CALM DOWN


details in the fabric

hold you own
know your name
and go your own way

KATE NASH - FOUNDATIONS


GÅ NU JAG VILL ATT DU GER DIG AV

fick sätta sprätt på pengar idag och det kändes bra men jag har typ inte råd egentligen för nu kommer jag måsta köpa en ny mobil också för min är ju helt död snart om jag inte hinner mörda den innan! (köp aldrig en Sony Ericsson W910i!!)
det vore ju en gullviva om jag fick mitt andra lönebesked snart så jag vet hur mycket jag kommer kunna lägga ut på typ kläder osv.. men det lär nog inte bli många kronor över när jag är färdig egentligen=P

& veronica, vi ses nog inte i helgen trots allt! :(

ALLTING KAN GÅ I TU

pappa ringde nyss och det är 28 grader i skuggan och spegelblankt i viken i stugan! åh :( orkar inte med att jag måste ta moppen dit isf och att jag och mamma ska äta lunch just idag och att jag sen ska på stan med mamma och att jag har för ont i halsen för att steka :( orkar inte steka en dag till! känns bara ännu jävligare att det just idag står en vattenskoter och väntar på mig i viken! blähähähähäää känner mig också dum att jag inte varit ut nått i veckan för pappa har ringt varenda dag och frågat om jag ska komma ut eller hur jag ska göra men jag har inte ens tagit mig tid att fara ut och äta med dom..
ska iaf göra mig klar sen fara och äta lunch med mamma sen ska jag typ på stan med maja om jag känner att skuldkänslorna till pappa och suget efter vattenskotern inte blir för stort!
aja måste göra mig klar så jag iaf kan fara och äta lunch med mamma =) puss!

OM DU VILL HA MIG NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT!



jag hörde trummorna på stan
dom sa att du lämnat mig
jag hörde vad demonerna sa
det är slut och ingen kan hjälpa dig

låt mig höra kärlekens tunga
säg att du älskar mig
låt mig höra kärlekens tunga
säg att du älskar mig

tala till mig

SOL VIND OCH VATTEN

ännu en dag på falket och jag börjar bli lite less nu så kanske dax för förnyelse imorgon? orkade inte ens steka på idag så låg mest där under tröjor eller med kläderna på och det funkade för mig för jag har ont i halsen och känner att jag behöver lite mer vatten och kanske någonting att äta också=P vollyboll ikväll då eftersom det inte blev igår? jag är iaf sugen men mina kompanjoner vill ligga inne och se film och jag har nästan ingen som helst lust till det men vet att jag får ge med mig om jag blir ensam i tankarna om volly!
nä ner och äta lite nudlar nu och kanske sätta sig ute i solen en stund till sen duscha och middag och förhoppningsvis volly=) byeeee

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

väckaren ringer 09.00 och jag är typ pigg för en gångs skull =) kändes bra även om jag inte sovit 1763 timmar! och anledningen till att jag är uppe så pass tidigt (beror ju på vad man räknar med men..) är att jag och sara ska och försöka fynda lite innan hon börjar jobba kl 12 och innan jag ska bege mig till falkan för att få min glass som jag aldrig fick sen kanske få lite mer färg på min arma stackars kropp=) när ska folk börja kalla mig neger egentligen? nej juuuustja det kommer aldrig hända för jag föddes med tre pigment typ! snyggt!
aja tänkte bara skiva lill innan jag skulle ner och ta mig lite frukost så nu sätter jag benen på språng neråt=) hörs sen! byeee


stek i hamnen innan pdol


DET GÖR ONT FÖR VARJE HJÄRTSLAG

sitter hos sara nu och tittar runt lite medans hon byter sängkläder (hon är sängvätare så det är fullständigt normalt att hon gör det varenda dag) tänkte bara meddela egentligen att jag inte är död utan sitter på sunnanå ikväll ett tag men jag kanske uppdaterar när jag kommer hem igen om jag inte slockar handlöst ;-)
ska iaf göra annat än att skriva här nu men vi hörs antingen ikväll eller imorgon! byee


sara är en hemmafru
19 års ålder med god mat
intresserad? hör av er!

MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN


ccccccopyright
hörru bajsan hade du svårt att förstå att vi också skulle ta oss med bil eller? sluta läsa mellan raderna linda =)

blir att fara iväg till falkan nu och försöka hoppas att alla dom små molnen försvinner för det är lite irriterande faktiskt ;-) aja vi får hoppas att min vilja är deras lag så jag kan försöka mig på att få lite färg iaf sen blir det nog middag med sara så vet inte om jag skriver inatt eller när jag mellanlandar innan middagen för att duscha osv=) måste ta ihop allt sen befinna mig på mamma mia om 10 min så over and out

EGENTLIGEN ÄLSKAR DU INTE MIG

jag har svävat på små moln sen i fredags och sen idag får jag veta att maggio ska vara på lulekalaset nästa helg så nu behöver vi bara en chaufför sen åker vi! skulle nog bli guld om det blev så att vi lyckas få någon snäll männiksa att köra oss=) så hanna vi ses någ där isf ;-)

dax för dusch nu för att gå ut i månskensregn men bjuder på en lite frän bild som jag lyckades få på håkan
copyright så in i helvette och bilderna blev jätte dåliga egentligen jag hade med mig den rätt bra kameran.....

HEAD OVER HEAL

jag är kär i en man med underbara texter
håkan var över mina förväntningar! han är så sjukt bra live och det finns inte ord om man inte var där! känner att halsen är inte som den borde nu och att mina ögon bara vill slå igen efter att ha lagt sig vid halv fem och bli väckt lite nu och då sen tio och nu kom pappa hem och sa "du har några minuter på dig sen far vi till stugan :)" kändes fruktansvärt skönt! not
fick iaf slösa mer pengar än jag trodde igår men det var det fuktansvärt värt! dom hade ett håkan hellström stånd med alla fins tshirtar och tröjor man kan beställa från rockshirt och det bästa av allt - dom tog kort! så där blev jag av med 600 men vad gör det om hundra år?
ska till stugan nu men allt jag vill säga att var du inte där - då missade du någonting!
& justja takida var ju också där och hans röst är jävlart to die for!


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din
(bilder kommer sen=))

VAR ÄR DEN DÄR REGNBÅGEN?

inget att sätta på mig utan att jag kommer försvinna i överhettning
men smällar man får ta när man har en idiot till garderob

ses ikväll håkan!!!!!

DU KAN INTE VINNA IGEN

sjöman
tänker aldrig på dig
bara ikväll!










jag får minnen sen pdol 06 nu och om det vore så väl idag också! vädret är det då verkligen inget fel på men det kan nästan bli lite för varmt men det tar man då =) man ska inte klaga när det väl är fint väder men det gör jag inte heller men jag är bara lite orolig att jag ska sova bort hela dagen imorogn däremot när det ska vara ännu varmare och då tänker jag nästan ta årets första bad!
aja ska förbi mamma nu och hämta biljetten och emmas chinos=) vi ses ikväll annars så hörs vi defenitivt inatt eller imorgon! byeeeeeeeeeeeeeeee


varför måste vi döda varandra?
nått säger mig att du blir borta en lång lång tid

NÄR MAN ÄR UNG

stan har feber ikväll
strålkastarljusen bländar mig
hon är fem på mogonen
men alla har feber i ögonen
gör inget om jag dör
för nu vet jag vad mina läppar är till för
och jag vet att det är fel
men det känns så skönt

EXPLODERA BATTERIA

så där ja. nu är boendet hos amanda över för denna gång och man är hemma med linnéa igen=) känns ändå skönt att inte behöva ha allt i en väska hela tiden fast känns ändå halverst att vara hemma igen men man måste ju det ibland också =) imorgon är det iaf efterlängtade pdol och idag är det 80 dagar sen jag fick veta att håkan skulle dit och då dog jag av längtan men nu känns det inte ens som att det är imorgon!? känns bara som ännu en dag som man inte vet vilken det är men jag hoppas att det blir bättre imorgon när jag vaknar och sätter på hans musik för att ljuda mina öron =) det enda jag är rädd för är att jag ska blanda ihop alla texter och att jag bara står där! har kunnat varenda en men  dom har börjat blekna mer och mer och jag ska fan ha spö för att det fått hända!
& ännu värre är att jag hatar rockshirt.se för att dom har haft tjall på hemsidan så man inte kunnat beställa hem det man viljat ha just till imorgon!
aja ska gå och göra någonting åt hår, naglar och hud nu =) hörs imorgon när peppen tagit över i mitt blod=) byeeee


vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig

vad jag bryr mig nu
är att från samma säng
lyssna till samma reng

TODAY IS GONNA BE THE DAY

Dagens borde: Städa och diska bort allt
Dagens materiella vill ha: nya kläder & skor
Dagens personer: Amanda, maja och tigist=)
Dagens vill ha: Molnfri himmel
Dagens klädsel: Tshirt & bikini än
Dagens smink: Inget än
Dagens frisyr: Utsläppt & ofixat
Dagens låt: Strawberry swing med coldplay (se förra inlägget)
Dagens planer: Duscha - mat - bergsbyn - ?
Dagens saknad: Molnfri himmel
Dagens dummaste: Inget än tror jag?
Dagens misslyckande: Inte än tror jag?
Dagens drog: Desp
Dagens köp: Glass i bergsbyn hoppas jag
Dagens godis: Glassen =)
Dagens humör: ?

HELL OF A RIDE

amandas träning börjar om 30 min och hon ligger fortfarande under täcket=P
själv sitter jag och ser desp och funderar på om jag ska ut och gå menads stackaren är och tränar eller om jag ska börja städa bort här för nu börjar det vara lite halverst här och ja... tror det blir alternativ två faktiskt för det måste ändå göras mer eller mindre idag så då kan jag lika gärna plocka undan och diska bort lite innan jag gör mat åt kärringen som är hemma vid sex igen.
det har faktiskt varit lite sol idag så jag har legat ute en timme och jobbat på en lite brunare nyans men hur bra det funkade vet jag inte=P tror jag är på ruta ett fortfarande!

nä ska börja plocka undan lite smått nu medans ett desp är på i bakrunden=) over and out


SHORTY GET LOOSE

desp maraton
och amanda hatar oss och vill sova verkligen!stackarn har mord i blicken

sista avsnittet nu som är inne på 34e minuten sen är det dax att somna in för imorgon blir en bättre dag=) det är dax för fint väder nu! sommarlovet är här!

IM GOOD, IM GONE

amanda kan inte ens göra köttbullar
nu får man verkligen se hur värd hon var sitt MVG hon fick av gullulla i hk.

har varit och ätit hos mamma nu när amanda varit och tränat och i juuust mmm! riktig mat! åt två kubbar och drack lite vatten till frukost så ni kanske förstår min glädje?
ska se till att hon får i sig maten nu sen ska jag bege mig mot duschen för att hoppas att nån tänker göra nått av värde med oss ikväll så - ikväll?
måste hjälpa hon här ni hon kan inte ens he ner spagetti i en kastrull utan att dra en ramsa! byeee=)

TAPPAD

vann monopol men det var ju inte allt för oväntat ;-)


nu kräks jag istället
S-P-Y-R
hörs imorgon när min galla är nerspolad i toaletten!


& SPELAR LITE DOTA

varför är basshunters musik enbart dålig översatt engelska med lite bas? fyfan så dålig han är
blä jag kräks



håkan
&
veronica

stars*

IGÅR/IDAG

igår
vi for och skulle hjälpa maja att klippa men när det var kvar en fläck i mitten så lägger gräsklipparen av och maj blir förbannad så vi ger upp noch drar oss mot falkan för att dra upp en fisk eller två man vi kommer dit och fixar allt utom mask. det var dött där vi letade så vi hittade typ två som amanda förgäves försökte få napp med men jag förskte dra upp en fisk eller tv med hjälp av carregummans bullar men inte det heller! vi matade ankor istället :-) och när vi skulle in till land igen så händer det som inte får hända - jag hamnar i vattnet! vi skulle in till bryggan och jag fick updraget att ta tag i bryggan och vi kunde inte komma så nära den för vi hade redan satt fast den i bojen bak i vattnet och när jag säger att jag kommer inte klara att hoppa till bryggan så får jag bara höra "klart du klarar det! det är inte långt" och nä okej men dom glömde bara att när jag trycker ifrån så kommer båten åka bak och allt går åt helvette! jag får fötterna på bryggkanten men får verkligen ingen balans så där står jag med vatten till nästan höfterna och känner att jag hatar livet för en stund där.
så jag och amanda kör runt hela jävla stämnings när vi ska hem i ett försök att jag ska torka lite men nä det funkade inte heller så  vi får hem och tröståt carregummans bullar istället! funkar varenda gång

nu
ligger i amandas soffa och ser tv med datorn i knäet och väntar på att hon ska fara och äta med sin farmor och farfar och maja skulle hem och fixa lite så jag blir all alone men jag klarar mig för det finns en frys full med kakor så jag lär nog inte svälta :-)

hörs sen! bye

HJÄRTEKROSSANDE

hat till publishme.se
laggande jävla skitsida

BYE

MJÖLK OCH KAKOR

dag ett hos amanda och dag ett som 17 år s-o-f-t
snart dax att gå till ica och köpa mjölk så amanda kan få sina förbannade våfflor som hon hellre vill ha än grillat. störd

sen ska jag och hon äta sen ska vi hjälpa maja att göra sitt jobb så jag hoppas vi får hela hennes lön för den gången annars är det fight!

jag kräks

sitter här med david och han ser hyffsat s

uppdatering
nått hände och bara halva inlägget syns
men inget av värde nu beger vi oss och klipper =) bye


HAPPY BDAY

födelsedagen är över och jag har världens bästa vänner!
264 dagar då tills det gäller på riktigt(Y)


berget

GRATTIS E

tackar e=)
happ 17 år och konstigt nog känns det exakt som alla andra dagar senaste tiden
vädret är typ skit men jag hoppas att det blir bättre mot kvällen annars får vi sitta inne och dra på galonisarna när det är dax för trästocks

ska slänga mig in i duschen nu sen bege mig mot stugan
over and out, hörs kanske sen!

& grattis sara på namnsdagen=)

DET ÄR ÖVER NU

men jag kommer ihåg alla dagar med dig

sex veckor är gjorda nu och det känns bra men ärligt idag när jag hade stämplat ut så kändes det inte som att jag ville springa därifrån så fort jag bara kunde utan jag var kvar typ 20 min till även fast jag inte fick ett öre för det!
jag är typ inte ens taggad till pdol heller och åh! om det fanns ett pris för världens tråkigaste människa så skulle jag nog få det utan tvekan! fattar inte vad som har hänt men det kanske blir bättre nu när jag har fyra veckor på mig att styra upp mig själv lite innan skolan är igång igen..
blä
måste på ica och köpa massa så jag kan baka nått till imorgon och jag måste ringa mamma också och fråga om vi ska ut och äta imorgon eller hur tusan i hoppet det blir. orkar inte fylla år egentligen typ :( jag gillar det men ändå inte.. känns så jävla på tvingat att folk ska komma och att man ska säga hur mycket äldre man känner sig än dagen före och allt sånt!

aja ica väntar
b-y-e

TRALALALAA

blä jag flagnar tack vare mitt oansvariga sittande i boviken i lördags. äckligt & förbannat


jag får ett inpulsryck att klippa sönder alla mina jeans jag aldrig använder men när jag övervägde att klippa sönder mina nyaste cheap fick jag sätta stopp för mig själv
dom på översta hyllan får istället tacka för sin tid som långa så ses vi ute på gatan som korta =)
dusch nu sen åker kanske miss old fornarina också =)=)


2, 3 & 9
sen flyttar jag in hos amanda i helgen också
love of my life - det är nu sommaren börjar!

LICK THE LOLLIPOP

goddag publishme
jobbat klart för dagen för snart en timme sen och sitter nu hos mamma och jobbar på en ny spellista till lördag då jag inte gör annat än att hoppas på att vädret är gudolmligt och att allt blir super (Y) hoppas det är varmt så man kanske till och med ta på dig en klänning eller dylikt? (ja jag sa klänning så klättra upp på stolen igen)
känns fan att det bara är jag som jobbar i veckan och att vädret verkligen är hur fint som helst så det lär väl vara så att jag är blekast året om i år för det brukar annars vara att jag har en antydan till brunfärg efter sommaren men nu är väl det kört? vore fint om det inte blir så men!
önskar önskar!

ska dra ihop lite kläder sen trampa till pappa för att äta lite middag=) byeee
idag är en bättre dag

WWW.SMHI.SE

5 4 3 2 1 & 6
dag ett av fem är avklarad och det känns bra! vad som däremot känns halverst är att just i veckan när det bara är jag som jobbar ungefär så är det bra väder och jag kommer allvarligt talat börja gråta om det är dåligt nästa vecka och i helgen! och enligt smhi är det stora solar på fredag så nu ska jag tala om att jag ska samla flex sen sluta tolv på fredag om smhi lovar det dom säger så jag får lite färg på min arma kropp :-)

det är måndag idag så dax att dra ihop en handlingslista sen knata mot ica med linnet
byeee

IM IN LOVE WITH YOU BOY



tralalala jag är kär! kom till sverige och gör mig knäsvag jag skulle inte bry mig att du reste jämt bara du var min tralalalalaaaaa =)=)=)


dax för sängen snart då för att inleda sista arbetsveckan
god natt=)

PUT YOUR RECORD ON

sitter och lyssnar på robyns nya skiva och den är fan grym! hell så bra den är
se hon live vore fan någonting alltså så även om det inte finns någon chans så håller jag tummarna att hon kör sin låt med kleerup på lördag! vore nice ;-D
ska lägga upp lite bilder utan större värde som tagits i helgen tänkte jag sen ska jag hoppa i duschen och börja cykla mot mamma :-) bye



copyright

LET IT BURN

hur tänker man när man sitter med solglajjer och bara en sida mot solen i typ fyra timmar?  man kan ju iaf inte må så jävla bra när man utsätter sig för det! min vänsta kind och arm är sju gånger hetare och stramare än högersidan sen så har jag fina märken runt ögonen också tack vare mina underbara solisar som jag inte tänker på att jag har i fejset! mmmmmumma! blir nog kanske bättre när det röda försvinner men tills dess då? får förklara mig och att ha glajjerna även ikväll är nog ingen dum idé isf ;-)
kommer kanske med tiden lägga in lite bilder jag tog igår men det tar vi när den tiden är kommen!

händer ikväll då?
tar det som det kommer=) måste sparka ut sara ur duschen nu

bye! =)

DET BLIR EN DAG PÅ STRANDEN

nu känns det lite bättre
pjuh
moppa till boviken nu då bara hon som alltid kommer i tid vill stiga in genom dörren

bye & fred

.

spikat
en vecka kvar och pengar rullar in som dom ska!

A B C D E F and G
Oh that reminds me of when we were free
Before life began to tear us apart


blir boviken och husvagnen ikväll med tigist och ja eftersom jag känner hat nu så är det kanske bäst så.
orkar inte. hörs en bättre dag!

I BRIST PÅ ANNAT

Dagens vill ha: sommarlov (!!!)
Dagens klädsel: mjukis & tshirt
Dagens smink: noll
Dagens frisyr: snurrad förfallen lugg och en tjoffs
Dagens låt: amanda jenssen - our last goodbye
Dagens planer: handla - äta - tigist - duscha - sova
Dagens saknad: ledigheten och lönen!
Dagens dummaste: ??
Dagens misslyckande: ?? 
Dagens drog: tutti frutti rings
Dagens köp: mat på en lill
Dagens godis: tutti frutti rings
Dagens humör: trött men ändå uppåt :)


ska ta och knata till ica nu sen hoppas att tigist står på bron när vi anländer här igen :) fred ut folk

SHINE ON

vill helst av allt bara ut och umgås med massa nu när solen börjar kika fram bakom regnmolnen men icket.
sängen väntar om för kort stund för att det ska hinnas med..

får hoppas att vädret är bra i helgen istället så jag får se some pretty people och kanske till och med använda kamrean vid något tillfälle för nu börjar det snart klia i fingrarna=)
ska sätta ipoden på laddning sen ringa josefin =) kram!


"Vadå du? du & jag är ett"
!!!

OM DU HAR PENGAR I FICKAN

eller ett ess i din ärm

har packat upp ca 520 tube mini idag men det gör inte allt för mycket för att det regnar ute idag och fröknarna lundberg är dom roligaste jag hittar på pack två att jobba med helt klart =P blir en ännu tidigare kväll ikväll för har tänkt göra mig ett försök att ta mig till jobbet via fots imorgon så måste upp innan ni som har sommarlov ens gått och lagt er =P blir nice!
& maja och amanda när har ni tänkt att saxen ska åka fram då? imorgon eller i helgen? just let me know!

har tejp på byxorna och måste duscha
byeeee=)

NÄR VÅR HIMMEL ÄR FÄRGLÖS, OFÖRÄNDERLIGT GRÅ

Ryan Sheckler, orkar inte med att du
1) är fräsch
2) är stenrik
3) är född för att skejta i snygga kläder som sitter på en vältränad kropp

kan bara hitta ett fel egentligen - du är inte här och kallar mig hjärtat!











en jävligt lång dag idag och det har inte ens gått halva veckan..... men efter i veckan så är det bara en vecka kvar sen ska min lista över allt vi ska hinna göra i sommar vara klar för då är det bråttom!
båtmuseet
tälta
bada
ö
stugan
sova under bar himmel
krokan
osv.
den ska byggas på lite också men det kan jag ju göra efter som om det är så =)=) 

& nu regnar det ute också.. dusch och natt
p e a c e

aaand then; 19 juli - spikat!

SOM SPELAS PÅ MIN GRAMMOFON

tänk vad bra väder kan göra med en :) känns ju halverst att jobba när det är såhär men har nyss varit ute och gått en timme och i juuust mmmm :) jätte härligt!

för jag kan inte säga nej
det går inte när du rör vid mig
inte när du rör vid mig

jag ljuger för din skull
om du har någonting att dölja

henne eller mig
du behöver inte välja

jag sliter ut min själ
och offrar mina drömmar

jag ger dig allt du har
om det är nått du önskar


& till alla mina älskade raringar och möjligtvis några fler - boka ingenting den 19onde! ska ta ett prat med pappa om vi kan få vara här och äta tårta och så innan vi ger oss in mot trästocks för att lyssna på bla kleerup :)
dusch nu! över och ut

det måste vara ett skämt
har varit dåligt väder hela helgen men när väckaren ringer 05.15 så är det solen som bländar mig först av allt och det känns ju jävligt kul med tanke på att jag är instängd på ett jobb jag snällt kallar för straff.

dax att snart bege sig mot straffet
bye.

STAY MY BABY

kan inte sova. var samma sak förra helgen. somnar sover typ en - en och en halv timme sen vaknar jag och bara ligger och vänder på mig och är pigg. förbannat är ett utav dom mildare orden som går i huvudet på mig nu........... jag har inte tid att vara pigg nu så därför ska jag gå ner och göra mig en macka sen ska jag tejpa igen ögonlocken och hoppas att någon kommer och klubbar ner mig så jag somnar! vore fint

ett försök till godnatt


DESIGN

bloggen har fått lite nyare utseende nu faktiskt och nja.. mer färg iaf på vissa ställen men det är inte mycket. (tack Oscar för att du gjorde NILEBLOGG texten för hundra år sen egentligen)
det enda jag skulle vilja ha hjälp med är under min "profilbild" så är det svart som uppe i hörnet? help! känns inte som jag ska pilla så mycket fjälv för då är snart allt förstört och jag är tillbaka på ruta ett igen =P
det var allt för nu ska äta lite jordgubbar sen bege mig till nilsgatan igen =) byeee

LOVE OF MY LIFE

amanda säger:

du är ju dum i huvet

amanda säger:
hur många ggr vart du tappad som liten


kärlek sa du? läs mellan raderna så ser du med :)


& VINNAREN ÄR...

vatten och brödsagt det förr och säger det igen
veronica maggio
*


tio dagar kvar hoppas du har köpt en biljett till månen













mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig
hjärtat brinner jag springer stannar när du märker att jag förföljer dig
för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

MODEBLOGG.SE

1) .se
vars tog helt plötsligt bloggen vägen? det är ju själva blogg.se/blogspot.se/metrobloggen (välj vilken sida ni vill men det ska ha något med en blogg att göra) som gör det till en blogg! om jag skulle få chansen att byta till nile.se eller något liknande så skulle jag inte ta den för det här är en blogg och inte en vanlig hemsida och därför tänker jag skylta med att det är en blogg också och inte bara ännu en hemsida i cyberhavet.
2) modet
det modet ni skriver om är ju exakt samma mode som varenda bloggerska skriver om ungefär? en del utav er ska ha en eloge för att ni blandar in eran egen stil i det hela och har en egen stil men det finns även dom som kopierar rakt av och använder/skriver om det bara för att det är just mode. och ni som gör det - jag börjar kalla er modebloggare när ni börjar blanda in erat eget i erat mode för annars kan ni lika gärna ses som vandrande skyltdockor.
3) klaga inte
många av er bloggare säger att ni får hotmail och att ni inte kan gå på stan utan att vända er om en extra gång men det är bara ni själva som satt er i den situationen. om ni ville skulle ni kunna göra någonting åt det men ni fortsätter ändå blogga på samma sätt och och med det medkommer ju all kritik och det är ni ju medvetna om. jag förstår ju helt klart att det kanske inte är jätte roligt när man som tillexempel nästan får flaskor kastade på sig som blondinbella fick men skaffa en livvakt eller någonting då och visa att ni finns ännu mera! (Y) super! det är ni som skapat er egen situation och om ni vill ändra den så gör det då istället för att fortsätta och skapa mer "hat" genom att skriva ut varenda sekund av erat liv på erat .se

SHINE ON

sätter på maggios skiva nu sen tar jag tag i städningen =) hör av er ikväll för bion slutar ju faktiskt någon gång den med=) byeeee


Jag tänder kvällens sista cigarett, du ler
Har skrattat gott åt alla dumheter, man ser

I flere timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flere timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga nåt till nån
Jag vet, det är vår hemlighet
Vi finns bara någonstans mellan dröm och verklighet
Där finns vår hemlighet

Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler
Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi
nog aldrig mer

I flere timmar har vi
Bråkat om det som vart, gett raka svar och frågat
Druckigt ett vin och skålat
I flera timmar har vi, erkänt varenda svaghet
Det blev en underlig natt

Ska inte säga..


JAG BLEV ETT MÅNDAGSBARN


veronica maggio
*
var i urs igår och det vart riktigt bra=) fick åka båt för första gången i år så det var bara nice :):)
ikväll blir det att gå och se SATC med amanda och jenny och jag hoppas verkligen att den är så bra som alla säger=)
nä ska gå och ta tag i rummet lite nu sen blir det en dusch för mitt lag=) bye



Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå
Men herregud, jag kan få bättre än så

TRALALALAAA=)

vädret är bra idag med och jag känner mig nästan lite sommrig=)
hatade att måsta sitta inne idag med när det var så varmt som det var så jag slutade redan halv två och begav mig mot krokan för att se på jenny amanda maja och martin ett tag=) kändes skönt att sitta ute och kolla ut mot sjön med solen i ansiktet! mummaaaa
nu ska jag iaf till boviken och äta sen bär det av mot ursviken för att fara ut på en ö och grilla lite ikväll och jag tror det blir kanon! det är som riktig sommar då=)

bjuder på lite bilder från festivalen innan jag beger mig
jag och amanda

bjuder på dom
byeee=)

VAKEN I MÅNSKENSREGN

blä! sitter nu och äter en halverst klar paj som skulle varit god om själva skalet varit lite hårdare och inte mjölade i munnen.. ärch! får ta det nästa gång istället :)
så vad har hänt medans jag inte bloggat då? jobb, midsommar och festivalen är väl som allt? midsommar var jätte trevligt iaf och det tackar jag för! kanske lägger in någon bild sen när jag fått dom av alex men det återstår att se.
festivalen då? sjuuuuuuukt roligt! det började egentligen på torsdag men då var vi i byske på firmafest istället och det var roligt det med även fast det kanske inte låter jätteball. men fredag och lördag var verkligen toppen till och från! vädret blev bättre än väntat och petter tog mitt hjärta och behöll det tror jag! stog längst fram och skrek så stämbanden lämnade min hals två dagar men det var det så jävla värt! och när han spelade storstadsidyll så trodde jag att jag skulle svimma för jag hade inte tyd med att andas mellan raderna det det var underbart!
längtar ihjäl mig till pdol nu och det är faktiskt bara 23 dagar kvar tills jag står och kan varenda inandning i håkans låtar och satsar på att stämbanden ska lämna mig förevigt!

nä måste börja ta bloggandet på större allvar snart tydligen men det är rätt lätt när man har ett uselt jobb att sköta fem dagar i veckan i tre, egentligen två, veckor till. men det börjar vi med någon annan dag utan nu ska jag se var som hänt i cyberrymden senaste veckan när jag varit frånvarande sen ska jag även knapra ihop cirka ett A4a med saker jag önskar mig till näst nästa helg tillsammans med the perishers!
på återseende
bye!

veronica maggio *

RSS 2.0