we had fire in our eyes

amy dimond - it can only get better
three days grace - let it die
band of horses - the funeral
vincent - miss blue
howie day - collide
sum 41 - with me
erik segerstedt - how did we change
arvid nyström - some say
p diddy ft. keyshia cole - last night

^nöts mest på spelningslistan nu

inget roligt har hänt idag..
less på att blogga typ..
hörs.. over and out

emocore.se

image73

(ps. maja var 10%)

it can only get better

ni ser ju att jag blev less på min förra design och inte orkar försöka göra en snygg längre typ för jag blir ändå aldrig riktigt nöjd..... men jag tycker jag hittade en fin liten bild på mig själv :) hihihi :$
nämen åh! om nån är sugen så kan ni få göra om den så jag kanske blir nöjd? :)
amanda kan du höra av dig när du ser dethär tack :) jag skulle vilja byta några ord med dig!

bästa

http://artists.letssingit.com/amy-diamond-lyrics-it-can-only-get-better-tz6p849

everything is nothing without you

¤¤ är less på dethär nu och vill ha nått nytt! men jag är ledsen ¤¤ det finns inte allt för mycket att säga.. livet flyter på som vanligt fast har kanske ett litet plus just nu (:$) men jag vet som inte hur det blir med det men man kan ju alltid hoppas:)
skolan har fått en ny vecka och jag kan inte säga att jag hatar våran engelska lärare, för hata är ett väldigt starkt ord, men jag ogillar hon fruktansvärt mycket för hon är slö med läxor!!! jisses! men annars är allt som det brukar ungefär? kylan tar död på mig varenda morgon jag ska dit - har nån/några lektioner - lunch - har nån/några lektioner - kylan tar död på mig varenda gång jag ska hem.. det är en typisk dag och dethär med vinter är jag redan less på för längesen för balder spolas aldrig och det är ändå för kallt att åka..
dagarna går bara runt runt nu men det är väll som vanligt då?
hörs nog kanske mer sen! over and out

image66

ps. ANDRA IKVÄLL =D=D=D men... vad har hänt med tony? :( ds.

ps2. jag behöver hjälp.. någon låt som beskriver frosseri och girighet? ds2.

ps3. kan någon styra upp min design????? ds3.

oh, hi there!

hade tänkt bjuda speciellt på en men det fanns inte någon bra version av låten (amy dimond - it can only get better)...
men då får ni nöja er med timberland ft. fall out boy


en bra helg:)
ska äta nu sen på kursen för lämpen så jag hinner inte mer nu, tjinggggg

en bra söndag

skyltsöndaggggggggggg :D känns skönt nu att jag sa att jag inte kunde jobba för jag ska nu vara med tigist istället och kanske köpa en knäck åt hon så hon bli snäll och inte hungrar tills jag bjuder hon på middag :$ hihihi
nu måste jag kanske gå i duschen eller nått för ett ska jag tydligen vara på stan (a) ops!
hörs förmodligen mer sen!

slut och ut
:)


glimma

är det nu vi ska till kg säger ni? ja justja sådär ja! amanda om du läser dethär nu då vill jag bara att du ska veta att jag enbart och då menar jag ENBART för din skull! jag skulle hemskt gärna bara vilja sova ikväll med tanke på att vi gick upp strax efter fem och strosat runt på ikea och chillat i finland (B)) hela dagen! (så ENBART!!!!! kom ihåg det)

ska försöka styra upp dethär med middag nu sen se om jag tar mig iväg någonstans ikväll eller hur jag gör..
over and out

ps. jag hatar skopunkten från och med idag! ds.

go´kväll a

jag älskar amme :$ h3h3h3h3h3h3 (/amme)
jag sitter hos amanda och nu ska jag skaffa henne en blogg som ska vara fin :$ HEHE

ses på ikea imorgon då! (sms)
TJING


alla som inte dansar är våldtäktsmän

ännu en torsdag med tidigt slut ;-DD allt för skönt nästan! och imorgon blir nog inte heller allt för jobbigt tror jag för jag har bara idrott, mp och svenska och av det är det bara svenskan som är hard work work och det är inte heller allt för hard^^ våran film borde bli klar imorgon på mpn tycker jag nästan och den är så fruktansvärt dålig men annars är allt lungt ;) vi har fan gjort det bra annars!
imorgon ska jag till min lover a så jag kanske inte skriver nått imorgon för jag lär nog kanske fara dit direkt efter stan som jag ska löpa förbi efter skolan sen bjuder carina på mat och sovplats :$ hihihi sen upp senast sex på lördag för sju ska vi sitta i bilen för att fara och hitta mina och amandas loverskor :) men dom finns inte längre ens tror jag... cry me a river
AJA nu ska jag börja städa innan alla börjar komma hem från skolan och in på msn. tjingannn

image72

hej a

amanda färgade mitt hår idag för hon kunde inte hålla sig till på lördag och när vi hade hett i färgen ville jag egentligen bara springa till lejonströms och hoppa ner! det såg så jävligt ut att det var bara hemskt! men hihihihi det blev ganska fint och mamma tyckte också att det blev fint :$ (REDHEAD) h3h3 nu måste jag bara hitta någon av mina vänner som jag låter klippa mig för på onsdag ska jag och emma tydligen och ta korten till allas julklappar. bara för att jag är den mest fotogentiska människan i världen så har jag ju ingenting att oroa mig för..... NOT! men det ordnar sig :) det värsta som kan hända är ju att hela min släkt får varsitt sjukt snyggt kort på mig men det är ju lungt antar jag ;) bara dom inte sätter upp det!

nu hinner jag inte skriva allt för mycket mer för jag måste övertala mamma att få se grey's istället för fotbollen nu (a) over and out!
(ps. jag är glad att du hörde av dig! men bara som en hemlis)

uppdatering
 
snabbtog en bild så ni ser ungefär skillnad, there you go! tjing igen!

HEJ IDAG

jag vet inte vad det är idag men det känns tomt på något sätt..

______      
fall out boy
one & only (ft. timberland)
saturday
7 minutes in heaven
the take over, the breaks over
vincent
miss blue
jimmy eat world
hear you me
23
linkin park
shadow of the day
leave out all the rest
rooney
when did your heart go missing
acceptance
different
dishwalla
far away
40 stories

rätt blandat idag men det är dethär jag tipsar om
(bjuder snart påriktigt! kunde inte bestämma mig bara)


it's time to make a move

du är tillbaka på msn och ditt nummer verkar jag ju redan kunna..... åh! du åker nog snart på msn igen så jag slipper störa mig och vara jobbig (men då är du väll tillbaka max två dagar efter igen..)

jag har inte allt för mycket att säga idag förutom att jag börjar 12.55 imorgon, sjuuuukt skönt! ska sova till typ elva sen kanske förbi stan en snabbis och köpa hårfärg. röd? hmm ska tänka på detdär ett tag till så jag inte måste färga om det direkt efter ;) men det ordnar sig!
jag jobbar på att kunna bjuda snart och som det verkar kommer det bli fall out boy typ för det är mest deras låtar som snurrar på itunes nu! men vi ser ju :)
nu ska jag ringa emma och säga att hon kommer hem med glass åt mig :) over and out

logiskt!

Radera kontakten?
Ja

nu är det helt upp till dig!


logiskt?

jag tror det är dax att ta bort dig på msn snart så allt blir fint igen :) ditt nummer kanske ryker också för då är det ju verkligen upp till dig och det vore lite skönt! vi ser hur jag gör men jag är sugen att radera faktiskt :)

jävligt skön dag faktiskt, lite långtråkig men annars så :)! känns nu som klockan typ är sju men jag får vänta några timmar på det :) ska se andra avenyn och skriva träningsdagboken ikväll, det är planerna nu iaf sen får vi ju se!
mat väntar - over and out

psst.. det börjar vara daxatt bjuda nu igen snart va?
lugn bara lugn :) det kommer!


ännu ett ovärt inlägg

ingen feber när jag vaknade där vid tio men nu känner jag att den nästan kryper tillbaka litegrann igen, men bara lite! men det är bara att droga ner sig på alvedon och sova snart som gäller så jag kanske är på benen imorgon och för att inte tala om måndag :) jag måste nästan vara frisk på måndag för annars är det typ kört på röst och rörelsen men det ordnar sig :) känns nu som jag vill spy för att jag inte ätit någon riktig mat sen i onsdags men annars är det ändå lite på bättringsvägen måste jag säga :)
jag och amanda ska ut och resa sen till jul också men vars har vi inga planer på än men det blir hoppas jag och näst helg blir det happaranda så det kan köpas massvis av våra efterlängtade skor (vi vill ha likadana..... och maja har redan ett par.... tusan!) och sen kan man köpa lite julklappar på ikea också :) det ordnar sig!

hoppas ni läser dethär nu och fattar varför jag blev irriterad; men kommer inte femton stycken om man från början fått höra ni ryms inte! då kommer man hellre inte alls än att komma för många! bra då vet ni det till nästa gång och då behöver ni inte ens komma för jag orkar bara inte med det

det ordnar sig, det gör det alltid!
hörs nog imorgon lovers! over and out


(N) nr2

visst är det klart att jag blir sjuk och får feber!!!!!!!!!! fucking jävla great! åh :( nu måste jag för det första dansa med alla 92or nästa år eftersom jag inte fick fara bara på dansen för mamma.. och inte kunna äta tills dethär är borta, jag lever på kräm och nudlar enbart för inget annat kan jag svälja..
sen sov jag som en katt inatt för jag vaknade typ varje timme av att jag drömde att det spelades jätte hög musik och att basen typ sprängdes, basen var mitt huvud!
jag blir nästan aldrig sjuk och när jag väl blir det är det på helgen och lov! när jag inte har tid att vara sjuk!
...jobbigast känns att jag måste dansa nästa år istället... själv!

vi hörs säkert sen också med nått ovärt inlägg med tanke på hur mycket jag kommer göra idag.. tjing!


(N)

vaknade med en ond förkylning - i halsen! har härdat idag på skolan men när jag kom hem och gjorde honungsvatten så var det ju nästan en självklarhet att jag skulle få halva koppen över mig och bränna sönder magen.. kan jag inte bara komma hem med feber imorgon också då vore ju livet dubbelt så älskat!
tidig kväll och te tills jag kissar ner mig!
ska sova ett tag nu, H-E-J D-Å!

bättre dag

satans dryg dag idag fast nu är allt skolarbete för veckan avklarad skulle jag tro iaf för imorogn har vi bara media matte och mentortid (slutar tolv (Y)) så då är det ju lungt sen på fredag ska vi dansa i typ tre timmar, genne genne :$, sen har vi typ bara media ett tag för vi lär nog inte ha hela iaf sen har vi svenska sen är det helggggg ;D lovelove! vad händer i helgen ens? maja ville att vi skulle gänga nån dag iaf och det ska vi plömman! jag lovar:) sen så kommer jag inte säga mer än att pontus är min lover till dig ;) braaaaaahey ses! ska göra mig klar sen börja gå mot wayne's för att träffa amanda:) over and out (Y)

(om du bara kunde skriva till mig nåååååågon gång utan att jag gör det först.. vore fint om jag bara kunde logga in och du skrev ett litet hej :$ och gärna med en ":$" också! eller att jag bara fick ett litet sms eller att du ringde.. jag ska inte ens försöka mer nu, det här upp till dig!)


sweet miss blue

(hej maja, fin kommentar)
inte speciellt bra dag iaf.. vill du ha några exempel? nähä men du har inget att säga till om så du får dom iaf!
1. dom tog bort våran sovmorgon, vem gör något sånt?!
2. nya istiden är påväg och solen kommer aldrig mer gå upp
3. två kap. efter i matten och imorgon har jag prov, eller så kallat "läxförhör" och jag fattar määängder!
4. engenskaläxa spolade fint över mig från ingenstans
5. jag slutar aldrig frysa
det är bara onsdag imorgon och jag orkar verkligen inte! onsdag är den drygaste dagen ever och jag vill helst ha lördag imorgon men det lär jag väll knappast få :( åhåhåh! jag är inte speciell posetiv mot allt idag men det kanske ni ser.. jag vill att det ska vara imorgon kl. 16.00 så jag kan få sluta min dag på atorp och sen fara hem sen fara och träffa amanda!
6. svenskaläxa som ingen har en aning om vad det är för nått
7. jag har ingen mat hemma som jag vill ha så jag lever väll på fil tills mamma är hemma igen på torsdag.. fan äckligt
jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst men som ni kanske förstått har jag inte tid utan jag måste plugga arslet av och hinner därför inte med er så mycket längre för jag måste leta fram pengar också så jag kan muta emma att köra mig till och från skolan imorgon och torsdag för jag vägrar att cykla! det finns inte ens längre!

aja, matten och allt det där väntar! hejdå

nobody puts baby in the corner

fall out boy
foo fighters

är helt inne i andra avenyn nu och det är så bra! är sjukt irriterad på fia/pia att jag bara vill slita ut hon ur serien och slå hon! idiot.......... åh
men iaf :) dethär ska styras omgående eller läggas ner :D amanda du har inte så mycket att säga till om ser du lilla vännen! (ses på ons :$) allt är i vanlig ordning det vill säga :D
nu ska all bra musik in på ipoden så jag kan börja använda den igen :) hörs!

clumsy

jag har inte sett min kära vän amanda nu på ett tag (och inte dig heller maja jag vet..) och därför tog jag tag i det och bjöd med amanda på fika på onsdag :$ h3h3 jag saknar dig nästan lite ytte pytte :$ men bara ytte pytte!
oth började för ett tag sen och nu sitter jag och ser det :) jag måste skaffa s01och s02 till datorn så jag kan ha maraton med sandra (?) snart och lipa floder =D=D nämen det är mysigt och det ordnar sig:)
jag kanske skriver nått sen ikväll också för denhär datorn är så kass att jag orkar inte med den mer :)
over and outtttttt


jag blev lite varm och röd om kinderna :$ genne genne
can't help it, the girl can't help it!

hjärtligt

tack cool_slu_girl_16 för att du har chillat på min blogg nu ett tag och fixat allt :-))

ska snart börja dra mig till mamma tror jag. måste vara där innan andra börjar ;-) missa det är det sista jag får göra! ville bara säga tack iaf :-) tjing!
(såg just att jag måste lägga ner mina ";-)/:-)/:-D" för det ser förtäskigt ut nu med denhär stilmallen (U) cry me a river.. goodbye lovers)

-.-

jag hade nyss skrivit en jävla massa om första intryck och att allt jag vill är att du ska prata med mig! men allt var bara shit så..... jag vill bara att det ska bli som jag verkligen vill för en gångs skull! men som det verkar nu är allt verkligen kört eller så är det bara jag som neggar så förbannat till allt just nu.. allt känns åh men jag tror ändå att det är kört
jag skiter i allt nu och allt jag vill egentligen är att ta ut hjärnan typ. det vore så jävla skönt! jag skulle aldrig kunna tacka den som typ tog bort delen som tänker av min hjärna iaf och den delen som drömmer och allt detdärnog mycket! sen dom som styr upp mitt liv ska jag också vara evigt tacksam mot!
jag vill ha sommar! allt är inte lika mycket åh då

pst.. alla ni som inte känner mig och läser mig blogg tror säkert att jag är den neggaste (det heter inte neggaste men jag kom inte på något som passade så bra som det) människan i världen! men då kan jag tala om att det är jag inte. det är bara en höstdepp eller nått? aja, jag är inte de iaf!


amanda e

mina fötter gör ont och jag har inget att äta ikväll. vad händer ikväll ens?
pappa och lena ska på julgalan och linnet är redan där för att hon ska servera så jag är snart hemma utan mat och utan sällskap. eller irma är hemma men hon är inte så pratglad.. kul kul kul! amanda vars är du? om folk bara kunde ringa mig eller gå in på msn och säga typ "hej jag bjuder dig på både mat och sällskap ikväll" för pappa hade helt glömt att jag ens skulle äta ;-))
love life nu alltså om jag skulle sova typ en timme tills nån ringer och väcker mig och berättar hur kul jag ska ha ikväll sen hoppar jag bara i duschen sen äter jag nått kanske sen kommer nån eller så far jag ut till nån gullig.
aja vi hörs! over and out
(babylove vars är du?)


svärd är jävligt coolt

jag vet inte vad jag ska skriva för jag vet inte vad jag ska säga. vänder det eller vad är det dom händer?
åhåhåhåhååååååååååh :-DDDDDD jag vet som inte sjukt skön dag på skolan iaf och nu ska jag se klart myggan sen sova eftersom jobb väntar imorgon kl.09.00 är det tänkt att jag ska ha på mig den röda tshirten och förklädet och vara startklar! ses på victoria imorogn då? tjing!

bubbly
It starts in my toes makes me crinkle my nose where ever it goes i always know
that you make me smile please stay for a while now just take your time
where ever you go

SNÖ

det små snöar igen och jullåtarna är på god väg hem ;D

image51
santa thats my only wish this year ;-DDDDDDDDDD

but who am i to dream?

dreams are for fools, they let you down..
kom hem för ett tag sen nu bara och är inte allt för taggad på att göra matte men jag måste! är två lektioner bakom (A) ooooooooooops! nämen det är bara kerran som har damp och är hur stressad som helst så jag måste väl kanske göra det så jag kan ha "läxförhör" (dvs prov) på onsdag.. alltså typ mp har inte ens haft provet än (tror jag) och vi är på kapitlet före dom och vi ska vara klara med det på onsdag! jag far rent nå illa
jag är sugen att träna ikväll? om det inte blir allt för kallt kanske jag tar mig ut och gör nått åt allt. vi ser ju! :)
see you later aligator :) over and out




precis så! ^

jag är less

åh, gud det gör så ont att något så nära kan vara så långt bort 
less less less less less
amanda jag vet vad du tänker på fredag och du får höra av dig snart för jag tänker inte fara dit så lägg ner! men hör av dig iaf :)

alltså det är så sjukt kallt ute nu! först imorsse så hade mitt lås på cykeln frysit ihop och som tur var så var mamma hemma än så hon fick skjutsa mig sen när jag skulle gå hem när jag hade slutat; DET VAR BARA SJUK! hur fan kan det vara så kallt nu när jag cyklade till stan från amanda i lördagskväll i leggings utan större problem!? klockan var typ bara halv tre när jag började gå från skolan också och ändå fruktansvärt kallt!
sen är jag sjukt trött och jag kommer typ bli sjuk (peppar peppar ta i trä!) och det tänker jag inte gå med på för jag MÅSTE jobba på lördag om jag ska kunna fortsätta få in pengar utan att få gänga med nån burkis vi har i stan! bläbläbläbläbläblääää OKEJ? bra! snyggt! fint!!!!!!! justja, jag är less ja som ni kanske märker

hörs sen! over and out


to make this go away

jag låter bli! det blir alltid bäst så?
det är inte värt det! och jag vet det ju egentligen varför gör jag såhär då!? ååååååååååååh
ses&hörs! tjing


mp3

jag bjuder idag istället.
jag orkar som bara inte..



nu ska ställa datorn vid sängen sen se ett till oth avsnitt!
vi hörs väll som vanligt. over and out

-_-

imorgon är det dax igen; 08.30 ska jag vakna till hey there delilah och då är det bara att dra sig upp för att göra sig klar för skolan igen. en vecka har gått och jag har gjort ingenting? snyggt! ska hålla lektion imorgon också... h-h-h-h-hate life! det kommer gå så jävulskt dåligt för vi är rätt förberedda och amanda i våran grupp vet inte ens om någonting för hon var inte där innan! tacka gud för hålet vi har innan (L) du är en riktig klippa!
men vi har tyvärr engelska med höggan innan (förlåt emilia men vi kommer inte så bra överens) och det är bara tråkigt och ursh! blä blä blä! jag skulle ha varit en talang i innebandy sen gått spid och fått skippat fredagar! då hade det inte varit lika tungt varje vecka tror jag men AJA nu får jag väll äta ett såntdär surt äpple igen då bara för att jag valde en skitig linje och fick drömklassen! GUD SÅ ROLIGA NI ÄR ALLIHOPA! PUSS

ååååååh
vi hörs imorgon och hoppas att allt gick vägen och att jag inte är så jävla negg och om ni har tur får ni lite länkade låtar för min spellista nu är fan farlig alltså ;-)))
tjing!


halle=D=D

jag är besviken på dig maja men aja!
det var ball :-)) jag var rätt levande och endel hade lagt lite mer tid än andra men annars är ju allt lungan  ;-DD jag lämnar det nu och nu är det bara att vänta ett år innan man får se lika jävlig ut igen ;-DD love halle alltså(L)


ska till mormor och morfar och äta när emma bara tar sig upp ur sängen :-)
vi hörs! over and out

men pyss

råmysigt! jag vaknade och kollade upp mot fönstret och det såg bara grått och trist ut sen ställer jag mig upp och vad ser jag? JO SNÖ ÖVERALLT! hela bader var snötäckt och allt låg vitt! även fast jag hatar vinter för att det blir så kallt så känns det skitmysigt! okej att cykla till sanna ikväll kanske inte blir så mysigt men vadå det är sånt man får ta för snart är det jul och då ska det vara snö sen är det mysigt att det bara är snö! snö snö snö snö snö! så nu har jag sagt det mer än en gång så nu länar jag det ;-) SNÖ
jag måste snart hoppa i duschen väldigt snart så jag kan börja försöka få fram mina skador innan andra avenyn börjar för jag måste verkligen se det eftersom jag har missat alla avsnitt i veckan och det är sånt som är förbjudet egentligen! men det ordnar sig! får väll sminka mig i rummet om mamma kollar bort :$ ops! ikväll blir nog nice och förlåt ida för att jag inte är med er men ring mig ikväll så kommer jag till stan eller någonting ;-))
och nej maja du ska inte ta med några jävla jeans! alla andra kommer ju också se ut som helvetten så måste du negga så förbannat!?

SNART KAN VI GÖRA SNÖÄNGLAR OCH HA SÅDÄR JÄTTE MYSIGT MYCKET KLÄDER
AAAAAAAAAAAAAH :-D allt är så mysigt och det blir skitfint!!!! woho!
ses i graven ikväll ;-)) pyss!!!!!!!!

9 crimes

imorgon kommer nog bli kung (Y) allt jag behöver nu är egentligen en vit skjorta och att mina blåmärken blir verkliga! jag satt nyss och försökte åstakomma några men jag vet som inte om det blir allt för verkligt utan att jag bara ser skitig ut. det kommer ju måsta ägnas några timmar åt det imorgon iaf men det ordnar sig ;-DD det gör det alltid!
maja kommer vara sjukt ful iaf and i cant wait :-)) vi köpte bara sjuka grejer åt hon idag och allt blit så himla fint tror jag ;-D bara ingen kommer och har skittråkiga kläder för då blir jag nästan irriterad, fast det kommer ju bli jag som blir den tråkiga om det inte går vägen med min sminkning imorgon för jag har egentligen inga speciella kläder :-( men det ordnar sig ;-DDDDDDDDDD
ni lär väll få se bilder sen ;-D men vi hörs mer imorgon! pyss & over and out

you say helo inside i scream i love you

jag orkar inte med allt just nu.. det blir ju aldrig någon skillnad! allt går i cirklar och ingenting förändras. hur länge ska det hålla på? hur länge ska det ta innan någonting händer? vad gör jag för fel för att allt just ska stå och stampa på samma ställe för mig? jag har snart trampat upp en stor grop..



det tog drygt åtta månader. sen blir det såhär! snyggt! verkligen skitsnyggt!

mmmmarabou

alltås det här med att styra upp livet och börja träna? visst fan är livet för kort för det!? ät bara mer! vad ger det att ha sjukt snygg kropp och allt det där när alla säger att det är insidan som räknas egentligen? nä juste!
så nu tänker jag verkligen njuta av min choklad och göra mig en kopp te! tjing

RSS 2.0