förhoppningar och regnbågar

regnet är påväg att skapa ett nytt världshav tror jag.. varkar iaf så



maria säger jag har inget att säga
säg det ändå
hon gömmer sig i tv apparater
dom kommer ångra sig dom som behandlat mig så

men du har nått bättre än dom
kärlek som vår har aldrig funnits nångång

var är dendär regnbågen?
maria säg det igen
vi borde skratta åt allt igen
men var är dendär regnbågen

the movie


image6

såg rosa the movie igår med jullan och jag har aldrig sett något
så gulligt som ville tror jag! varför händer det alltid bara på film?
jag vill hitta mig en egen ville!

det känns som bara tungt ibland men livet går vidare

long before rock and roll

varför var jag itne på mando igår!?!???!?!?!??!? VA VA VA
jätte onödigt att inte fara och nu suger vädret så nu vill jag inte fara ikväll heller för det är inget bra band ens

men det sägs att dom dyker upp i umeå snart igen så vi ses väl där ;-DD
ta det lungt ikväll nu! sessssssss ;-)

hej kom och hjälp mig

hahaha alltså varför driver jag bara med mig själv hela tiden för?

hurricane

idag har varit en ganska bra dag :) jag shoppade lös och ganska mycket nytt tillkom garderoben faktiskt men jag klagar inte (frågan är bara varför jag köpte endel saker.....)! men det löser sig väl :) det ser iaf ut som jag har mer kläder då :D ska rensa ut garderoben imorgon till och med städa den och hela mitt rum! det är fan en soptipp överallt nu... urkas! men det löser man imorgon så jag hoppas faktiskt på dåligt väder så att jag kan göra det på dagen möjligtvis :)
jag klippte ju även bort allt mitt hår idag! jag har nu mera page!!!!!!!!!!!!!!!!! (jisses) nämen det vart inte så illa och det känns skönt att få bort mitt slitna äckliga tunna hår också :) det enda som jag ser som en nackdel är att jag kommer måsta börja platta det jämt och ständigt nu för att mitt självfall inte gör som jag vill och tycker att det ska göra sen att jag inte kan sätta upp det utan typ femton miljoner klämmor! jag får inte ens ihop det till en tofs och inte ens en liten stackare..

det var allt jag hade på hjärtat för tillfället :)
over and out!


alla är uppe på taken

jag ger dig inte min morgon inte min dag du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag
"man inser inte vad man har förrän man förlorat det"

jag måste nog vara utsedd till världens slöaste människa idag.. vaknade och tänkte att jag skulle ta mig till att stöda eftersom vädret var hur dåligt som helst och mitt rum ser ut som en soptipp men det blev inget av det inte! istället tog jag fram min sparade godispåse sen igår satte på ippen och bara låg där i min säng till för ungifär en timme sen så nu är det väl bara att börja göra sig klar istället eller så skiter jag i allt idag och typ tränar eller nått ikväll bara för det måste påbörjas snart igen! morgonpromenaderna ska börjas om med (men när?) för jag kan inte dö som en säck potatis!
imorgon måste jag på stan och spendera lite pengar innan jag ska och kapa av mitt slitna och tråkiga hår. det är jag i behov av! fick lönebeskedet igår och nettolönen ligger väl på 13264 kr tror jag det var. och det var behövligt att jag jobbade alla domdär övertiderna nu känner jag! pengarna kommer endå vara slut fortare än vad jag tror eftersom avbetalningen av ippen till pappa, en ny mobil (har mammas gamla snygging nu, krr!) och en utlandsresa väntar.. sen behöver min stackars tråkiga garderob en upprustning! och den tänkte jag påbörja imorgon faktiskt :)

pssst! inget pdol............
NÄMEN SÅDÄR JA! fint! brahey


linkin park - leave out all the rest
lasse lindh - svenska hjärtan
james morrison & the fray

hej hej hemskt mycket hej

igår när jag kände att jag behövde skriva som mest då funkar det inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
det var inte speciellt snällt tycker jag! jag kunde varkligen inte sova och ingen var typ inne på msn. ingen svarade på mina sms nästan och ippen hade slut batteri! vad mer kunde jag göra än att skriva lite blogg? jo blunda stenhårt och hoppas att jag skulle somna för det funkade inte att logga in!

idag har solen lyst på mig hela dagen och det kanske inte var jättebra för min hud eftersom jag redan igår tokbrände mig på bröstkorgen.. men det var inte så farligt som jag trodde när jag vaknade så jag drog bara på lite solskydd sen bagav jag mig till maja för att vi skulle kunna fläka ut oss på falkan som två grisansikten
hoppas att det är bara påhittat att det ska vara dåligt i två veckor framöver nu... det vore jättebra om det är så :)

..sen så det det mörkt ut för pdol i sommar!
alla bangar och jag är typ själv kvar som ska in fredag.. alla andra som ska dit ska bara in lördag så det känns rätt kul endå! får se hur jag löser det.. kanske stannar hemma helt eller så far jag bara till mamma och är där bara för att vara. det löser sig nog!


jag saknar att prata med dig
sluta försvinna sådär!

josefin eriksson *STJÄRNA

piteåstad

är hos gullmami än och ska snart hoppa i duschen för att sen få bort min snygga blonda utväxt, den är inte nice!
imorgon bär det av hem för att vara med tigist och jag har nästan på känn att min "suprice" kommer imorgon men det gör ju inget :) jag tror det blir bra iaf!

vi for in till stan idag tvärt bara för att kolla men jag var tvungen köpa ett par skor (av alla par jag hittade) för 180kr som var hur sköna som helst och bara gråa (tråkiga?) ballerina, precis vad jag behövde!

nästa helg blir det ännu en helg här och det beroende på pdol :D skitbraaaaaaaaaaa
mando på fredag ohyessssss! ses där ;-D
over and out

håkanh & jamesm
lovers!!!!!!!!!!!!

etta sexa

16
ja må jag leva ja må jag leva ja må jag leva uti hundrade år :)
grattis på födelsedagen elin :)

världsbästa

james morrison är helt seriöst underbar !!!!!!!!!!!!!
image6

one to go

jättekul väder! mumma
kan solen bara komma fram några enstaka hela dagar så man kan vara ute utan typ regnställ... dethär är inte sommar det är ett som är säkert

var på stan idag och inhandlade en väska som jag faktiskt gillar =) (fast det gör jag väl förstås inte nästa vecka längre, brukar vara så). sen fixade jag gratis sms så om nu alla som kommer ihåg mig imorgon (det vill säga alla som loggar in på apberget och tittar på vänbevakningen och ser där att jag fyller år, speciellt) och skickar till mig ska få ett trevligt svar tillbaka.
jag far till piteå imorgon också för här kommer jag inte firas speciellt mycket.. (fick en glass av pappa förra året för ingen orkade typ göra en stackars tårta. roligt att det jämt är jag som ingen orkar lägga tid på!) så kanske kan förvänta mig lite mer av mamma iaf, men man ska ju aldrig hoppas för mycket så jag tar med mig the sims :D
jag vet att jag är jätte tråkig som inte ens är hemma när jag fyller år för ni som faktiskt vill fira mig men jag känner bara att jag ids inte utan då kan ni lika gärna komma till piteå.. jag bjuder på tårta?
aja ska iaf städa och saker nu sen kilar jag iväg till maja skulle jag tro=) ni ser säkert till något nytt inlägg imorgon också då jag berättar om vilken underbar dag jag och mina simmar haft =)=)
over and out

james morrison
ska vi gifta oss eller?


understreck(et)_

allt försvann! kul det med! kul sommarlov! kul väder! kul att jag har humöret! kul att allt är så kul! kul! kul! kuuuuuuul! ... snälla dra!

jag tänker sitta hemma själv ikväll nu!
jag tänker fara och köpa godis, ta mitt täcke och sen se en film! SJÄLV! jag ska inte umgås med folk jag får bara massa att tänka på sen. massa onödigt! dummer
 
if I lay here
if I just lay here
would you lie with me and just forget the world?

I don'd quite know
how to say
how to feel

förlåt bara


jag måste bättra mig och sen måste jag sluta säga massa skit som tex att jag ska börja styra upp allt nu, att allt börjar nu, att blablalballbalblalballbalaaa jag snackar ju bara jämt! glömm allt jag sagt om att jag ska göra nått för det händer inte! jag ska vara tyst nu....

oibdaps4bdpabne43dpibaedbv8dsfdcsapiye2q03832edcadbva :(

vad är oddsen?

:(
fyfan! febern går i vågor, huvudet dunkar, halsen är tjock och ond, fryser och svettas om varannat och jag vågar knappt äta det för jag är livrädd för att spy! vad är oddsen!?!?!!!
fick alltså lov igår vid tre och vid fem hade jag 38.2! KUL FÖR MIG
hemma hela helgen som död i soffan och jag vet att alla andra är ute och gör nått för det är inte ens kallt ute nu! kuuuuuuuuuuuul
alltså fyfan..... kunde nått gå sämre nu? nej. jag tror fan inte det!

nu ska jag tillbaka till min soffa och min tv, mina halstabletter och mitt vatten. kanske lyxar till det med en apelsin om jag har tur till och med! visst låter det som en bra lördag?
over and out. hate life

the circle of life

varför säger jag alltid "jag får inte hända igen, det blir annars nästa gång"?
men det händer igen och det blir likadant varenda gång...  super elin!
mitt liv kommer fortsätta gå i cirklar tills dagen jag dör (peppar peppar ta i trä) för jag verkar ju inte kunna intala mig själv att göra annars till nästa gång heller så.. 

fan :(


röd rödare rödast

image3
jag vågar inte ens ta ur den ur förpackningen :$
den är så fin att jag tänker pussa på den tills den har vattenskador när jag samlat mod för att ta ut den :D


. . .
tre oändliga dagar kvar
har jag överlevt tills nu klarar jag mig nog hela vägen! over and out folks :)

det finns inget dåligt väder..

..bara dåliga kläder?

därmed var måndagen avklarad och nu bara fyra dagar kvar innan man äntligen har det efterlängtade sommarlovet och dom extra pengarna på kontot! fyra veckor avklarade och dryga sex att se fram emot för nu ska allt bli hur bra som helst! det måste det! det ska det! det är nu Elin Hanna Evelina Almqvist börjar styra upp sitt liv påriktigt för en gång skull (fast det blir väl mest snack om det den här gången också och jag kommer fortsätta säga att jag ska styra upp det men det lär aldrig hända dom närmaste åren heller) för nu måste det fan hända nått!
Mitt liv ser ungefär likadant ut varje vecka, varje månad och varje år! det händer aldrig något som förändrar någonting iaf...... inte hänt på det närmaste året vad jag vet.
nu behövs det ett strålande väder till nästa vecka då är jag startklar! nu gäller det!!!!!!!!!!




min kära, älskade och underbara ipod kommer senast torsdag!!!! wohowehooo
och min lovade dator ska snart fixas och ställas in på rummet, det blir nog bra! :D måste bara försöka klura ut vars jag ska rymma den men det löser sig nog på något konstigt sätt åtminstone
 
over and out people

Josefin


tack för att du är den du är! (:
 
___________________________________________
JAMES MORRISON - THE PIECES DON'T FIT ANYMORE
I've been twisting and turning in a space that's too small
I've been drawing the line and watching it fall
You've been closing me in , closing the space in my heart
Watching us fading and watching it all fall apart

Well I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Oh just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces dont fit here anymore

You pulled me under so I had to give in
Such a beautiful mess that's breaking my skin
Well I'll hide all the bruises; I'll hide all the damage that's done
But I show how I'm feeling until all the feeling has gone

Hmmmm Why I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Oh just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit here anymore

Hmmmm, Oh, don't misunderstand how I feel
Coz I've tried, yes I've tried
But Still I don't know why
No I don't know why

Why I can't explain why it's not enough
Coz I gave it all to you
And if you leave me now
Just leave me now
It's the better thing to do

It's time to surrender
It's been too long pretending
There's no use in trying
When the pieces don't fit anymore
The pieces don't fit here anymore

The pieces dont fit here anymore.

blogg.se

Happ då var man en i mängden med blogg då!
Kommer kanske inte göra dom snyggaste inläggen eller fatta det mesta på ett tag men det kommer ju så klaga inte för jag lär mig även jag=)
ska försöka se vad jag lyckats åstadkommit med nu

over and out gott folk!


RSS 2.0