PS

ps. nu har jag haft "muskelryck" i låret i över ett dygn.
HUR I HELA FÅR MAN DET ATT SLUTA???? är något irriterad nu
MVH Elin. ds.

I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK

slösade pengar jag inte ens har idag (N) inte bra men alltså det var på tiden! köpte massa hälsopiller som ska göra så jag får långt hår och snygga naglar bla sen råkade det bli en tröja från carlings som var sjukt snygg som jag kommer älska tills jag dör förmodligen :-) eller iaf nästa vecka också!

for även förbi mamma innan jag for hem från stan och kollade lite vad emma köpt allt mest i veckan när jag varit borta - OCH JAG VILLE GRÅTA! jag vill också kunna gå lös på typ fem tusen varenda månad på bara kläder och skor! men det blir väll i något annat liv om jag bara slutar vara så idiot och köper en kamera och mobil för pengar som kommer från pappa typ.. men det tar vi i något annat liv ;-)))



kan vara en av dom bättre låtarna jag nöter nu även fast det egentligen inte är min smak men aja ENJOY!
Elisa - Dancing

KAN NI BARA LÄSA DETTA!!!!

image173

KAN NI BARA KOMMA TILLBAKA :( allihopa...
jag vill att det ska vara until the day i die.. det är inte ens roligt längre

BOKA NÄR?

image170image171image172

du bjuder? =)

___
ps. någon som vet vad jag ska leta efter i stilmallen när jag vill byta text på inläggen??

STRAFF

vad ska det ge att gå upp varenda morgon och fara till skolan?? har nog aldrig varit så pass less som jag är nu.. det är nära nu tills jag bara stänger av väckaren och vänder mig om nån morgon.. jag far enbart dit för att jag MÅSTE men vad ska se ge när jag ändå inte har ork att orka bry mig och plugga till prov osv. engelskan idag - ska vara glad om jag får G ens. och svenskan.... får jag ens G är det ju ett hallelujah moment prisa gud!
sen fick vi tillbaka kommunuppsatserna just innan svenskaprovet skulle gå av stapeln och jo ett G. kunde jag hitta längst bak. till och med punkten fanns med och okej jag fick G det är ingenting för jag la inte ner så mycket arbete på den som jag kanske borde men det som jag kan bli harmynt över det är att min lärare har suttit och gjort paranteser överallt och ändrat ord i meningar! VISST ÄR DET MIN UPPSATS??!?!! JAG MENAR DET JAG SKRIVER OCH VISST SKA JAG SKRIVA PÅ MITT SÄTT UTAN ATT DU SKA ÄNDRA ALLT DU SER!?? kärring. jag blev så jälva förbannad på hon att jag visst nästan inte om jag skulle gå och be hon äta upp hela uppsatsen eller om jag bara skulle slå hon! jag längtar nu tills vi har betygssnack för då ska hon fan få höra att man ändrar inte ens "stil" gällande hur man skriver. det är ungefär som att hon sitter och stryker ord i en bok som en riktig författare skrivit och sen skriver dit egna som hon tycker passar bättre..

ååh jag fuskar så mycket också när det är ass på skolan.. men imorgon ska jag köpa upp hela hälsoaffären och hoppas på förbättring :)

____
HÅKAN HELLSTRÖM! ses på pdol!
kunde fan inte bli bättre!!!!!!!!!! ohyesssss (Y) och som ett plus är adam tensta också där!
(bara dom av värde jag vet nu)


ORKAR SOM INTE

oj jag tappade precis just all lust och ork till hela världen
ska äta och sen enbart titta på sve/eng böckerna! bläbläbläbläbläblä

jag vill ha en kattunge :(

BUBBLIGT

image169

börjar 12.40 idag med matte sen media men någonstans mellan ska jag ha eng nationella också
bara så du vet! ska iaf fara till skolan snart och äta med lindagumman :)

fårse om vi hörs sen för det är rätt lite plugg ikväll kände jag BLÄ tjing

JAG KAN FAN BRY MIG MINDRE

orkar som inte med att det enda jag kommer göra tills jag somnar imorgon kväll är att vara på skolan och plugga engelska och svenska och om jag har tur tar jag mig upp imorgon så jag hinner träna som en idiot innan jag ska vara på skolan 12.40 för att då ha engelska muntligt nationella! KUL KUL KUL
nä fyfan jag ids inte...

"jag kunde inte bry mig mindre"
palla hjärna? nä!
ps. afasi & filthy är på night flight på fre - dit kanske??

hörs när jag är på bättre humör!

ROMANCE

image169

ALLT FRÅN IGÅR OCH LITE FRÅN IDAG

IGÅR
vaknade av mig själv vid nio men låg fortfarande med huvudet på kudden en timme till för att dra på mig lite kläder. äta frukost och sen bege mig till telia. jag har ju klagat på hur kass min mobil är/var och nu vart jag less - dom fick köpa tillbaka den (2600kr) och jag köpte en ny även om det svider som aldrig förr i plonkan! den gick iaf på 4k så jag var tvungen lägga till 1400kr så jag har väll inget liv denna månad heller även fast jag hade ekonomin så bra så jag skulle ha några hundra över till mig själv - men nä en ny mobil kommer helt oväntat upp och förstör!


efter att vi varit på telia och det så for jag och pappa upp på solbacken - JAG SKULLE ÖVNINGSKÖRA :| - var skiträdd först men sen gick det typ kung för att vara första gången (Y) och kul var det också=)
image168

vid tre - fyra någongång kom linda och jag klippte bort några cm från hennes hår och så och hon blev nöjd tror jag :$ gjorde inte ett allt för avancerat jobb såatt=)


kvällen spårade lite.. fattar inte hur endel folks tänk funkar riktigt! var så förbannad ett tag för att folk verkligen inte tänker att jag visste inte vad jag skulle ta mig till! men aja började iaf med att vi for till mamma, hängde där i typ en timme bara allmänt sen for vi till en lokal vid balder där det var fest. det var typ ball och så ett bra tag för det var mycket folk man kände och det var verkligen jätte kul att träffa julia, anna, flu och majali och få prata med dom och säga åt oss att verkligen skärpa oss! jag far illa av vad som har hänt med oss helt ärligt! sen träffade jag lisa ochså och nu står det verkligen 1-1 ;-)
kände mig även lite malplacerad igår för jag körde på min vanliga stil med en snygg tshirt, stuprörs och vanliga sneakers när precis ALLA brudar kom med högklackat, hög svart kjol och vitt linne/tshirt! kände mig mer som en kille typ :$ :(

IDAG
inget av värde har hänt än iaf... men det är ju söndag vad mer kan man begära?
ska iaf ut och gå med amanda ikväll en sväng sen ska vi förbi ica för att köpa lite naturgodis sen hem till henne så jag kan säga hej till carregumman och j-boy =)

oj blev lite långt men hörs imorgon?
over and out

SPECIAL EDITION

kom hem med en ny mobil bara sådär oväntat efter att jag varit in på telia
men aja kan ta mer om det sen men den duger ju helt klert (Y)

hinner inte skriva allt för mycket nu måste hinna massa innan maten
måla om naglarna (det jag gjorde igår förfaller)
klippa linda
duscha
göra mig klar
plocka undan i mitt rum
prata med jenny och rebb om ikväll

och linda kommer hit om typ 20 min så kanske ska börja med rummet nu då?
hörs mer ikväll/imorgon! hörs

I NEED SOME FREETIME

imorgon är det en vecka sen jag gick med anna li och lisa i "beach 2008" och om jag nu är ärligt så fuskar jag hela tiden. det enda jag blivit bättre på är att dricka vatten men vad hjälper det om jag lix ska dricka oboy, små äta godis och ha sug efter glass hela tiden? ingenting! till veckan hoppas jag på förbättring och den 15onde ska jag jobba med dom igen och vi ska se hur det riktigt har gått =P vore toppen om jag inte behövde vara lika fuskig tills dess!
jag har nästan på känn att lisa aldrig rört godis och tränar jämt.. skämmes tammefan elin!

blir nog en tidig kväll ikväll. varit hemma eftersom jag inte har ork och alla verkar vara ett par duntofflor! men det blir nog bättre imorgon då jag hade tänkt gå upp tidigt (?) - in och brinna på telia - övningsköra (!!!!!!?!?! :|) - äta/duscha/göra mig klar - klippa linda och umgås :) låter som en lite planerad dag av mig för att vara en lördag faktiskt. annars sover eller jobbar jag bara men hade tänkt göra ngonting utav dagen imorgon faktiskt :) borde lösa sig bara jag får mig upp i vettig tid :) annars kommer vi skjuta upp övningskörningen ett till antal veckor igen och jag sätter mig aldrig bakom ratten!

ska iaf börja krypa till kojs nu
hörs imorgon. puss!

BJUDS




några utav bilderna vi tog i studion i veckan :) syns att jag gillar kontrast :$?
ikväll gott folk??

BE MINE

sitter och mixtrar lite med word eftersom jag har prov imorgon på datakunskapen som nog kommer gå bra för jag har hunnit göra alla övningar på lektionerna så att det ska nog inte bli ett jätte stort problem hoppas jag om det inte är hur svårt som helst!

fick lönebeskedet idag och jag måste ha jobbat varenda helg fast det inte känns så? nått med 1700 var det på iaf efter skatt så jag klagar inte men det jag däremot klagar på är att dom kommer gå direkt in på kontot sen ut igen för att hamna i pappas plonka.. det svider! men det är andra och sista månaden jag måste betala tror jag för han ska få ta min digitalkamera också ju så han kan inte pressa mig på hur mycket pengar som helst heller! då får jag försöka lura mamma på pengar genom att sälja den till henne! fast om jag och linda lyckas ragga det där jobbet vi har på g (vad det är säger jag inte förrän vi rott hem båten i hamn om vi nu tar oss så långt) så skulle både jag och min garderob bli fuktansvärt glada!
vi behöver kicken nu, det var så längesen!

jag har börjat tänka på vad som skulle mitt liv komplett om jag hade sisådär några extra nollor på kontot någon dag:
löshår + tillklippning
färgtid
(så jag får rött hår istället för lila)
baggy jeans
jeans med hängslen
höga jeans
svarta jeans
alla möjliga snygga tshirtar
(gärna killmodell)
allt möjligt smink från make up store
skor i alla färger
örhängen från cocoo.se
vinterjacka
parkas
lösnaglar gjorda på salong
brun skinnjacka
ny mobil
(hoppas jag får en av telia istället när jag ska in och snöra min i huvudet på dom)
bl.a.

ska skriva ut min snygga matlista jag gjort nu sen ska jag börja städa så jag slipper mammas gnäll innan jag far till pappa imorgon :) några bilder från studion kommer även ut imorgon när vi har media hoppas jag på :) pusssss!

(och jag vet att det blev konstigt med texten men jag ändrade allt jag såg som hade med text att göra sen sparade jag så det blev för krångligt att ändra tillbaka snabbt men det får vi ta någon annan dag!)

STÄDARE PÅ ISS?

trött_tjej91
försöker ta mig igenom retorik häftet så jag vet vad jag ska tänka på när jag ska börja skriva mitt tal till veckan. och jag längtar inte till nästa vecka och v11 för det kan bli hell där vid lovet

v9
måndag börja skriva talet på r&r
tisdag muntlig nationella eng
onsdag engelskaprov & svenska litteraturprov
torsdag -
fredag -
(lördag jobb)
v10
LOV LOV UNDERBARA LOV!!!
v11
måndag läsa upp talet
tisdag (mediaprov?)
onsdag (mediaprov?)
torsdag samhällsprov
fredag (mediaprov?)
(lördag jobb)

och dethär^ är bara det jag vet nu. det kan säkert komma mer också.. förvånar mig inte isf!
åh jag vill bara att nån skickar dagens grey's så jag kan se det imorgon istället och sova nu! men icket så nu ska jag läsa häftet klart sen se det på kanal 5 som alla andra.
hörs mer imorgon! =) godnatt

TOP MODEL?

hyffsad bra dag :) (?) behövde inte börja med att vara sjukt förbannad iaf på median utan idag var jag, Jessica och Linda i studion och tog lite fina och roliga bilder så nu ska jag bara välja nån så ni får ett smakprov sen typ på fredag?
måste plugga till datakunskapsprovet sen också så jag kanske kan får nått betyg som innehåller vg iaf men det tar vi sen! ska fylla mitt glas med oboy nu sen ska jag plocka ihop lite innan mamma kommer hem och får se hur det riktigt ser ut här :) vi hörs sen! (jag vet att jag har blivit jätte dålig på att skriva/göra nått av värde nu men det kommer i vågor så häng kvar!)

IM IN A BAND

media nu
bia hej!
fotobok och vi går igenom kameran och jag vet inte vad som är värre - vara förbannad eller uttråkad varenda media?


fast nu har jag suttit och löst det mesta eftersom jag inte tryckt på "spara & publicera" efter sisådär två timmar. en framsida och en början till mall på alla sidor finns och jag saknar fortfarande paint :(
ska tacka för mig nu och dra mig mot kicks för lukta lite :) hörs sen!

DON'T KNOW ANYTHING AT ALL

så kom igen då med allt du har och lappa ihop mej bäst du kan
allt har verkligen barkat och jag orkar som inte bara! blähähähääää

vaknade typ en och en halv timme tidigare för att jag skulle och äta med linda men då är hon inte ens på skolan så det var bara att försöka somna om igen och ta sig upp vid kvart över tio istället :) nu har jag iaf bjudit amanda och jonte på middag så duktig som jag är sen fick dom diska och det var fan ett berg som tog tre sek så jag funderar på hur jävulskt bra amanda diskade egentligen ;-)
ska umgås några minuter innan som ska fara nu :-) hörs!



svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit. skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö och vem vill leva så?
lasse lindh

INTE MIN MORGON, INTE MIN DAG

du får nått så mycket bättre du får hela jävla jag
hela underbara unika jag
inte nått så fjuttigt som en morgon och en dag


ska jag vara ärlig har det rört om lite i mitt huvud och det gillas inte. GJORT ÄR GJORT =) men schhhhh nu!
inte gjort ett skit idag iaf som jag anade ;-) emma vaknade vid ett kanske och då såg vi en film på typ två timmar sen duschade jag typ i en och det var det enda jag har gjort idag ungefär? det var ändå inget av värde så och?

ska kanske fara till tigist nu och vara med hon och alex ett tag om jag tar mig :) ska pussa emma ett tag tror jag då kanske det ordnar sig :) dom är då på träning till kl sju så det tar vi sen!
hoppas på lite mer att skriv till veckan än vad jag gjort i helgen iaf :) vi hörs!

image158

THE CURSE OF CURVES

igår var nice/inte nice
betalde 100kr för att få fara till en fest på ahlmen och sen blev vi plötsligt utslängda, så vi som inte hade uppe i huvet for till mig och såg hp och så :) det var ganska nice iaf! jag lider nog av sömnbrist nu eftersom jag jobbade igår och väckaren ringde 07.40 sen lämnade inte folket som var här förrän allt för sent och nu vaknade jag 11 av att solen gjorde ett gott försökt till att förblända mig =/

aja nu ska jag iaf försöka ta mig ut (men det vet jag redan att det kommer inte hända) för det är verkligen hur fint väder som helst! vi hörs! puss

ALLA SOM INTE DANSAR

ikväll chillas de=)
hörs imorgon eller ikväll orkar inte skriva mer nu =) återseende!

COME HOME NOW, FREAK ME OUT

You make me laugh you make me shiver
Isn't that a fabulous thing
Don't be here now don't be here anytime
I'm much wiser now, that's how we walk
I'm much wiser now, that's how we walk

image156


sjukt trött =/ blir hemma och en tidig kväll ikväll. sov typ en timme när jag kom hem från skolan men det känns ändå som att jag kan sova 12 till! upp och jobba imorgon då sen hem duscha, göra mig nån mat och göra mig klar sen dra vidare till stämnings där fest nalkas men inte för min del denna gång för jag är i brist av pengar och då kändes det inte som att alkohol var prio1 så det blir lugnt ;-) tigist skulle typ också vara det så då är det inte lika drygt när man vet att nån människa är i samma sits haha ;-) det blir nog trevligt iaf!
ska se om nån trevlig är inne på msn nu och om inte kanske det blir att se några andra avsnitt från gamlare dagar? vem vet. only time will tell :) over and out

UNGE

ännu en medialektion då man är sugen att springa allt man kan till lejonströms och ta steget! fyfan så jälva less jag är nu och jag har inte ens börjat med bokens design i indesign.. jag kommer vara nöjd när jag är klar FY!! byta linje någon??

nu slutar vi och det tackar jag för för då är det tills på tisdag innan jag kommer vara fly igen
hörs mer sen!

MMMMMBOP

alla hjärtans dag. vem bryr sig =D (okej jag lär antagligen göra det när jag har pojkvän men nu: VEM BRYR SIG) men min mobil hade lite alla hjärtans i sig idag faktiskt =) det var fint men det är det enda posetiva jag kan komma på med den också - den har ett fint tema :$ ps. nån som har förslag på en ny snygg och bra sony? min ska få brinna upp inom kort tror jag faktiskt.
iaf jag fick typ pisk av linda idag för att jag hade skrivit att hon var en mes. "du skulle aldrig göra det!" nä men då skulle jag aldrig kunna komma på nått så sjukt heller ;-)) men detdär tar vi när jag samlat lite pengar och fått dit ett helt tv team för att få allt på film ;-)) haha det vore nått (Y)

individuellt val? jag fattar typ noll av hundra. jag vill iaf med säkerhet ha geografi a men då står det typ i spectrums kursplan att vi ska ha det i tvåan? vad ger det då? fast jag förstår inte... det blir ett snack med syon innan det där ska in kan jag bara tala om

"tänk att få ett ja ja det vore för härligt!"
vi hörs imorgon :) bjuder på en bild idag också bara för att det är en hjärtedag
image155

DO YOU WANNA BET??

"Jag ska gå fram och sätta mig brevid han. Jag ska slänga mitt ben över han, ta hans arm och lägga den över min nacke och sen ska jag kyssa hans tunga ren!" - och jag skulle filma allt!
jag har nog inte skrattat så mycket åt nått som är så tråkigt egentligen på jag vet inte hur länge! men det var iaf bara sjukt! började sätta pengar och tillslut skulle jag bli utan mobil också =PP men som tur var är linda en jävla mes och jag hoppas hon aldrig skulle göra något sådant för då säger jag upp våran kontakt föralltid utan att tveka=D

ska försöka ta reda på hur det blir med bion ikväll nu kanske? om det inte blir skulle det inte skada för då kanske jag kan sova en timma extra så jag inte behöver vara självmordsbenägen när jag vaknar imorgon!

hörs kanske mer sen! =) over and out

bättre än inget?

mer än såhär blir det nog inte på ett tag. kanske text på några ställen ändras med tiden men aja.. tack och hej :)

image154

LAZEE


"Skriv en blogg vettja"

media. indesign. glad? nä det trodde jag inte heller.. jag är så förbannad nu och jag är fan nära ett utbrott och det är jag verkligen inte ensam om alla vill göra nått mycket elakt med miss bia men om vi gör det förstår vi alla att våra betyg är till halv vägs uppkörda i arslet så vi håller det innom oss och kokar mellan varandra istället!
min groda/monster är utan feta linjer och det går inte få till det utan att jag blir utvecklings och det går inte kopiera till paint heller och jag älskar paint nu :( jag lämnar dig aldrig!

dö.
hörs sen!

hej linda

förbannade design

jag skapade en ram! mer ids jag rent inte =)

ska fortsätta tanka håkan låtarna som saknas sen kanske sova innan tre inatt? godnatt

jag är uppe på taken

vad ska jag dela med mig om idag då? jo justja! jag kollade ticnet igår och HÅKAN HELLSTRÖM ÄR I GBG DEN 12 APRIL OCH JAG VILL VILL VILL VILL OCH MÅSTE DIT!!!!!
jag har redan kollat flyg och det blir kanske 1500 som mest om vi bokar nu sen fixar sanna boendet sen äter jag luft och allt går under 2000! JA JA JA !!!!!!!!! fast det kommer jag måsta gå på stan och där for 3000 till sen är jag minus -4074 kr på kontot MEN DET TAR VI DÅ!!!
glädjerus!!!! fast jag vet fan inte var jag tar mig till om jag inte får fara :( :( :( det blir ju att gråta ett helt hav och säga upp kontakten med mina föräldrar tror jag om jag ska överdriva det hela en smula!
helt obegripligt inlägg men alltså jag vet inte vad jag ska göra av mig själv!!

image152

DU ÄR DET FINASTE JAG VET NÄR ALLT ANNAT HÄR ÄR FALSKT OCH FEL


headerprob





1, 2 eller 3? eller nått mellanting? jag gillar alla tre bilderna hur mycket som helst och jag vet som inte vad jag ska ha för text heller, "det ordnar sig. det gör det alltid!" eller "money can't buy us love but pretty nice clothes actually"... fast jag gillar den översta bilden när det står musik non stop också.. får se vad det blir för jag måste kunna få med mer färg på nått annat ställe också typ.. annars blir den nog bra stilren eller nått. får se! nån som är sugen att göra allt btw??

abc

klassfesten igår blev hyffsat ball ändå=) det sög ju inte som tur var
ska vara med några tösar ikväll iaf och jag är så trött att jag vet inte vad jag ska göra typ. tur att jag hade en sjukt dålig bortförklaring till kjell igår när han ringde och frågade om jag kunde jobba idag för hade jag gjort det vet jag inte vad jag hade tagit mig till i dethär laget! jag hade typ inte ens slutat nu då!



ps nån kan hjälpa mig att få hem detdär programmet som tar fram texten på låten men lyssnar på direkt?? vore guld!

ska kila på ica nu! höres

design

ny design och jag vet ärligt inte vad jag tycker? okej det är som bara headern som är ny och det tackar vi oscar för men hmm... känns lite klent? photoshop måste införskaffas och jag ska fixa en sjuhelvettes design!

hörs imorgon (K)

forever and always

image148

kattskatte
puss!

miss bia

media nu igen sen datakunskap så vid datorn till tre nu då. vä-ä-ä-ä-ääärd dag! nä
jag hatar InDesign och jag blir gud förbannad! men nu ska jag rita en bild och det där som ska med in i boken. sen så klassfest ikväll - det verkar ordna sig!
vi kanske hörs mer på datakunskapen (Y)


ps. dear åke mitt hår är nu istället brun rött och helt misslyckat =D tack på förhand!

minusgrader och lite kallare

lika fult brunröd som innan om inte mer brun nu. luggen blev typ inte nice och allt känns som precis innan jag satte mig i stolen men endå är jag 1200kr fattigare!
nä fy! ovärt....

aja det blir väll brunt snart igen då eftersom jag aldrig får den färgen jag vill ha eller så blonderar jag sönder håret och sen drar på rött sen måste jag raka skallen för att allt är nött sen är det fortfarande inte snyggt sen kapar jag hela huvet för att slippa vara flintis! SNYGGT (Y) not.

klassfest imorgon och jaja.. får se vad det blir av den med tanke på att typ en enda människa verkligen är taggad och vill dit. vi andra far bara för att göra dom andra nöjda och glada. vi hörs iaf för nu ska jag negga lite till över håret, äta sen städa HEJDÅ.


life will smile for you?

"fräschaste som går i ett par skor"
it's true!

måste börja städa snart men jag tänkte jag tar det efter maten för jag borde hinna städa efter jag är klar hos frisören imorgon också (när nu det var jag skulle vara där egentligen)
mat nu sen kommer förhoppningsvis linnéa hem så vi kan ta tag i matten och så! tjinggg

fairy

sitter i d65 och skriver sagor med klassen på engelskan.. mycket bättre än vanlig lektion iaf och nu kanske vi slipper få läxa också (Y)(Y) linda sitter och spelar spel och om hon är klar med den när vi sluter då kan jag sätta pengar på att hon tagit den från nån hemsida!

aja nu ska jag skriva klart om min ordinary boy som träffar fultand eller vad jag nu ska kalla hon. den som lever får se! sen får vi se om det blir nått skrivande ikväll, måste städa och plugga så jag hinner allt i veckan för jag hinner verkligen inte städa imorgon iaf sen far jag till mamma på fredag innan klassfesten(.........) men det ser vi! =) hörs!

det ordnar sig! det gör det alltid

hahaha jag borde ju skallas! tänka verkar vara det sista jag gör hahaha alltså nej :-( satan så äckligt pisammmmmmmmmt. blä

media****

sitter och har media där vi "redovisar" våra bilder och jag hade inga negativa komentarer (Y) nä ska se vad alla lyckats fånga på bild och nu gick sandra förbi här utanför ja=) snyggt snyggt
nä men ärligt bia blir lite tjurig för att det bara är mina knappar som låter hela tiden =PPP ops

image146


hej jag har gratis sms igen så nu behöver det inte vara så trist och tråkigt på skolan jämt och ständigt. bara så ni vet om ni inte gör nått av värde ikväll, imorgon och en månad framöver=)

hör kanske av mig ikväll om jag inte har fullt upp med matte eller så! over and puss

gullitjej_91

image145

längtarrrrr

image128image144

jag är verkligen hur sugen som helst på sommar nu! på att veranda kväll vara ute och bara sitta typ! istället för att behöva oroa sig vars man kan vara så tar man cykeln - far förbi ica och köper ät och drickbart - cyklar bara och sätter sig någonstans ute! åh åh åh åh :D
nä iställer cyklar man hem från skolan i -13 när motvinden är blandad med snö då det känns som varenda snöflinga som träffar den lilla delan av ansiktet man har framme för att kunna andas och se är en nål!
antingen ska jag flytta bort utanför "du-får-inget-busskort-området" eller så ska det bli sommar inom kort! finns inget annat alternativ nästan

nu orkar jag inte tänka mer till sommaren utan kanske ut och gå och ta reda på vintern? nä tänkte nästan det! ska och ta på mig dom flesta kläder jag har för att sluta frysa!
hörs sen/imorogn! puss


-_-

Don't know why I did the things I did
Prides like a knife it can cut deep inside
I didn't really mean to hurt you
I didn't wanna see you go
I know I made you cry, but baby..

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
And you'd love me like you used to do

My world was shattered, I was torn apart
Like someone took a knife and drove it deep in my heart
I lost everything darlin then and there
Too strong to tell you I was sorry
I know I was blind, and darlin...

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that've hurt you
and you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
and you'd love me like you used to do

If I could turn back time...

jag saknar dig och det går aldrig över? det var allt för längesen för att jag ska tänka på det nu. tiden läker alla sår? isf hur mycket tid måste man ge det?
jag kommer aldrig ta bort våran konversation jag sparade när vi pratade på msn den där kvällen och kvällen vi var med varandra och inget var som det brukade och skulle vara!
du var verkligen det bästa jag hade och det gjorde så jävla ont att allt bara tog slut sådär. jag vet att jag låter som ett jälva emo nu men det här är enda sättet att du kanske får reda på hur jag känner för det går inte ens prata med dig längre. jag har gett dig chanser men det verkar som att du har viktigare saker för dig nu även fast du sagt att du vill att det ska lösa sig! jag vet inte om jag tänker ge dig en till chans för jag blir bara så jälva förbannad när du inte håller dina ord. man inser inte vad man har förrän man förlorat det! och du verkar helt klart förlorad



alodbasnfaaspdb blä! var bara tvungen skriva av mig det där nu för jag har mest varit förbannad på mig själv ett tag nu för att jag ens tänker på dig! måste ut och gå nu och kanske sparka lite på en snöhög känner jag med ipoden på full volym!
hörs imorgon antar jag! harehejs

det är lugnt. jag bjuder!

idag blandas det hejvilt!



(+ allt annat med mr. mraz)
dax att fara till mormor =) hörs kanske senare!

förbannat

det går aldrig om??=/

lördag och mackor

kom nyss hem från jobbet och sitter här för att vila fötterna =))) nu snart om en stund blir det dusch för jag känner mig som en varm smörgås nästan
ikväll?? sova eller umgås?? hmmm det är fan ett svårt val just nu känns det som men det blir nog alt.2! jag far nog förmodligen till amanda för att slumra i hennes soffa :$
justja! satt och tänkte på det på jobbet varför man skriver ":-" som kronor?? lätt att komma på "jamen kronor kan vi skriva som :-" det finns ju inte ens!

jag måste duscha nu så jag inte börjar lukta varm smörgås snart också!
hörs imorgon? :-) puss

image143

förövrigt: det blir rött hår! alla ni som röstar på annat får hoppas på bättre lycka nästa gång :)

grattis jenny marklund 17 år

=D=D=D
glass och kakor bjuds det på ikväll fast även en tidig kväll - inne på fjärde helgen jobb nu och jag har inget emot det =D KATJIIING! (ni vet pengaljuget?) det kommer mera!

aja nu ska jag sluta med dethär sjukt oserriösa äcklet till inlägg! jag är på ett konstigt humör idag?? aja måste gå och baka fem tårtor, sjutton kakor och göra hemmagjord glass nu! arbete upp över öronen! oj oj!
over and out

och jag tackar oscar i förhand för att han håller på med min design :) (om han nu gör det eller om han bara luras...)

RSS 2.0