MY SWEETEST DOWNFALL

image148

i loved you first :-)

MJAU

this is for you sandra;
:)

sitter och började nyss median
softar som ingen annan här inne kanske
jag är en stjärna
vädret är fruktansvärt bra!
men hur långe håller det? tre min OKEJ inte soft.
arvid kom nyss och lånade min cykel så det var väl sista gången jag såg den med tanke på att dom skulle till parkbron och filma.... hejdå raring :(


alltså jag är rätt lugn schizofren egentligen. eller hurmörsvängar kanske det är? men nått är det iaf! ibland har jag damp, ibland stutsar jag mellan väggarna, ibland är jag förbannad och ibland bara allmänt störd. men thats life ni får fan leva med det! hejdå.

BELIVE - ELLIOTT YAMIN

nu har jag lugnat ner mig lite och det blir som det blir! jag vet själv att jag inte kommer sitta hemma hela kvällen med film och godis hur härligt det än låter utan även jag kommer vara ute för att alla andra är det och jag hatar att vara torrisen även fast jag känner för att vara det ibland!
men jag ber om ursäkt för mitt utbrott idag och det känns inte lika förjävligt med valborgs längre för vädret ska vara bra och jag hoppas allt blött försvinner bara!

ska antingen ta mig ut och gå eller upp på friskvårds? eller kanske inte? den som lever får se :)
hörs imorgon efter tandläkaren och innan "firandet" börjar!

__________
Postat av: ¤¤

hej =)

kram!


DRUNKENMUNKEY

film en massa jävla godis och ett kung sällskap! DET är vad jag vill ha imorgon! hemma och mysa med en gulle. det vore fan nått?
orkar inte med valborgs
orkar inte med att precis VARENDA människa ska vara onykter utom jag
orkar inte med att alla ska till en jävla skog
orkar inte med att jag har tomma fält i fotoboken
orkar inte med att jag fick skitont i magen för ett tag sen
orkar inte med att jag inte har träningsvärk i armarna idag
orkar inte med att jag inte orkar med friskvårds idag
orkar inte med att vara ägare till en blogg som typ 3 människor läser (hej maja, amanda och linda)

nu orkar jag inte med att skriva ner vad jag inte orkar med längre
media 35 min till sen hem och städa innan mamma kommer hem från sthlm så hon slipper brinna sönder.
MMMMMMMM hell så kul! tjing.

IN THIS CLUB

rätt värd skoldag - anländer 12.48 och lämnar 12.32
samhällsprov enbart sen hem igen och nu har jag som lite att göra tills träningen 17.15 och sen direkt ta mig till nordanå och lukta mumma! fyfan men aja.. måste hinna annars blir jag könstrympad av Josefin skulle jag tro och jag var inte speciellt sugen på det faktiskt!
längesedan jag bjöd så ska sitter och letar upp lite låtar på youtube nu som ska läggas in här under och jag håller inte riktigt samma mått gällande bloggen längre. aldrig någon bild och aldrig bjuds det heller men AJA BAJA nu drar jag till med båda! enjoy!


 
image206

JAG VAR ETT MÅNDAGSBARN

dagen för före samhällsdagen
pluggat hela dagen om man räknar det så. vaknade vid elva men somnade om till två - upp - tv - plugg/filosofera - mat - plugg/filosofera - tv - plugg/filosofera
kan inte koncentrera mig många sekunder och nu försöker jag ta mig igenom 20 sidor i samhällsboken.. jag hatar upplägget våran lärare har hela tiden och framför allt så hatar jag prov! att sitta och lära in mig vad ett humankapital är och hur BNPkakan kan fördelas för att sen sitta ocxh skriva ner det på ett papper till en konstigt förmulerad fråga. det är ju en sak att dom måste kolla vad vi kan men att alltid ge oss ett frågepapper som vi ska göra på två lektioner för att han sedan ska kunna gå igenom dom och skriva ner två ord på tavlan som tydligen svarar på hela frågan... är så sjukt less för jag får inte in allt i hjärnan hur mycket jag än försöker för det är så jävla många ord som ska förklaras och vad hör till vad och vad menas då! jag vill bara att dom börjar ge oss uppsatser vi får skriva in hemma och lämna in! det är mer något för mig!
hela veckan känns bara tung även fast vi bara går till onsdag men samhällsprov imorgon, NA på tisdag och sen ska referaten in på onsdag som jag fortfarande inte skrivit. sen måste jag till tandläkaren också och byta ut min plast så jag slipper skära av mig tungan snart för snart är jag antingen utan plast helt eller så är jag utan tunga. bara att välja!

sen vad tusan händer på onsdagkväll?
samhällsboken väntar och återstående 10 sidor ska läsas, antekningarna och frågorna ska gås igenom innan det blir att ens fundera på natt för denna damen!
XOXO

GÖR DET GODA GODARE

rätt aktivt datorsittande idag och med det menas rätt aktivt bloggande!
vid halv tolv åkte vi iväg till umeå så jag kunde komma hem med ett par jeans, en väska och två linnen sen vad jag hemma vid halv sju igen och då kom tigist direkt sen har jag bara inte suttit nått för vid åtta for vi till atorp sen gick vi till stan sen hämtade david och ante oss vid ainas vid elva sen sen har vi varit hos ante till nu så ni förstår kanske. emma hämtade oss men hon skulle och hämta pappa igen så nu sitter jag hemma själv och trycker lite chips och funderar på om jag vågar he på musik ens för om jag gör det finns det en risk att en kärring står bakom dörren efter fem min såatt!

kanske ska trycka några till chips sen sova? men det sjuka är att jag inte ens känner mig så trött öven fast jag var uppe halv tio och inte la mig allt för tidigt i fredags? men nu är det fan dags för några timmars sömn så jag kanske får in allt jag behöver veta och lite till av samhällsen imorgon! (börjar plugga en dag före denna gången med precis som alla andra gånger. dumfan.)
godnattså hörs vi kanske imorgon!

AND BY THE WAY

någon som vet någon tandblekning som funkar och inte kostar skjortan och inte dödar tänderna?

image204

MR A TO Z

lönen är inne på kontot och det är underbara fredag - helg! skolan är slut sen två timmar tillbaka och jag känner ett sötsug som borde förbjudas! sitter och dricker en "latte" och kollar på allt möjligt man kan beställa hem från nätet och funderar på att klicka hem några utav sakerna faktiskt - linser, smink, skor, kläder och tandblekning. men jag tror jag ska lugna mig och se vad jag hittar för skor och kläder i umeå imorgon och jag har siktat in mig på att leta jeans och skor!

skriver inget mer nu för nu väntar 4 across mot emil där han verkligen tror att han kan vinna men ACK så fel han hade!
hörs imorgon! över och utåt

A SONG FOR YOU

sitter i datasalen nu som varenda fredag på eftermiddagarna. datakunskap och media efter varandra är ingen hitt med tanke på att jag har druckit på tok för lite vatten idag och att jag mycket hellre skulle ha suttit ute och jobbat på fräknarna lite till! =) men gavin ljudas i mina öron och boken är verkligen snart klar! så det är högre mot toppen än botten!
ikväll blir det förmodligen grill i falkan med ett par folk som nappade på min underbara idé! det lär förmodligen vara blött och kanske till och med snö kvar men vadå elden håller oss vid liv och alla marshmallows håller oss mätta^^

ska försöka få in några kamera delar i boken nu så den är på slutspurten! hörs sen om jag hinner och kommer ihåg annars hörs vi antingen innan eller efter jag far till umeå imorgon (!!!!!) =) puss

MAY IT BE

pain
känns som jag slitit ut varenda muskel jag har och att varenda kota är förflyttade och jag körde inte ens speciellt hårt idag! jag tror det kan bero på att jag försöker ignorera att jag är förkyld och tränar iaf och det är väl inte det smartaste jag kan göra egentligen men.. tror jag ska ta det lugnt nu tills på måndag då box väntar så jag kan ta ut mig riktigt då istället för att småträna hela tiden och vara "halv sjuk"

känns som veckan har gått både jättefort och jättesegt. haft en dag före i huvudet hela tiden men nu börjar det rätta till sig och imorgon är det fredag och dagen efter det är lördag och dvs. umeå och hitta jeans!=) och dagen efter det är söndag och helgen är slut igen. fast har inte så ansträngade vecka eller jo fast nä
måndag - 1 lektion; samhälls och dessvärre prov
tisdag - vanlig dag + nationella eng läs/hör
onsdag - VALBORGS - vanlig dag och referaten in
långhelg och skola igen. en evighetsmaskin.

ska lägga mig i soffan och sova tills maten är klar nu sen på en promenad med amanda=) over och out


ANBERLIN/GUBBEN

image199

^kan vara bland det bästa mina öron får höra!


^Justin Bieber, jag är kär i dig gubben!
sök på "Justin Bieber"/"Justin singing" på youtube! OH MY

HELLO ALONE

........................... sugen på;
godis
pdol
att ha orken till att ta mig till friksvårds
sommar
att köket inte såg ut som ett helvette och likadant mitt rum
att jag bara drar ner två referat med MVG i spetsen
att samhällsprovet har MVG i spetsen
nya kläder
nya skor
att jag vinner tävlingen jag är med på i en blogg = smink för 1200
att min ipod hade batteri
att hitta sladden så jag kan ladda ipoden
ATT RESTSKATT SKA UTPLÅNAS FRÅN JORDEN
ATT JAG INTE BEHÖVER BETALA 915 KR I RESTSKATT I AUGUSTI!!!!!!!!!!


om allt detta^ bara kunde hända så vore det ju något!
förbannat. så (knäpper med fingrarna) fort kan det gå från uppåt till neråt. orkar inte många sekunder. hejdå

A DAY LATE

godmorgon!
jag är verkligen jättedålig på att skriva i bloggen när det är bra väder ute men det blir bara att man gör annat! jag är inte hemma allt för ofta nu för antingen är jag ute i vädret eller så är jag och tränar eller till och med både och!
vädret är inte riktigt lika bra idag det ser ut som det ligger bomull på hela himlen! men det går väl om =)

har media nu och håller på att skriva om faktan på "kamerasidan" och det är så jävla tråkigt att jag vet inte vad. men med anberlin i mina öron gör det det hela lite lättare!
i juust mmmm!
ska göra klart så jag är klar med boken innan det är försent!

över
och
ut

SUMMER BREEZE

jättebra väder idag igen och glömde skriva igår men jag hade verkligen inte tid; skola - hem - skola (mentorsamtal) - hem och äta - mormor och morfar sen glömde jag bara bort det men det är sånt ni får ta =)
datakunskap nu och vi slutar väl snart tror jag? hoppas jag! har gjort alla uppgifter och nu måste jag nog reppetera om jag ska klara Excelprovet vi har om två veckor. det vore ju något om jag verkligen fick MVG på dethär och inte en poäng ifrån som på Word. vore lite surt om det blev samma sak igen =P

hoppas dagen gå sjukt fort så jag kan fara och träna sen eftersom anna var sjuk igår och det inte blev någon box! men får ta det på måndag istället sen kör vi core och gym hela veckan istället! =)

vi hörs nog ikväll om jag kommer ihåg det ikväll =) tjing!

(Y)

nytt rekord på besöks statistiken! ^^
inget gemfört med kenza men för att vara en blogg i mängden så är det inte illa pinkat =)


keep up the good work!


HOS A-MAN

sitter hos amanda nu ganska nyvaken och har just satt en färg i hennes hår och väntar nu på att klockan ska bli 25 i så hon kan tvätta ur det så vi kan ta moppen till ica och köpa frukt till en gudasallad som vi vart sugna på sen kanske förbi pappa och hämta lite nögvändigheter till imorgon om vi ens ids.

urtvätt och ica snart då =)
hörs imorgon!

I JUUUST MMMMMMMM

vädret är uuuuunderbart och jag har suttit ute drygt en timme och det känns nästan lite varmt på kinderna nu =) ska snart ut med amanda och fota lite också och då kommer det väl bli så att vi skiter i att fota och bara sitter någonstans och steker lite ^^
ska slänga på mig något lite mer sommaraktigt till kläder nu sen ska jag cykla till pappa och hämta kameran och sen bara invänta amanda :) jag hoppas att hon är en gulle och kanske bjuder mig på en glass :$

blir nog att beställa hem lite bekinisar när studiebidraget kommer =) då är det verkligen nära!
over and out!

MILLION FACES

jobb idag och det gick super! gick upp 07.47 och 08.05 så var jag typ klar! jag trodde verkligen att det skulle ta femton år att få upp allt hår i klämmor men icket så då hade jag istället tid för lite pokémon :)
jag borde egentligen ta mig något att äta? en räkmacka som jag tog hem från jobbet? sen hoppa i duschen och hitta på nått ikväll. alla festar eller är upptagna så vet verkligen inte vad jag ska hitta på ikväll faktiskt=/ är nästan lite sugen att fara till lövånger men då är jag rädd att jag kommer bli sjukt uttråkad och sen kommer nån ringa när jag är där så jag chansar inte!

image203

om jag inte gör något av värde ikväll kanske jag ska styra en ny header? får se om orken till det finns!
ska gå och titta in i kylskåpet nu och hoppas att jag har något i handen när jag stänger det efter fem minuter! ha en bra lördagskväll!

LIFE IS SHORT

blev ingen träning för det kändes nog jobbigt att cykla hem från skolan och att sitta med maja och maria i stan och ha solen i ögonen lät myyycket bättre! =) gick fansktisk på suntan iaf men jag blir ju aldrig brun!? det kan göra mig förbannad att jag föddes med enbart pigment i ansiktet - mina fräknar!
jag skriver enbart nuför quinnorna jag ska vara med ikväll verkar ha problem med att göra sig klara och ta på sig nått bekvämt istället för en balklänning! alla ska duscha sen ska alla fixa håret sen ska alla hitta nått att ha på sig och här sitter jag själv bara med en ful längre tshirt, strumpbyxor, en sjal och massa jävla klämmor i håret! jag orkade inte ens med att göra ett försök på att se piggare ut med smink utan dom får fan tåla det och jag orkar inte med tanke på att det blir tidig kväll ikväll heller och då är det enbart jobbigt att tvätta bort det sen!

aja ska plocka undan nu sen invänta dom snabba!
hörs imorgon efter arbetsdagen=)

(#) IN YOUR EYES I SEE THE SUNSHINE

solen är framme idag också och det gör att allt känns så mycket lättare!
slutar om två timmar och nu är det snart bara datakunskap kvar sen är det ännu en efterlängtad helg! jag är jätte sugen på att jobba imorgon faktiskt för vi har suttit och pratat om glass idag och det är precis det jag ska äta imorgon på jobbet! mmmmmm kulglass med massa sås och strössel! (Y)
jag vill bara sluta nu och fara och träna med maja så jag kommer hem och i duschen någon gång! och amanda, jenny och maja det är hos mig vi ska vara ikväll om vi ska göra någonting för emma jobbar natt och mamma är i lövånger så kom bara sen?
ska börja på min powerpoint nu om jag orkar sen överleva datakunskapen! god dag!


:) you make me lalala


KANSKE VÄRLDENS FINASTE



allt jag vill nu är att stå i kyrkan igen och ha skolavslutning för sista gången med brännan!
fast det är väl samma sak nästa år igen :(

AND I KNOW THAT IT'S A WONDERFUL WORLD

sjukt bra dag på något underligt vis? känner av träningen lill lill och det är härligt! halsen är lite halverst och snart kommer väl en sjukdom över mig men det tacklar jag så jag är frisk och kry nu dom sista helvettes veckorna! allt mer av mina datum i kalendern på mobilen börjar vara i fetstil nu eftersom att det är något med skolan jag måste komma ihåg varenda dag? kanske ska fixa en till bloggen så jag kan dela med mig och ni kan förstå när jag gnäller på skolan? säg aldrig aldrig!

måste ta rycket och städa nu sen så kanske jag redan nu kan ta tag i mina referat som ska in om två veckor? lika bra att göra dom nu annars kommer det bli kvällen innan och då blir dom nog inte ens läsdugliga och nu ska jag fan visa min svenskalärare att jag inte är kass på att skriva!

städningen väntar! hörs imorgon efter träning och suntan (#)

LET ME SEE YOU WORK

kom nyss hem från träningen och känner av halsen :( förbannat! kanske måste ta det lugnt imorgon iaf då sen satsa på fredag med maja? vi ser ju!
dusch, balansbräda, sängen & kanske enstaka eng plugg inför nationella väntar!

over and out

APRILHIMLEN

börjar lika vår i Skellefteå stad ännu en gång! strålande och lite värmande sol som sitter mitt på den klar blåa himlen och det är underbart! det blåser bara lite kyligt men det är sånt man får ta för vägarna börjar tina och snön försvinner!

Ge mig en kyss innan du går
att bygga en dröm på
En kyss innan du går
En kyss att bygga en dröm på



jag satt och tänkte idag på skolan och jag har ju helt klart valt fel linje.. min svenskalärare tycker att jag inte är speciellt bra på att skriva och att jag är bättre på det muntliga och det är inte vad jag fått höra annars.. jag förstår mig inte på mig själv när jag valde SPMJ egentligen eftersom jag alltid varit bestämd på att jag skulle gå MP sen typ åttan och sen blev det ändå att SPMJ låg på första valet på sökningen. varför sitter jag varenda dag i ett klassrum med dom som är där för att skriva - dom som är riktigt bra på det och dom tycker om det! och jag tycker det är skitkul att skriva men inte sånt vi får skriva på skolan utan det är där jag skiljer mig från sötrsta delen av mängden - jag älskar att fota och det är median jag är ute efter!
ni tänker säkert nu att men börja ettan igen då till hösten? men vem har orken till det? kanske bara tänkt så här nu efter som jag är så satans less på skolan och så men att gå ett extra år - no way! jag står ut och får väl utnyttja tiden på median på det bästa sättet!

BLACK AND GOLD

har media nu och alla bilder är tagna! boken ser ut som crap men det är väl nått man får ta sen. okej den är snyggare än endels men OCH? jag är ändå inte helt nöjd men va' ska jag göra!?
tror jag ska börja på min power point om bildutsnitten och perspektiven på fredag även fast alla mina bilder där är så sjukt tråkiga och fula.. hatar att man måste ta speciella bilder.. aja ska börja spara och stänga ner nu! hörs sen ikväll mellan tårtan och träningen =)


bjuder på en utav bilderna jag har med i boken (Y)
image202

INTENSIV RÖD

det kliar i/på huvudet nu när jag sitter här med en rödfärg i håret som absolut inte kommer bli lika snygg som min vanliga färg jag brukar ha men det är väl sånt man får ta om det nu ska få fortsätta vara rött. var även och klippte bort lite slitet hår och kapade luggen till något jag förhoppningsvis gillar mer när den är lite lite längre och när jag får fixa den som jag vill istället för tre stripor som ligger slickat mot pannan av allt vax som är inkletat!

ska skölja ur färgen nu känner jag för snart blir jag tokig och jag är inte säker på att jag egentligen skulle haft i den så pass länge jag haft i den nu? sköljas måste det nu iaf innan jag blir tokig! brb =)
. . . . .
nu så =) det ser då rött ut men nu beror det bara på om det är typ fläckigt och om min utväxt skriker rött medans resten av håret bara är rödbrunt =/ får torka det sen se om jag ska skratta eller gråta (Y)

imorgon är det onsdag och jag skulle verkligen vilja ha helg redan nu! det känns att jag började 09.30 i måndags trots allt och det värsta är att det är likadant nästa vecka igen... men då slutar jag halv två istället och har bara en lektion måndagen där på! =)=)
skola till fyra imorogn iaf sen träning någongång på kvällen (NÄR BÖRJAR AFROCOREN???) och det blir nog bra eftersom idag är en träningsfri dag sen ons, tors och fre kör vi stenhårt igen och på lördag taggar vi för jobb ;-)

jag slutar berätta om sakerna utan värde nu så hörs vi förmodligen imorgon antar jag? tjingan


TOPPENVÄDER!

not. slasket är tillbaka och hur länge ska det hålla nu då innan det blir snö? eller det kanske vänder på riktigt nu och blir vår? vem vet!
veckans kanske drygaste dag idag - röst och rörelse - samhälls - röst och rörelse IGEN! och pjäsen börjar lika lite mer men den ska visas upp nästa vecka och jag kommer göra bort mig så förbannat känner jag.. kommer bli en flopp och jag känner att jag har ingen ork till att försöka se till att den blir annat! =/
mår konstigt i huvudet (?) och det går tydligen magsjuka igen som jag gärna skulle vilja slippa dra på mig. har hållit mig än så länge fast typ alla i min omgivning haft det och då tänker jag inte dra på mig det nu heller!

hur vore det om jag röjde lite i mitt rum, ringde pappa och frågar vad vi riktigt ska äta, dricker sju liter vatten och gör mat? ja det är väl det jag ska stsa på nu!
hör imorgon för sen blir det träning sen plugg.. över & ut

PIC.JPEG

den


den


eller ingen?

=) ENKEL TULLIPAN

GRATTIS FRIDAGUMMAN!!! hoppas du får en fin födelsedag med många fina presenter :D
/ a-a-amanda
/ mig också =)


& amanda du kan få offra dig i alla fall och fälja oss :)


ALWAYS WHERE I NEED TO BE

känner inte alls av gårdagens träning idag och vet inte om jag ens hinner dit idag =/ måste övningsköra, fara på maxi och hitta mina hårfärg, fara till mamma och hämta kläder/cykeln, göra matte inlämningen, leta fram garantin till min ipod och plocka undan i mitt rum så när ska jag ha två timmar över för att fara på friskvårds då? det kommer väl inte hända men då får jag väl istället dra irma broarna runt eller nått och sen köra lite fys här hemma? aja jag ser ju hur det blir!

image200

ska ner och äta frukost nu =) hörs KANSKE senare

. . .

ORKAR VERKLIGEN INTE MED ATT DET FINNS EN MÄNGD ATT GÖRA I DEN ÄR STAN PÅ KVÄLLAR/HELGER! det går inte ens nått bra på bio....

jag vill bara köpa massa glass och godis och sitta hemma känns det som nu

ids.

RÅKADE KRÄKAS NÄR JAG HÅNGLADE MED LISA

jag har inget att säga =) vaknade tio och var på friskvårds från elva till ett och det var allt som hänt idag?
ids blogg. hur vore det om jag bara fick rycket och tog bort den nu för det här ger ju ingenting..............

vi har ju fint väder iaf!
SOMMAR (#)

småplock nu sen ser vi vad som händer ikväll =)
över & ut


BOBBY BROWN

fusk ikväll så säng och träning väntar!
hörs imorgon alla nattsuddare =)


DAYS OF OUR LIVES

fredag, underbara fredag!
jag hedde in första riktigt fina bilden som jag gillar i fotoboken idag och den sidan blev fan kanoners! (Y) gillar den skarpt men får se på tisdag igen om den fortfarande är bland topp tre ;-) min ipod har nog börjat se sina sista dagar och jag vill inte ens tänka på det utan att det tar ont! får bli en ny eller in med den på lagning och vara utan den i tre år, det är sånt jag får ta om den ska kunna leva drygt ett år till!
aja skit it =) helg nu och det ska sovas och tränas och umgås =) det är vad jag tänker få ut av min helg iaf! ska dra ner träningskläderna och lite behövligt för en helg hos pappa i en väska nu för att hämta resten på söndagoch sen bara vänta på ett samtal av han så han kan hämta mig =) hörs!
over and out

image199

PUT THE BLAME ON ME

jätte dålig uppdaterina igår och idag jag vet -.-
igår; träning för kung och fosterland!
idag; klasses 3:a =) så sjukt duktiga och jag ska typ pussa linnéa och sara när jag, om jag, ser dom imorgon =)guld värda!
projektmässa idag annars och man blir så sjukt imponerad av endel annars har det väl inte hänt allt för mycket?

josefin eriksson - you're my best friend
tack för allt du gör och att du är just du!

_____
color me blue I'm lost in you
don't know why I'm still waiting
many moons have come & gone
don't know why I'm still searching

THINGS ARE GUNNA CHANGE NOW FOR THE BETTER

det är igång! gym i ca en timme idag där det kördes armar och ben sen väntar afrocore 19.30 vad nu det är? jag tror det här blir jättebra bara jag orkar hålla igång och träna nu regelbundet i fyra veckor men snart köper tigist sitt också och då blir det väl att fara med henne efter skolan jämt eftersom anna och julia slutar helt annars när jag slutar. annars blir det väl med emma eller själv också, det ordnar sig =)

ska ta bort nagellacket nu och hälla i mig vatten och tagga på core =)
hörs imorgon för när jag kommer hem blir det dusch och sömn!


THIS IS THE WAY

imorgon köps det - 2 månaders guldkort på friskvårds!
jullan ska också köpa och anna och flu har redan så jag behöver aldrig fara dit själv efter skolan iaf för det kommer alltid vara nån utav dom där så=) så det blir att tömma bankkortet imorgon och lägga upp 750 kr på disken imorgon för imorgon börjar den riktiga träningen och det glädjer mig =)

ska tanka ipoden nu med lite nya spelningslistor, ut och gå, packa träningsväskan, göra klart (?) engelskan sen sova så jag vaknar i tid någon morgon =) över och ut folket!

ASSOCIATIONER, FAKTA OCH ATT UPPNÅ ETT VISST SYFTE

nine in the afternoon
superstar
so i need you
a whisper and a clamor
the feel good drag
dismantle repair

how does it feel
how far we've come
million faces
the story
keep breathing

^hjälper mig att överleva median
sitter och letar fakta om komposition och får typ ihop tre vettiga meningar allt som allt och bia säger att det blir bra men det känns fan inte bra när alla andra skriver femton A4 om varenda lilla bild dom tar men då är deras säkert skit och mitt dugligt iaf.
måste ta mig tid att fota nått hemma i veckan också. men det tar vi när det är bättre väder om det nu tänker bli vår på riktigt?
hörs sen!


ANBERLIN - DISMANTLE REPAIR



Change, it's only a matter of time
Opinions I would to try and rewrite
If life had background music playing your song
I have got to be honest, I tried to escape you
But the orchestra plays on

And they sang things are gunna change now for the better
Things are gunna change.

JUST SO YOU KNOW

vädret är kassare än kasst
jag köpte godis när jag gick hem från bussen
engelskan ska vara klar imorgon
ny skolvecka
ORKA!? nä

nu ska jag äta upp alla mina chokladisar sen ska jag gör nått annat av hyffsat värde
hörs!

DESIGN

gjort det igen
ny header
annan variant på bilden

och ändå inte nöjd

TRO OCH TVIVEL

idag är en dag då jag känner att blogg vad ska det vara bra för? varför känner jag att jag behöver ha kvar den för? jag skriver absolut INGENTING av värde och jag är bara less.. kanske på allt man jag känner att bloggen fan bär en del av det..
ids.

håkan hellström
jag längtar!

HOW FAR WE'VE COME

goda dagens=)
blev en hyffsat tidig kväll igår, två minuter i tolv drog jag täcket över mig och jag antar att jag somnade innan klockan slått 00.00 men det brukar vara så efter en dags jobb =P min rygg fick ta en smäll i fredags känner jag för den är allt utom som den ska vara men det går ju om så småning om =)
idag blir det antingen fotboll i hamn eller gossip i sängen det beror på så himla mycket och en utav orsakerna är när man ska avgå till hamn och den andra hur kallt det är och den tredje är när jag och mamma ska till maxi på hårfärgsjakt! hur som helst blir det bog bra iaf =)
jag och tigist satt och såg så ska det låta igår när vi kommit in från kylan vi fick känna på norvalla och jag saknar att sjunga hur mycket som helst! jag saknar att ha musik på skolan (att jag inte valde det nu som jag hade tänkt borde jag ha ett skott i pannan för) och jag saknar bara att sjunga med när jag sitter vid datorn för jag gör aldrig det längre! kråkan jag hade i halsen har blivit sämre med varje dag som går och det kan nog bero på att jag aldrig sjunger längre så jag har väl mig själv att skylla eller så har jag börjat höra det ni hör ;-)

all we can do is keep breathing
maxi och hamn/gossip väntar =) ses ikväll!

LUCKYLIPS

ont i hela kroppen nu efter en dag på jobbet som jag inte ens var lite taggad på idag när jag vaknade (som var en halvtimme för sent och var tvungen stressa) men jag tog mig dit och nu förväntas lite mer pengar i slutet av månaden. en riktigt händelserik dag (?) och nu ska jag gå i duschen sen förhoppningsvis få lite mat sen dra mig till norrvalla för att se när myckle förmodligen får spö av morön i dommarcupen men jag håller tummarna att amanda ändå är en stor stjärna som sänker varenda en som försöker ta sig förbi backlinjen :D

över och ut

MODEBLOGG

jag satt och tänkte bara såhär på ingenting och hur i hela har alla modebloggare råd med deras garderob? får alla X antal tusen varenda månad för att försöka ge Sveriges invånare ett snyggare utseende? och hur började dom som modebloggare? föddes dom med garderoben och sen kom dom på en dag "jag ska börja lägga ut outfits idag tror jag". dom gör det och sen börjar pengarna komma in på kontot tusenlappar efter tusenlappar. hur blir det så? hur vet dom vad som kommer godkännas och ratas av dom andra bloggarna som har samma plats i bloggvärlden?
det är klart alla försöker följa modet och ha det "senaste" men hur lätt är det när man har en inkomst på ca 1000kr + studiebidraget varenda månad? hur lyckas man? vars tar till exempel alla mina pengar vägen? min räddning är att jag har en storasyster som har större koll, större plånbok och större garderob men då är nackdelen att hon inte alltid vill att jag ska ha hennes kläder men det är ju bara nått jag får ta och sen försöka hitta insepration till sånt som passar tjockleken på min plånbok och min stil.

AJ..

blåslagen innebär i mitt fall;
blå och uppsvullen haka
blåa och uppsvullna knän
axel sen inte ligger på rätt ställe
höft som är öm och förmodligen blå imorgon
huvudvärk

och allt detta hända på under två minuter - mission impossible på idrotten och jag mår röv nu. okej det är inte värre än när jag for i backen andra gången och gick av planen för då kändes det som jag skulle svimma och det lilla jag ätit till frukost skulle komma ut samma väg som det kom in och då mår man inte allt för bra =P
mamma gissar på liten hjärnskakning men näää detär nog över innan ikväll men hon tyckte ändå jag skulle ta det lugnt ikväll men jag skyller på att jag satt tre timmar framför datorn innan jag kom hem från skolan också men det går hon inte på så det blir väl attgöra som hon säger; hemmakväll! jobbar ändå imorgon så det är nog lugnt skulle kanske inte springa många mil ikväll så att =) det jag däremot garanterat ska göra är att försöka få bort lite av det svullna och slåa på hakan så jag slipper semisshandlad ut iaf =P

såg ni en tjej med ispåse som haltade sig genom anderstorps korridorer? det var jag!
hörs kanske sen ikväll annars får ni vänta till imorgon =) over and out


BREAK THE ICE

ni vet vädret jag pratade om i ett inlägg för några dagar sen som var så underbart? det är borta! redan igår började det bli dimmigt och sen idag när jag vaknade och kollade ut så var det bara grått och trist men det värsta är inte sagt än; NU SNÖAR DET! jag orkar verkligen inte med att det ska vara grått för man blir så jävla glad av bara vädret när det är sjukt underbart ute! sjukt less på vinter och kyla nu iaf!


ska se om jag hittar mig några bullar i frysen sen ska jag göra mig en latte och krypa upp i fotöljen innan jag måste fram med dammsugaren som MÅSTE fram innan mamma kommer hem så kanske tar det först?
vad tycker ni om nya headern och det btw? :)

INGEN MÅR SÅ BRA SOM JAG

fronda - ingen mår så bra som jag

en ny header och en ny profilbild men vi får se hur länge dom stannar med tanke på att jag själv är med på bilderna och det är precis sånna bilder jag kräks på efter ca två dagar så vi ser om vi har tur denna gång och dom får stanna en vecka iaf eller om dom är borta redan imorgon men jag tackar josefin hjärtligt för dom iaf :) jag kallas för övrigt kontrast_tjejen91 snart på skolan och ni ser ju själva oftast på dom bilder jag tagit att det ofta brukar vara skarpa och mycket färger! men i love it!

vi fick tillbaka svenskaprovet idag om antiken och jag tyckte jag hade ett brilliant svar på ena frågan
Hur skildras gudarna i Odyssén?
mäktiga
0,5p
vars kommer man ifrån om man svarar det och vars kommer våran lärare ifrån om hon ger mig poäng ens?men 29,5p lyckades jag kamma hem och ett solklart g iaf :) det tackar vi för!

jag lovade ju att bjuda och här har ni en utav dom lugnare låtarna som roteras på spellistan;

lite färsk annanas, tv sen säng väntar :) vi hörs!

NATTEN KOMMER DÖDA MIG

om jag inte får vara med dig
det är nära nu =)

håkan hellström
hela du skriker sommar!

MARIA SÄGER: SKA GÅ UT OCH DANSA VARJE KVÄLL, SKA GÅ UT I GATLJUSET

åh =) trodde inte det skulle funka alls att logga in efter som det har varit lite knas i några dagar men my oh my vad överraskad jag blev:)
vädret är verkligen hur härligt som helst i skellefteå idag! solen högst på himmlen och om man tittar ser man enbart klarblått och sånt gör mig så fruktansvärt glad :D nu är det vår och då är det inte långt till sommaren! idag är det även exakt 9 veckor kvar till skolavslutningen och sånt gör mig ännu gladare! idag är verkligen en bra dag!?:) det enda som inte gjorde den bra var att jag hatar skolan och drog på mig en frånvaro för att jag verkligen inte orkade ha matte och gick istället ut och satte mig i solen med linda och ida (snart hittar väl mamma eller pappa min blogg och jag får höra några visa ord om att man ska sköta skolan) och jisses så härligt så jag gick hem idag istället för att ta bussen och det var det lätt värt!
jag lovade ju att bjuda snart och jag ska men jag skulle kunna ta hela min spelningslista just nu men det orkar jag då rent inte då jag ska välja ut nån imorgon och bjuda på för det var ett bra tag sen ni kunde se en youtube länk här nu!

små citroner gula (en bok som ska vara utläst imorgon som jag har ca 100 sidor kvar av) och laxpasta väntar!
over and out

image193
malå :)

RSS 2.0