pumpkin

(förlåt maja att jag inte har skrivit på två dagar nu:-)) 
ikväll? hmm mamma kommer iaf hem nångång så måste börja städa snart.. inte allt för kul ändå. men sen vet jag som inte, emma kommer nog snart hem från umeå och måste låna ännu mer pengar för att hon ska kunna klara kvällen. det förvånar mig inte enslite, det förvånar mig mer om hon inte vill låna fakstiskt! men iaf.. sandra ville att jag skulle förlja henne och några när dom ska festa, "tidig förfest för lördag", men jag vet som inte känns bara drygt för jag ska ändå inte dricka men vi för se om det inte kommer upp något ballare då har jag väll inget val antar jag ;-)
sen så har vi ju lördag; halloween festen! ingen vet om man ska klä ut sig eller inte och om man nu ska det så har jag inte ens en liten aning om vad jag ska sätta på mig fast det har jag även om man inte ska klä ut sig heller men.. åh vad jobbigt det blev alltihopa för jag ska inte dricka då heller hade jag tänkt och då tänker jag inte lägga ut pengar på nån jävla dräckt heller så jag är lite kluven om det ens bli något som helst halloween firande iår för min del. eller iofs om jag inte ska fara på lördag kan jag ju alltid äta med hos pappa där det tydligen ska vara lite party men aja.. det kändes inte heller allt för taggande!? inget känns allt för taggade men man måste ju! så är det bara! det spelar ingen roll längre det är bara att bita i det fruktansvärt äckliga sura äpplet - tugga och svälja!
men den som lever får se hur jag löser allt. jag kan ju hålla er uppdaterade hur allt blir nu till helgen och allt detdär.. det ordnar sig - det gör det alltid! (?)
dax att dra fram dammsugaren och diska undan disken sen kanske till och med gå i duschen och se ett till avsnitt av desp. den som lever får se ;-D over and out

ps. någon som kan hjälpa mig att skaffa en bakrund? jag förstår inte speciellt mycket av koderna så ja. vore guld faktiskt om nån kunde hjälpa lite :-) tack på förhand!

if the plane goes down

våran relation är ju redan körd? det har du fattat va? och jag orkar inte bry mig för jag vet att du är så jävla förändrad och att du inte kommer bli "till det bättre" igen. jag har hört att du är rätt ren nu för tiden också.. så jag vet inte vad jag ska göra för att lösa det för det kommer nog antagligen bara bli värre då känns det som. men du är välkommen tillbaka när man duger igen :-)
på återseende!

(och ni behöver inte ens fråga om vem det är för om du känner att det passar in så ta åt dig bara)


plane

jag har inget att säga idag
det finns inget att säga idag... jag vill bara sova bort den här dagen och hoppas på att imorgon blir bättre!

'

if the rain fall down

inte piggast i världen idag alltså.. fy! sov typ halvert under jennys säng på en nästan opumpad madrass, låter det skönt eller? nä det är det inte heller! kommer knappt orka hålla uppe ögonen ikväll känns det som men jag ska göra mitt bästa men det lär inte bli någon partydress utan det lutar nog mer mot mjukis :-) rånice!
är inte på allt för taggat humör nu heller men jag kvar choklad från igår om det behövs ikväll om livet är hatat efter att varit med tjejerna och hört allt om deras underbara pojkvänner. men det ser vi ju :-)

image33
©

ska försöka sova en timme nu innan maten ;-)
ses ute i höstvädret=) over and out, pyss


att jag tänker på dig precis just nu

lov lov lov loooov underbara lov ;-)) sista dagen inför en hel vecka då jag bara ska göra allt utom nått som har med skolan att göra! fan vad nice alltså ;-DD tog en sovmorgon imorsse också för när väckaren ringde vid halv åtta och jag kollade ut genom fönstret så var allt jag ville bara att somna igen så då tog jag tag och gjorde det :-) vi hade ändå bara idrott på morgongen sen började våran andra lektion 13.10 såatt det gjorde inte allt för mycket att jag missade superstar faktiskt ;-)
ska nog på ica snart för att köpa det jag ska ha med mig till jenny ikväll ;-DDD vi hörssssssss!

det är så logiskt alla fattar utom du
du har inte en aning
du har inte en aning aning
det är så logiskt alla fattar utom du
du har inte en aning
att jag tänker på dig precis just nu

vad vet du om månljuset

dammtorka? check! städa garderoben? check! fixa naglarna? check! engelskauppsatsen? check! ut och gå? check! diska check!
enbart några få mattetal kvar som jag tänkte ägna mig åt snart men annars tycker jag att jag har varit ganska duktig idag :-) och det känns riktigt härligt faktiskt!

även lagt in bilderna från kameran när jag försökt vara lite media..
image44image42image45image47image46
...och ni ska observera försökt vara media!
allt jag kommer önska mig i jul är iaf en systemkamera och om jag inte får det säljer jag typ allt jag äger och köper en egen! exakt så mycket vill jag ha en!

men nu ska jag göra klart matten så jag får checka den också så småningom :-) ha en fortsatt bra kväll!
puss och over and out


du har inte en aning

ledigheten bara sköljer över mig imorgon ;-DDD det känns allt för skönt nästan!
men jag ska vara duktig iaf;
> vakna - ut och gå - sjukt god frukost
> dusch
> uppsats och matte
inte illa för att vara mig men det blir väll ändringar imorgon så det inte bli nån gång eller nån nyttig frukost och kanske inte ens matte men uppsatsen har jag inget val med för den ska skickas in imorgon!
fredagen är inte heller allt för ansträngande; idrott till 09.30 sen börjar min andra lektion 13.10 ;-PP vääärt? svar nej. men sen är det lov och jag sover mig genom veckan och närmar mig inte ens av anderstorp ;-) ska bli jävligt skönt faktiskt:)

men har inget att säga egentligen så nu ska jag få nån att vara uppe med mig ett bra tag ikväll ;-D så vi hörs! over and out


1x2 - bra tvkväll

har matte prov imorgon och två uppsatser ska in innan fredag och ena ska helst in imorgon men det blir ju inget av kan jag tala om! jag gör dom på torsdag för då är jag förhoppningsvis ledig ;-))
ska ta fram matteböckerna och sätta mig framför tvn nu för då kanske jag inbillar mig att jag kan det och klarar det ;-DD yes! sen väntar även kladdkakan i kylen så vi ses och hörs! tjingaaaan

ikväll ses vi igen kär betty ;-D och ladies of mysteria lane, vi ses även vi ikväll som vanligt ;-DD
image36 image37
och btw, när kommer bree tillbaka?

over and out

the world spins madly on

jag saknar innebandyn jätte jätte jätte jätte jäääätte mycket nu :( jävla helvette att jag var tvungen gnälla över mina knän :( det var ju bara att bita ihop tills man var tvungen opperera och allt blev som nytt igen.. varför gjorde jag inte det för? sen saknar jag vintern och isade planer så man kan slita fram skrillerna från garderoben och ge sig ut som bambi själv ännu ett år! det suger ju bara att skol hockeyn var förra året och att vi skämde ut oss helt och inte får göra om det för det var typ det ballaste jag gjort under hela nian iaf! men även om jag vill ha vinter så vill jag inte ha det kalla! det värsta som finns är när man fryser om fötterna och att dom aldrig blir varma igen eller när det blåser så det sticks i hela ansiktet men det är ju smällar man får ta helt enkelt :)



- - - - - - - - - - -
jag är för snäll helt enkelt för nu bytte jag bort mitt pass i helgen till lisa bara för att hon skulle kunna få fara på hockeycup nästa helg och hon lät så gullig när hon ringde... fan... jag som var lite peppad på att jobba eftersom jag inte har jobbat på hur länge som helst för att jag var tvungen ställa in förra gången pga begravningen.. åååh det ger ju inget att jag ens står skriven som anställd där för jag får ju aldrig nått pass! jag tror inte han gillar mig längre heller för jag sa att jag inte kunde i helgen när han ringde i helgen heller (nova var ju på fredagen) så jag är väll inte toppad längst upp nu precis; "jobbar aldrig och tackar inte ja till erbjudanden. undra när vi ska få se henne nästa gång då?" bläbläbläblä jag ska skriva in mig på precis alla helger jag kan nu nästa helg för jag måste ha pengarna för lönebeskedet kom idag för helgen för längelängesen när jag jobbade - 400 någonting bara för att skatten har börjat dras nu! åhåhåh (.....jag skulle inte ha svarat när lisa ringde=/)


bjuder ännu än gång

 

I'm head over heels goddess of mine..



and let the world spin madly on..


puss!

and big girls dont cry!

det som känns att det fattas i livet just nu är en pojkvän, minst en miljon, varmt väder, utlandet ett antal veckor  och november- jul- och sommarlov! det skulle göra så jävla mycket!
kan ingen som jag vill komma och knacka på min dörr eller skicka ett sms eller NÅGONTING och säga "jag är kär i dig"! det vore så jävla fint! (lite oth över det hela) sen kan jag bara gå på stan och hitta en oskrapad trisslott där jag vinner 25 miljoner i 25 år så jag kan köpa mig ett varmt land och be skolan dra åt helvette så jag har lov jämt och jag kan köpa mig en utbildning när jag känner för det om jag kommer på att jag behöver en!
det vore hur underbart som helst om det bara hände men det är inte så i verkligheten.. jag vill ha det som det är på film! jag vill bara att nån ska stå där helt plötsligt utan någon som helst förvarning alls! jag vill ha det som i oth!!!!!!!! men det är klart att det aldrig kommer hända. det händer bara alla andra det händer inte mig!
nu ska jag gå och negga nån annanstans för här kan jag ju fan inte ruttna, inte nu iaf!

HOROSKOP: 18 - 31 oktober 2007

KRÄFTAN 22/6-22/7

Du bli osams med en vän eller kollega och det är inte särskilt roligt, men på alla andra sätt blir detta två fina höstveckor. Du lyckas bra med det mesta du gör, du känner dig riktigt på hugget - dessutom har du tur i kärlek. Njut av höstromantik och mörka, sinnliga nätter.
kärlek/sex: 4
kul/nöjen: 3
tur/pengar: 4

jag vet inte vad jag ska tro om horoskop längre för det där sista märker jag då aldrig av längre! blä!

image22image30
image32
men jag tackar för igår ännu en gång! det var det bästa jag gjort på länge ;-))
i hope you know i hope you know
that this has nothing to do with you
i'm feeling blue let's work things out cos i don't know what to do
and i'm gonna miss you like a child misses their blanket
but i've got to get a move on with my life
that's just the way it has to go
and big girls don't cry
don't cry, don't cry, don't cry

breath just breath

satans ball och jag har inte haft så roligt på ett bra tag iaf ;-DD
halsen är död men jag tackar alla för igår och vi ses nästa gång igen!!!!!
image20



ska dethär måsta hända igen? jag tror inte jag orkar det så jag vill bara be dig dra även fast du inte gjort någonting egentligen. men jag känner mig själv och det kommer inte funka?
allt kan dra! jag behöver inte dethär....

club crule

ont i benhinnan knä och höft det vill säg att man kan rycka bort mitt högra ben utan problem om man vill just nu! men dethär ska inte få stoppa mig, jag kommer befinna mig på nova ikväll och jag kommer göra det så jävla roligt (iaf ett försök till)! allt jag har att säga är att vi ses ikväll på dansgolvet =D jag kommer vara den nakna tjejen så att ni känner igen mig! nämen kläder är så jävla onödigt!? vem är idioten som kom på dom? jätte smart! verkligen jäääätte smart! ...not
måste göra mig klar nu och tillbaka till skolan för att se film med mp1orna
TJINGAN och kom ihåg; vi ses ikväll!

HEY HO LETS GO

image19

shake what your mama gave yaaaa ;-)))
imorgon gäller det! inte en enda själ ska lämna lokalen utan att vara helt slut!!!!!!!
det som är mitt problem nu är att jag kommer måsta fara naken och att jag har haft dagar då jag varit kryare men det blir nog en tidig kväll ikväll och inte allt för jobbig dag på skolan imorgon då kanske det känns bättre helt enkelt ;-DDDD

nä nu ska jag börja på min röst och rörelse uppsats om jag ids annars slänger jag väll ihop nått på söndag, vi ser ju!
vi ses imorgon (?) ;-))))))))))))))) over and out

jag bjuder

inte allt för bra dag?

 

sen tanka hela one tree hill: the road mix volume 3!
men sen har ni ju självklar från tidigare inlägg ;-))
hörs! over and out

bland annat

allt hår är borta (hjälp) och dethär med att vara risig på skolan ska kanske inte vara i sån allvarlig grad som det varit hittills men hur länge räcker det? jag ger det till torsdag iaf ;-)

foo fighters - best of you
plain white t's - hey there delilah
gym class heroes - good vibrations
akon - sorry, blame it on me
bsb och keane

nova på fredag? ja typ, nu måste man ju eftersom alla ska dit så är det ju bara ;-D



josefin=)


tonight you look so pretty, yes you do

 

(alltså jag har kanske börjat lägg in jätte mycket låtar från youtube men det är bara det att jag har så jävla bra musik nu och det är ju dumt av mig att inte dela med mig så enjoy)

det snöade igår. och det är ändå bra på ett sätt för jag längtar efter vinterna bara för att få åka skridskor :D världens roligaste grej på vintern typ! men om det hade varit 25+ när man åkte skulle det vara ännu bättre faktiskt! :D då hade allt varit perfekt typ!
så vill jag faktiskt ha vinter nu; mysvinter! :)

_________________
i better watch myself


blä

dålig dag
jag skiter i dethär! jag vet vad jag vill säga men jag vet inte hur jag ska skriva det så ni förstår rätt. jag har tagit bort det jag skrivit minst sju gånger nu typ för det blir bara konstigt och fel!

placebo - running up that hill
sia - breathe me
akon - sorry, blame it on me
bla


$

jag lägger bankkortet på hyllan nu ett tag! typ en månad! lite mer än tre tusen har farit på elva dagar och det kommer bli mer med tanke på att jag jag ska klippa mig på måndag sen är det nova nästa helg som kostar för mycket. har inget att sätta på mig än då heller men jag vet fan inte om jag har råd att fara längre.. jag mår typ dåligt för det här och just därför tänker jag nästan lämna tillbaka koftan jag köpte idag som jag kollat på hur länge som helst.. ååååååååååååååååååååååååååååh varför föddes inte jag med en mamma som designer och en pappa som bara laxade fram pengar hela tiden!?
alltså jag hatar att ha pengar för jag kan inte hantera dom :( det blir att boka in jobb hela nästa månad typ så jag kanske tar igen allt för snart har jag gjort slut på allt för mycket på allt för kort tid och det måste tas igen!

far away

jag är inte allt för sugen på allt idag så är det nån som är bra på att plocka ut hjärnor?
isf hör av er!
blir iaf grey's, mjukis och godis ikväll. jag behöver det!




jag saknar att prata med dig r
jag saknar bara dig a
blame it on me?
men det är bara gå vidare. ni vet ju vars ni har mig och det är inte försent än


h&m


min beställning har kommit och jag är lite halvbesviken på mig själv för att jag inte passar i parkasen (eller gör jag det?)... men huvtröjan stannar då med all garanti i världen men det lär väll parkasen också göra om ingen annan får mig att fatta att jag inte vill ha den. eller vill jag det!? jag är lite kluven just nu men om jag provar den några gånger till sen sover jag på saken sen får någon annan säga sitt tycke.
men det ordnar sig. det gör det alltid!

tänkte gå och se vänner nu om ett tag så vi hörs!
over and out

and btw

NÄR HAR MIN BESTÄLLNING FRÅN HM TÄNKT ATT KOMMA??????????????????????
jag vill ha den nu :(

badhairday?

den femtonde är det dax igen; jag sätter mig i frisörstolen!
mitt hår nu är nån typ av nicole richies hår ungefär som när hon hade page men jag vet som inte.. det är som så trist? jag funderar på att klippa som victoria beckham ungefär men det har alla? känns det så ball nu när precis alla går runt och ser likadana ut i håret? någon typ av victoria eller rihannas page. okej dom är ju jävligt snygga i håret båda två men jag själv tycker beckhams frisyr är betydligt snyggare men jag vet som ändå inte. antingen behåller jag mitt tråkiga och låter det växa för att inte vara en i mängden som går runt med page eller så klipper jag en snyggare page eller så gör jag en gynning och sätter i löshår för flera tusen som jag kan ha nån månad innan det är för risigt eller att jag bara har tre långa hårstrån kvar..
hmm..... lite hjälp tack! 




ross copperman - thet'll never know
one republic - stop and stare

over and out

som musik i mina öron

det susar i magen



stop and stare

vad är min dröm och vad vill jag göra med mitt liv? det är iaf nått jag inte har en aning om just nu och då är det så att jag typ får panik! okej det är tre år kvar innan jag riktigt kan få panik men iaf! har jag valt rätt linje ens? vad vill jag göra sen och vad har jag för möjligheter efter domhär tre åren?
vi var på en föreläsning idag, eller två egentligen och det fick en att tänka bara! dom berättade hur dom hade lyckats från ingenting eller från att vara en riktig idiot. dom hade verkligen tagit tag i sitt liv och det känns som det inte finns en enda möjlighet till att jag skulle kunna starta ett eget företag eller nått sånt.. det finns bara inte!

det jag tänker börja med om jag ska komma någonstans det är att skaffa självdeciplin så jag kanske bara slutar vilja saker utan att jag verkligen gör dom! (men när jag tar tag i det det är ju en annan sak)



kanske spelningslistans bästa låt?

:) / :(

igår blev lyckat (även fast det var bland det pinsammaste jag har gjort och att jag såg ut som en pedofil hela jag) och det är huuuur skönt som helt att veta att du är hemma igen :)
det tackar vi för!
/
dagen har inte varit lyckad känns det som? men det är kanske bara för att jag är så himla trött jag kan som inte komma på nått som får den jätte fel förutom mina kassa spelningslistor på ipoden och det sura vädret.. eller jo justja! fyra av mina knappar på den nya mobilen har spruckit så lämnade in den idag och kommer väl inte få tillbaka den på år och dagar nu så jag kommer alltså ännu en gång leva med äckliga Z600........ det är ju enbart pinsammmmmmt! fy
krya på dig älskling! jag kommer knappt klara mig utan din förtjusande närhet
 
 
 
...och nu regnar det igen
men vi är ju inte gjorda av socker så vi måste väll överleval en höst till
peace out

RSS 2.0