tragiskt/svårt/jobbigt (vet nog inte vad det är för ord som beskriver det)
kom hem för dina närmastes skull och ge stan ett leende på läpparna igen!

image131

=/

fan vad hemskt.... =(

fall out of love

jag är olyckligt kär
image130
 
ser the holiday nu igen (såg den igår också) och mr. law gör hela filmen så bra för han är fan fräsch! jisses måste skaffa!

min pappa ringde mig idag igen :-) en digital systemkamera kanske kommer hem med han på måndagkväll och jag bryr mig inte om den är ful och allt detdär för det är tydligen en sån jag behöver till att börja med och den är så mycket billigare där såatt jag tackar och tar emot och hoppas att den ska duga åt mig :-) men inga skor blir det men vadå - en kamera! TACK GUD! jag hade aldrig fått ihop pengar till den så nu är det bättre att pappa köper den och jag betalar tillbaka han :-) så det blir nog super!

filmen pågår så nu ska jag spara och publicera och återgå! over&out

(ps. jag vet att min design är konstig men det beror helt på att det ser olika ut på olika datorer men sen så beror det också på att den där oscar inte har tagit tag i det och gjort nått åt designen än! put the blame on him)

design

är det bara för mig min design är konstig eller är den det för er också??


why'd you have to be so cute?

OC kan vara bland denbättreserien som finns! imogen heap - goodnight and go
mmmmmmmmmmmums! och nu pussas dom och "hon kan inte falla för dig om du inte är där och tar emot henne" det var lite fint sagt nästan och varför gör dom en massa serier som får en att känns sig ensammast i världen och verklinge nu..
emma jobbar till fyra och mamma är i lövånger till minst imorgon.. mitt internet är lite dålig på köpet så inget äg ju precis men det ordnar sig!

jobb imorgon så en lugn kväll och kanske nån har turen att få komma hit :-)
hörs imorgon eller eventuellt mer ikväll om jag inte har nått för mig

du gör mig knäsvag

image129

Och då kommer känslan
den smygande känslan
den enda jag inte rår på

Då stänger jag själen
klämmer ihjäl den
hittar en himmelsk drog

Och då kommer känslan
är jag den enda som aldrig förstår...
____
miss

kan inte annat än skratta nästan

allt är bara roligt när man tänker efter och livet är allt bra underligt :-PP men det ordnar sig och det är lite mindre än en månad till alla hjärtans dag och detgör det ännu mer roligt och underligt :-DD men det blir nog super iaf!
ska nog bestämma vad jag ska ha på mig imorgon sen ska jag nog packa ner det till idrotten sen sova och roger är så snäll att släppa av mig innan han far hem imorgon och mamma skulle hämta mig så det blir ingen cykel för jag pallar typ inte det längre för knäna går typ av nu när det är vinter också ;-P men aaaaaaja! inget mer att skriva! hörs nog imorgon för mycket lär inte ske -jobb lördag (anna får inte jobba så jag och lisa kommer väll få på oss nån bitch....... som vanligt då!)

ps. revyn (*) inte allt för mycket att säga om den utom att den var faktiskt riktigt bra ;-))


summertime

image128

världens härligaste dagar i kroksjön!^ det var verkligen sommar då och det kan typ inte bli bättre än sådär! solen stekte, vattnet var varmt som en i pool, glass fanns och bland världens bästa sällskap! hur sugen blir man inte på sommar när man ser bilder sen i sommras när man just cyklat hem från skolan i slask och regn? exakt! när far vi utomlands? ;-)

ska på revyn ikväll med tigist för hon är söt och bjöd med mig :$ sen ska jag våga mig till mamma för jag tror fortfarande inte att jag hinner bli sjuk och hon kräks inte längre och hon har vädrat hela stället i två dagar nu typ så det borde vara lungt :-)) ska ner och ta en kaka eller två sen ska jag börja städa ihop i mitt rum och sen se till att jag ätit innan fem så jag hinner äta innan jag ska iväg :-)

sista dagen imorgon sen är det ännu en efterlängtad helg för att hinna vända på dygnet :-)
hörs imorgon snubbar :-) over and out! puss

dont know enything at all

mamma har drabbats av magsjuka så jag är hos pappa nu igen och håller alla tummar att jag inte får det för jag måste måste måste jobba på lördag! men jag blir inte sjuk bara!! det var delvis därför jag inte skrev nått igår för jag slutade halv fyra - hem - for och tittade på glasögon med mamma - bureå - hem såattee men jag tar det nu :) jag hade ändå inget av värde att säga igår men det har jag typ inte nu heller
ska ner och få i mig lite mat kanske sen kommer nog tigist hit :-) ska försöka skriva nått bättre imorgon och om inte annat he in nån bild om bristen på min fantasi är emorm! hörs imorgon! over and out

hope - who am i to say
hope - bring me flowers




ps. du är en stor jävla idiot och hon är alldeles för bra för dig! fattar det bara inte...


lindrar feber och värk

inget av värde att skriva idag. ont i huvet pga bläjonnys samhällslektion och det är nog på tiden att ett par glasögon sitter på min näsa på skolan nu och då och absolut på bläjonnys lektioner! och justja nu kom jag på att jag har engelska till imorgon som jag borde ta tag i nu för linnea snålade inte som vanligt då!..... sommarlov någon?

skänkte just S en tanke på grund av att jag vet att hon just nu mår kung och hennes liv leker! det är nästan orättvist men im happy for you ;-)) vi tar det där sen när du är hemma ikväll/imorogn när jag kanske sitter vid den lite bättre datorn och slipper bli förbannad på internett hela tiden :-) sen behöver jag låtarna också så du måste komma in sen sssssssssssssssgumman :-)))

engelska och en alvedon nu! oooover and out


"läs det här för mig och jag ska minnas"

image127


vi såg dagboken igår hos jenny och herregud! alla sa att den var bra och lite gullig sådär men jag gjorde allt för att inte grina floder så david skulle tro att jag var värsta mesen (jenny och maja vet redan) men det funkade inte så vidare bra! jag förstod inte först att det var dom det handlade om och sen i slutet när han går in i hennes rum och hon vet vem han är då sprack verkligen allt! innan hade tårarna runnit lite smått bakom tröjan men nu; hela jävla atlanten ville ut via mina tårkanaler!
det blir ju att se den här och a walk to remember nån kväll framöver med glass och allt såntdär tjejigt

ska börja packa ihop mitt pick och pack och fara till mamma nu igen eftersom pappa for vid halv nio redan, hööörs=)

Whats the time?

Well it's gotta be close to midnight
My body's talking to me
It say,'Time for danger'

It says 'I wanna commit a crime
Wanna be the cause of a fight
Wanna put on a tight skirt and flirt
With a stranger'


haha jag bryr mig för lätt helt enkelt men jag blir bara irriterad när folk inte svarar på ens sms osv :-) men det ordnar siggggg :-)))
ska umgås med maja och jenny ikväll så ska hoppa i duschen nu och så=)
hörs nog imorgon! over and out

___ps

^skulle enbart tacka och ta emot om dom låg i min brevlåda en dag när jag kom hem, skulle inte göra speciellt mycket faktiskt om dom fick en plats i garderoben!
sen hittade jag några david&goliath tshirtar (gick inte lägga in bilderna) jag gärna också hade klickat hem om jag hade pengarna

let the music take control

image123

kinesisk

jag sitter och försöker hitta bilder på alla möjliga skor jag vill ha för pappa far till kina på söndag och jag tänkte göra en beställning och för att det ska bli någorlunda rätt så är det bäst att han får med sig bilder och allt sånt ;-)
jag hade också tänkt att han ska få försöka hitta en canada goose jacka åt mig också så jag slipper ha emmas och se ut som en fågel varenda gång jag tar av mig den

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



dom översta skorna är rent så snygga att jag vet inte vad jag ska göra om han inte hittar dom och tar hem ett par åt mig som kan pryda mina fötter tillsammans med ett par snygga stuprörsjeans och en förbannat snygg tshirt! jisses! sen kan jag ha jackan på det när jag går ut och en snygg halsduk och en ny mössa kanske jag måste hitta som jag kan tycka om i tre minuter och använda för att jag måste för att det typ kostade 200! ja ja ja! nu vart jag jätte taggad på det :)
men tänk om han inte hittar dom nu då!?!??? åh nej :( då blir det nog att beställa hem ett par och sen fortsätta vara en fågel varenda gång emmas jacka åker av eller så återgår jag till min bruna igen (men inte frivilligt). det ordnar sig :) men jag håller alla tummar jag har att han hittar skorna! det skulle vara så himla (Y)

nu ska jag se till att jag får lite mat sen ska jag väll hänga vid msn hela kvällen för jag känner inte att jag vill ge mig ut på äventur när det är slaskigt och slibbigt ute =/ men vi hörs ju! :-) ha en trevlig kväll gott folk!

it ain't enough

nanananaaa jag känner mig på topp men samtidigt inte :) men på topp tar över typ och varför vet ingen? nä inte jag heller! "och jag kommer aldrig att få tillbaka dig" ekar i mitt huvud men nu är det över. det är verkligen det! du vet att jag kommer ge vika när DU hör av dig. men då ska jag fan vänta tills du gör det också.. nu är jag less!

image115image114

jag måste gå och städa nununuu :) en skön spelningslista på och sen ta tag i det!
vi hörs!=) over and out

over and out

image111we have some deep
shit to talk about!





















tala till mig

lite dålig kvalla, tanka själva så förstår ni vad jag menar när jag är kär i den;
paus - kärlekens tunga



Tala till mig.

Jag hörde trummorna på stan,
dom sa att du lämnat mig.
Jag hörde vad demonerna sa,
det är slut och ingen kan hjälpa dig.
Jag trodde jag sett det mesta,
det här var inte vad jag väntat mig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig.

Jag hör alla steg i trappen.
Men inga går till min dörr.
Nu sitter du som en fjäril i natten,
och pratar som vi gjorde förr.
Allt det där om att va på väg nånstans,
När man är tillbaks där allt började.

Du vill höra kärlekens tunga,
säga orden igen.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall du glömma mig.

Åh Jag älskar dig mer än du
nånsin kommer att få veta
.
Lycka till med allt,
men du kommer att få leta.

Jag försöker att gå som en man,
nerför hjärtats ensamma gata.
Där kärlek och hat går hand i hand,
sitter jag och bara saknar dig.

Nu är allt sagt och gjort,
och jag kommer aldrig att få tillbaka dig.

Låt mig höra kärlekens tunga,
säg att du älskar mig.
Kärlekens tunga, kärlekens tunga,
aldrig skall jag glömma dig.

Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig
Tala till mig

Jag försöker att gå som en man.
Nerför hjärtats ensamma gata.

ännu en söndag

& på tisdag börjar helvettet igen... HELL
kanske därför allt suger mest i hela världen nu igen.. jag känner att det skulle inte göra nått om nån kom nu och sa "Elin du kan hoppa av skolan! jag har fixat ditt drömjobb åt dig, du tjänar minst 60k i månaden och vi nöjer oss inte med ett nej!". då skulle livet vara det bästa jag vet igen^^
det känns som jag har jätte mycket jag ska hinna imorgon även fast det inte är så kanske bara för att jag måste upp sju på tisdag igen och sen ta mig till skolan i kylan och sen vara på skolan en hel dag sen hem i kylan och att det kommer vara så typ åtta veckor fram nu non stop igen! men det ordnar sig, det gör det alltid (?)

____
jag hörde trummorna på stan dom sa att du lämnat mig
jag hörde vad demonerna sa det är slut och ingen kan hjälpa dig
jag trodde jag sett det mesta det här var inte vad jag väntat mig

låt mig höra kärlekens tunga
säg att du älskar mig
kärlekens tunga
kärlekens tunga
aldrig skall jag glömma dig.
image110

to keep me right here waiting

06.14 - 15.09
det är inte sunt! skolan börjar på tisdag och det var mellan domdär tiderna jag sov inatt/idag! 06.14 kollade jag på mobilen och sen la jag igen ögonen! 06.14!!!!! det är inte normalt
tror det blir en tidig kväll då jag tvingar mig själv att somna för imorgon ska jag försöka ta mig upp innan tolv iaf och då är det bara hoppas jag har viljan kvar imorgon också

image108

staind
right here
everything changes
outside
so far away

image109

takida
reason to cry
curly sue
give into me
broken
mfl.

hörs!=)

stick och brinn!

image107

vad vill alla? är ni inte jobbiga så är ni dumma i huvet
det är alltid nått

godnatt

percing

jag är sjukt sugen att bara ta en nål och punktera min läpp just nu
satan så snyggt! men jag skulle typ få behålla det i tre sekunder så det är inte värt smärtan :(

image105


ett eller två hål skulle utan problem kunna få finnas där
dax för ett meningslöst samtal med mamma igen om dethär tror jag

..älska och pussa

"men mamma säger att det går många fler bussar"

image101

ring klocka ring

allt blev verkligen inte som jag tänkt mig utan jag vaknade och mådde verkligen piss! hjärnan var beredd att lämna mitt huvud och febern kändes i ögonen. VARFÖR HÄNDER DETHÄR MIG NU NÄR ALLT LÖST SIG? vi hade fixat kvällen innan vars vi skulle och allt detdär, jag går och lägger mig ändå halvpeppad inför morgondagen och när jag vaknar..... det är inte sant! alvedon knapdares och inget var direkt skönt för huvet men det är bara hålla leendet uppe och köra iaf!
vi gick till sunnanå (i kjol, skinnjacka och pumps)(ingen ville åka taxi) där vi var inne i tre min typ så då vart jag less och åkte med maja hem så en lämplig tid att vara hemma på nyårsafton är väl vid halv tolv? nä det tycker du inte? nä inte jag heller men det var iaf då jag var hemma för jag mådde ännu mer piss då än när jag vaknade på morgonen och sjäääääääälvklart när jag vaknar idag (igår) så känns det inte lika illa och jag hade lätt klarat att ha nyårs idag och faktiskt varit ute till efter tolv iaf! men vi tar det nästa år!

inga förväntingar på 2008
men det är ett nytt år och till för nya möjligheter!
hörs=)


image104

RSS 2.0