IN MY OWN LAND CALLED OCHRASY

VILL HA OCH GE MIG;

långt hår och en snygg lugg
jobbar på att kunna sätta in löshår nu

håkans nya skiva i mina händer!
plus alla gamla

mina underbara skor fortfarande
plus alla fina sommarskor

SOMMAR
sol, krokis och söta kläder

några veckor på varmare breddgrader vore inte sitta helt fel
bora bora anyone?

MR MOON

ändå härligt att vara hemma känner jag ju och eftersom det var löning i tisdags blev det en snabbis på stan innan vi åkte på kalas idag och jag köpte två solglasögon bara olika färger och affärer, kopior av ray ban wayfarer! men vadå man kan aldrig ha för få?

det var ett bra tag sen jag bjöd nu så jag tänkte kolla igenom spellistorna snart och se vad jag ska låta era öron ljudas med :) det kommer kanske men bara kanske bli nån utav håkans nya men jag ska försöka hålla mig från dom för det är ingen höjdare i dom flestas öron dvs. dom som inte lyssnat nog!
sen blir det nog ett allvarligt inlägg? jag har lite funderingar jag måste dela med mig av och se om ni reagerar som att jag är en jubelidiot eller om ni inte ens reagerar men jag vet inte ens om det blir. funderingarna kanske bara stannar kvar i huvet och att det inte blir mer av det men ni ser ju!

ska avrunda detta inlägg nu och göra ett nytt med lite "vill ha" saker :)

ralle säger:
jag såg mando igår :D
ralle säger:
tror du dom var dåliga ?
ralle säger:
dom var 100 gånger bättre än jag trodde dom skulle va typ, och då hade jag höga förväntningar :F

fan att jag inte for till umeå... det var väl inte menat?

BORTA BRA MEN HEMMA BÄST

HELL NO. jag skulle kunna stanna hela helgen också! fyfan så härligt det har varit; bra backar, mycket snö, underbart/hyffsat väder, bland det bästa sällskapet, godis/chips/kakor, snowboard och twin tips=) ni avgör ju själva men det har helt klart värt 1100 kr för min del! nu kan det få bli sommar för nu har jag gjort bort min vinter för i år!

ska hoppa in i duschen nu och sen umgås med J =) jag har saknat dig :$
bilder kommer till veckan när rebb kommit hem!

_____
JÄTTE IRRITERADE ATT DU LOGGAR IN OCH UT PÅ MSN ÄVEN FAST DU ÄR (Inte vid datorn).......... om du bara hade kunnat skicka ett enda litet sms i veckan för det var allt jag bad om men okej okej.. jag skiter i allt!

VEM KAN STOPPA MIG

solen skiner idag och malå väntar (Y)
hörs på fredag!

linda, don't cry your heart out!



ps. håkans nya album ute i butik idag! blir att beställa hem direkt när jag är hemma igen :)

VI DRAR TILL MALÅ

imorgon åker vi!
malås backar, rebbs husvagn och allt utom skell! det enda jag har kvar nu är att invänta lönen på kontot så jag kan tömma det imorgon, trycka ner allt i väskan och fara på maxi för att ladda med lite mat och köpa godis sen är det bara att hoppa på bussen!

ska göra ett tappert försök att få ner allting i endast en väska nu! skriver kanske imorgon innan jag far men jag lovar ingenting :) ÖVER OCH UT

GE MIG JACKAN

tävlingen på kenzas blogg
vore ju guld att vinna!


THAIMONGO

jag drömde att jag var i thai inatt fast det var inte så underbart :( vi skulle med nån stor båt som typ körde till en fabrik som tog hand om madrasser och kartonger och då fick jag sitta som bak på båten med madrasserna och hålla fast mig för kung och fosterland för att inte trilla ner i vattnet och sugas in i propellern eller i "insugen" som tog hand om kartongerna.. emma och mamma fick däremot åka uppe på båten fast det var en risig båt och en äckligt risig resa till thai. skulle nog inte ens fara påriktigt om nån gav mig resan!

nu ska jag ner och äta frukost och fan en applåd till elin hanna evelina som tog sig upp denna morgon innan solen gått ner och det är dax att äta middag! (Y)
och justja ni som har förstört för sandra det är ju bara allt för moget, keep up the good work vettja för ni verkar ju inte kunna försöka er på att göra annat än att hitta lägre sätt att gå på men konstigt nog så lyckas ni jämt! ..jag orkar verkligen inte en sek till

NÄR JAG SER FRAMÅT

nyss tryckt ett skrov och lite fanta - baaaara kärlek till att syrran jobbar på frasses och bjuder när man är som hungrigast efter en kväll hos rebb :) mmmmmmmums!
jag är skitdålig på att blogga nu och speciellt när det är lov känner jag och tanken på att lägga ner har slagit mig men jag vet som inte.. får se hur det blir sen när skolan börjar om, om det fortfarande inte har något som helst värde så ryker den väl men annars får den väl stanna som en i mängden av alla andra meningslösa bloggar

sömn nu då?
tisdag

LET THE MUSIC TAKE CONTROL

image143

MUSIK

förbannad: halvrockiga killband med härliga röster
glad: håkans alla glad låtar, dance och i stort sett all musik med massa jävla energi
ledsen: håkan läker alla sår

är ändå allätare jämt men det där är det som förekommer när det är humöret som sätter gränser!





HOW DID YOU KNOW?

image190IMOGEN HEAP

It's that time of year,
Leave all our hopelessness's aside (if just for a little while)
Just stop right here,
I know we've followed a bumpy ride (I'm sinking along your side)

How did you know?
It's what I always wanted,
Could never have too many of these
Will ya quit kicking me under the table?
I'm trying, will somebody make her shut up about it?
Can we settle down please?

It's that time of year,
Leave all our hopelessness's aside (if just for a little while)
Just stop right here,
I know we've followed a bumpy ride (I'm sinking along your side)

Bite tongue
Deep breaths
Count to ten
Nod your head


JUST FOR NOW

image189
I feel a little blue

godnatt.

LIX ÅT HELVETTE

zoo sög. 120 kr åt pipan! vääääääääärt? nej.
jag ids inte heller och en kula i pannan på endel vore så fruktansvärt jävla nice!
dum i huvet

vad ska jag göra


TELL'EM LIL MAMA

ZOO TOUR ikväll då där det händer! blir nog kanon var inte så taggad förr idag men nu känner jag att det kommer mer och mer! (8)
gslide tour bus - lil mama
lámour toujours/i'll fly with you - gigi d'agostino
get that vlear - brick & lace
calabria - drunkenmunkey
get buck in here - akon ft. ludacris, lil jon & p.diddy
get low - flo roda ft. t-pain
shake ft. pitbull - ying yang twins


ses där!


LÄTTA MOLN

JAG HATAR BLOGG.SE EGENTLIGEN!
drar allt snabbt igen då för nu ids jag inte

"jobbet" gick bra
väntar på grey's
sovmorgon imorgon - en lektion
zoo tour imorgon - blir nog nice!
packa inför malå? - börjar nu lite smått

over and out people!


LÄTTFÖRTJÄNTA PENGAR $

mamma ringde igår och bad mig ta några kort när dom ska ha nån "demonstration" på jobbet. får typ 500 kr för att ta några bilder när dom går ner på stan så om ni ser mig stå där och chilla med ett gäng med skyltar och faklor behöver ni ju inte skratta utan då förstår ni vad jag håller på med :-)
ska upp mot lassa nu då! hörs förmodligen sen


malå är klart btw - DET BLIR!!!
6

DU SER MIG RULLA, TAPPA EN KAKA

ska ner och skrika på att vi far på maxi N-U! så att jag tar mig till amanda någon gång så jag får basta, färga hennes får och säga hur mycket jag längtar till malå som jag ska försöka mig på att övertala pappa om när vi är på maxi! det kommer bli tårar och hårda ord om jag inte får för jag vill inget mer nu än att i fyra dagar bara få sitta där uppe och glo, vara i backen och umgås med sjukt härliga brids! jag kan till och med skippa backen och vara inlåst i fyra dagar bara jag slippet skell ett tag! vore guldet (Y)

ska springa ner nu och kanske övningsköra till maxi? nä! tar det nån annan dag!
hörs mer imorgon om inte ikväll :-)

"SE OCH HÖR SEN AB"

datakunskap nu och han går igenom precis det vi redan har gjort och då kändes det ju värt att cykla hit som en idiot för att kanske kanske hinna i tid (två min sen) och sen säger han bara det vi redan gjort? sitter istället och håller på lite med fotoboken och jag har egentligen inget att göra så det blir nod studion idag linda??

nu går han vidare till det jag inte gjort. TJING

MISSISSIPPI KAN VÄNTA

vi har torkat ut.
image188

fruktansvärt less på allt. igen!
allt är på topp sen börjar hjärnan gå igång igen och POFF jag är sugen att slita ut den genom ena örat. nu är det det omtalade zoo tour som gör det - jag har bara 180 kr kvar denna månad och då ska jag kunna leva lite i malå också utan att tömma mamma och pappas plånka innan jag far på tisdag och det kommer ju gå alldeles utmärkt NOT. biljetten till zoo kostar 120 kr och det är typ ett rån men vad gör man inte för att vara där alla är. ska ta snacket med pappa snart och se om han vill betala den och ett par nya skidbrillor åt mig om jag kanske inte får låna viktors om han nu ändå bara umgås med cs 24/7.

hörs imorgon då vi håller tummarna att jag sovit på saken och jag ser den ljusa sidan på allt som verkligen bara är i skuggan nu. over and out

I JUST DON'T CARE WHAT YOU'VE DONE IN YOUR LIFE

det snöade när jag vaknade och jaaaaaaaaa det är just idag jag ska cykla til skolan! kul kul. not! men det är bra för då kanske malå fortfarande är helvitt när vi om 8 dagar landar för att slippa skelltown, blir kanon!

dusch nu! tjing

DET FINNS EN VÄNDPUNKT I ALLAS LIV

.. och min är inte ens nära?



Emma fyller 19 år idag :-) grattis big sis!

kom nyss från mamma där det bjöds på tårta, mat och godis :) var även tvungen hämta lite mer kläder så jag klarar mig nu tills det blir malå tis - fre (om det nu blir som jag hoppas till gudarna att mamma och pappa godkänner) och dum som jag är så kommer jag inte ihåg att be pappa ta med sig dom när dom skulle hit igen och jag stannar för att äta så jag måste sjäääälvfallet släpa det på cykeln iaf som jag hade hoppats slippa!

vaknade halv tre idag (?) och verkligen inte smart! hur ska jag kunna sova inatt så jag tar mig upp imorgon? och ännu en underbart finurlig och smart grej var ju att jag glömde mobilen hos mamma så jag inte har någon väckare imorgon och sant att jag kommer vakna av mig själv vid tio typ? NÄ min tanke också!
får typ gå upp åtta innan linnéa far för annars är jag körd för jag måste verkligen vara på röst och rörelsen och det är nog en god idé att komma i tid till samhällsen också med tanke på hur bra provet gick...

ska inte skriva så mycker mer nu med tanke på att det typ ser ut att vara en roman för att min text är äcklig och att jag inte hittar någon ny jag vill ha. URK!
aja. hörs nog imorgon! over and out


9 (!!!)

6-0

kom för ett tag sen från ute (norrvalla där vi tittade på fotboll och ute med irma) och var sjukt sugen på något gott och sött men nä. inte ens glass har vi i frysen. INGENTING! sånt kan göra mig hare så jag rörde ihop någon så kallad "dipp" av lite gräddfil och grillkrydda sen hittade jag några gamla halvsega tacochips som jag nu försöker gnaga sönder.. funkar som halverst och dippen är jättesalt nu och jag vart sugen på två klunkar cola nu? när händer det annars i mitt liv?? typ aldrig!

aja ska snöra av mig mina kalla byxor nu sen ner och ta mig min cola sen väntar nog sängen(?) vi höres!

...

JAG ORKAR INTE EN SEK TILL!!!!
get out of my life

11 TO GO

11 dagar kvar till malå
image159

saknar min ipod och har media nu och jag har inget att göra eftersom dom går igenom provet för dom som ska göra om någa frågor och det behövde jag inte göra efter som jag klarade det och dom frågor jag hade fel på kunde jag förklara sen när jag pratade med henne.  så det var ju lite tur =)
ska förbi h&m sen när jag kommer till stan och köpa solglasögonen jag hittade igår men nu är det bara det att jag måste färga håret brunt igen innan jag kan börja använda dom för dom var också röda men det händer nog snart (är lite less på det röda nu) =) kanske tar med dom till malå också!  jag hoppas bara jag hinner med tre bussen till stan så jag slipper vänta i år och dagar innan jag är hemma.
har bara köpt en sak till emma än också för jag har inte fått tillbaka mina pengar av mamma än men jag kanske hinner förbi nått på ck imorgon när jag jobbar eller så ger jag hon bara lite pengar plus det jag redan köpt. hon får nöja sig i vilket fall som helst.
ska se om jag jag kan hitta nått i boken att mixtra med nu kanske? hörs ikväll för det lär inte hända speciellt mycket annars ikväll=)

PACKA MINA VÄSKOR OCH GÅ

malå nu sa vi?
NÄ 25e far vi och tiden går för sakta

12 - 11 - 10 - 9 - 8 - 7 - 6 - 5 - 4 -3 - 2 - 1 - MALÅ

(jag ska tömma mitt konto imorgon för ett par solglasögon och för att emma fyller 19.. varför kan jag bara inte skrapa fram 25 tusen varenda månad i 25 år?)

DU ÄR SODASTREAMAD O´BOY

Jag förväntar mig ett starkt IG när vi får tillbaka proven nästa vecka för jag kunde verkligen I-N-G-E-N-T-I-N-G. jag svarade på typ som sju jag kunde (det var 13 frågor) sen lämnade jag in och gick. jag tror aldrig jag har varit så dålig på något prov i hela mitt liv förr? men det tar man på ett tag antar jag!

gud skapade man och kvinna för att dom skulle leva lyckliga TILLSAMMANS va? VARS ÄR MIN MAN DÅ :( (jag har varit med David och Josefin nu senaste timmarna så ni kanske förstår min sits ni som vet hur dom är - kära!)
I think you are a little piece of heaven

jag hoppas verkligen nils kan komma ikväll för jag behöver titta på han ett tag så han kan göra sura miner lite gladare!


längtar som ett jävla djur till malå nu och allt jag önskar är att jag hade åkt mer snowboard innan och att det är massvis med snö och ett underbart väder! då skulle allt vara på topp^ påsklovet (Y)
image181image182
image183
(gudakort av julia)

IN A PERFECT WORLD

image180

...finns det ingen skola/inga prov/inga läxor!
ska verkligen försöka ha samhälls sidora uppåt vända ny när jag ska sitta och titta på dom!
plugg, nudlar och grey's :) SMACK!

HELLO WORLD, HOPE YOUR LISTENING

"I don't miss you, just who you used to be"

OVERCOME

skrev inget igår för jag orkade inte skriva igår. jag satt inte ens vid datorn igår!

sitter och har media nu och jag har inget att göra för vi har inte gått igenom mer så jag kan skriva in det i fotoboken. Linda sitter och är mest förbannad på allt och jag skrattar bara åt henne..
måste plugga samhälls ikväll också med tanke på att det inte blev ett skit gjort när vi var på waynes igår och att provet är imorgon och att det är typ 100000 konstiga ord jag ska kunna och veta vad dom betyder/vad dom menas!

aja.. hör kanske av mig sen då om jag ens ids. TJING!

image179

RARING

image178

jag vill att någon kallar mig hjärtat och verkligen menar det.
jag vill vara någons hjärta.

SMÅ LÄTTA MOLN

daim och patroner. maltesers och marabou mintkrokant - TJENARE NYTTIGHET! kom till skolan och kände att mina åtta kronor jag hade i fickan brann! dom var tvungen sträckas över till doris för att sedan känns sockret pumpa upp min pigghet en timme eller två!

vi skulle ju hålla tal idag också så jag snörde ihop ett livet bröllpostal igår med tankarna inriktade på josefin. hon började gråta när jag läste upp det för hon så det var ju posetivt på det sätter iaf (Y) men jag vet inte om det gick så förbannat bra annars men det tar man på ett tag.

for till stan för att träffa josefin och david sen när jag väl kommit från röst och rörelsen också och när jag steg av bussen såg jag amanda och anton så jag stannade där tvärt sen såg jag även rebb vinka lite halverst med ena fingret :-) mötte J&D - gick på candys och gick lös på maltesers och marabou - kollade in lindas skor (dom ljusa var snyggare enligt mig) - lånade ut pengar till J så hon köpte en liten macka på subban medans jag och david åt upp alla mina maltesers.
måste hitta nått till emma också, fyller 19 på söndag och har ingen aning vad jag ska ge hon. hjälp!?

måste snart börja plugga lite media, ska kunna allt möjligt om kameran imorgon men det är bara ett g prov och hon brydde sig tydligen inte om man klarade det utan då ska vi bara gå igenom det mer men om man inte klarar det har hon ju gjort för svårt prov eller så ska man kanske fundera på att byta linje?


ska se ett, MAX två, avsnitt av andra avenyn nu sen blir det förhoppningsvis lite plugg.
det var min dag iaf, hörs!

FÖÖÖÖÖRBANNAT

det är kört nu
farväl Elin!

DET ÄR DIG JAG DRÖMMER OM

image177

allt jag vill är att äga allt det här och dra på mig klackarna och fara till medle! men vad är väl en bal på slottet? alldeles tråkig och trist och tråkig och alldeles, alldeles underbar..

NÄ istället kommer snart alex, tigist och fellan hit och jag har inte ens tagit mig i duschen, goodbye!

BUSSEN GÅR 21.00

vem är idioten som mosade våran dörrkrans och levde jävel i vårat trapphus igår?

jag vill till medle ikväll och mamma säger att jag ska vara hemma och kolla på medlodifestivalen med henne KUL!? KUL KUL KUL KUUUUUUUUUUL! hell no. ååååh alla ska dit och jag vill fan inte sitta här hemma med henne då heller :( det är säkert bara för att roggan inte är här och för att emma är i åre och för att dörrisen var förbannat mosad.. åhåhåhåhåhååååååh nån som kan hämta mig i medle vid tolv? vore ju guldklimpen själv alltså!

jag vill till medleeeeeeeeeeeee NU :(
men okej. ses inte ikväll då för mig hittar ni förmodligen i soffan med mamma där jag gråter och skriker medle (U) hejdå.........

EVERY LITTLE THING

vaknade av mig själv vid tio och väntade bara på att väckaren skulle ringa vid halv elva men steg ändå inte upp före halv tolv - ops!
ikväll kan nog bli ganska bra förutom att alla mina byxor är i tvätten och vi har tvättstugan på söndag... funderar på att springa ner och pussas med grannen som har den så jag kan få mina jeans tvättade så att jag har något att sätta på mig i helgen. ikväll blir nog ganska bra bara för jag ska umgås med några utav världens bästa och roligaste tjejer! bara jag hittar kläder och mamma slutar vara orolig ( hon ska fara till lövånger till roggan och ska lämna mig hemma men mamma lilla - jag ska sköta mig! jag ska inte göra något dumt och jag vet hur man låser dörren. det ordnar sig, det gör det alltid!) så är allt på toppen (?)
linda och tigist kommer vid fem kanske och då är det så att tigist ska äta här iaf, linda har jag ingen aning men linda ska istället ta upp hela mitt golv i natt för att hon fortfarande bor femtioåtta mil bort i byske och att jag är snäll och att jag inte sett hon på en hel vecka :-)


image176
(kan vara universums snyggaste bild på henne kanske)


ska nog inte göra något speciellt av värde nu tills klockan är vid tre då jag kanske ska börja duscha och fundera vilka kläder jag ska kräkas på och vilka jag ska börja klippa i :-) ha en trevlig fredag, det tänker iaf jag ha!

CHECK!

idag var en bra dag (?)
3h arbete - check!
inhandlat mat - check!
solat - check!
duscha, göra mig klar, umgås - snart check!

allt löser dig eftersom (även fast du är den största idiot jag känner) och livet kommer nog sluta bra iaf :-)
emma for till åre idag efter att jag farit till jobbet och nu står det på smhi att det är oväder den vägen dom ska köra så snart kommer jag antagligen få tvångstankar och skicka ett sms och förklara min syskonkärlek!

Seal (duet with Heidi) - Wedding day
Amanda Jenssen - Do you love me
Ferras - Hollywood's not america
Jesse McCartney - Just so you know

DILEMMA

många inlägg idag men iaf - hjälp!? behålla/inte behålla
den är snygg men är den snygg? får köpa den av emma för 300 kr....


JUST SO YOU KNOW

det vore förbannat härligt om alla jag pekade på bara drog åt helvette! har nog aldrig varit såhär less i hela mitt liv och jag mår illa bara jag tänker på det! jag ska som pricken över i:et jobba 3h imorgon och spela trevlig! KUL FÖR MIG

+ att jag har två prov till veckan också och börjat plugga sa du? NÄÄ!
asökfhaobfsnå maqdjba F U C K O F F helt ärligt

DÖ I FÖRTID?

efter i helgen börjar verkligen ett sundare liv Elin Almqvist! jag ska försöka börja redan nu men jag vet att i helgen kommer jag äta, dricka och inte röra mig överhuvudtaget! lugn ångest kommer krypande

bläbläbläbläblä skämmes tammefan!


SOMEONE NEW

godmorgooooon=)
vädret är kanon idag också men madrass? jenny är inte vaken ens än tror jag och jag gav anna och julia tillåtelse att fara till klutmark istället så nu försöker jag få med mig folk men endel är räääääääääätt roliga "nää.. jag orkar inte" "nää inte idag, ska på stan" HAR NI SETT VÄDRET ELLER? inte det? tänkte nästan det! take a good look! jag skulle ju till och med bjuda på varmkorv :( och det värsta är att jag inte hade behövt dra mig upp ur sängen för 40 min sen..

nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen och jobba på mina fräknar :-) vi hörs förmodligen mer ikväll!

MONEY MAKES THE WORLD GO 'ROUND

people will be people always
sägs att vädret ska vara lika super imorgon så då blir det typ pulka/madrass/stjärtlapp i lands :-) bara dom inte ljuger om vädret så är jag sten nöjd!

image174

livet är inte så dumt ändå? om vädret håller i sig och att det blir huffsat chill att bo hos amanda halva/hela helgen så är allt nästan för bra! frågan är bara hur man tar sig dit på fre och hur vi löser maten på lör? MEN DET ORDNAR SIG =D=D=D
sägs att jag ska söga oboy eller typ the/te nu? jamen då gör jag det! hörs sen när jag har nått av värde att säga och inte bara skriver för att skriva. OKEJ? okej!

CUTE IS WHAT WE AIM FOR

min dator är ingen gud efter som när jag skrivit nästan allt klart så måste jag stänga av datorn för det hängt sig. men aja.. värdet är (Y) idag iaf!
och nu hinner jag inte skriva om allt igen utan jag ska dra på mig mina blåa jeans och göra mig klar för att sedan fara och äta och sen bowla :)
hörs kanske mer sen! tjing

DANCING

småont i ryggen och stan idag - hell! egentligen inte ens råd att gå tio meter åt vänster när jag går utanför dörren men det råkade bli så iaf för en ny foundation var tvungen köpas av pressentkortet och då råkade jag ta ut lite för mycket pengar och vips kommer jag hem med tre nya örhängen, en klänning/linne och ett till ribbat vitt linne.. förbannat!
men vadå man lever bara en gång och på den gången måste man ha snygga kläder =)
träffade även julia och ali på dinsko och amanda är ju helt utv. vet som inte vars jag ska gömma mig!

aja ska försöka styra nått med julia ikväll :) sjukt härligt att vi närmar oss tillbaka igen! behöver kanske göra nått åt mig isf? tar tag i det nu då! hörs

FÖR EN LÅNG LÅNG TID

och om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig. jag ger dig min morgon - jag ger dig min dag!
blir att beställa hem rätt lite från cdon nästa månad känner jag! OJOJ

sömn behövs men det tar vi nån annan dag? trots allt lov ju (Y)
vi for ut och körde idag även fast det var grått och lite halvtrist väder ute men det blev bra iaf :) körde upp till msk och satt där nån timme typ
nu ska jag ta mig till mamma sen sola sen vara med amanda och julia om jag verkligen ids. jag vet fan inte? känns som jag bara ska duscha typ en timme sen ställa ner dataskärmen på en stol och ligga och se alla veckans andra avsnitt i sängen. låter bra? låter bra!
jag ser ju hur jag gör. ska iaf ta min femtio kilos väska, snöra upp den på cykeln och trampa biten till mamma! tjing!

SAY GOODNIGHT AND GO

knytis till typ halv elva men vadå det funkade lika bra :) trevligt så länge det varade(Y)
det blir natt alldeles strax för imorgon blir det skoterfärd (OHYES!!!=D) och jag är lix trött som ett djur efter idag. hoppas bara på att det är strålande sol imorgon när väckaren ringer vid tio -  GULDET - och att pappa kan köra upp mig till anna och att jag hittar hjälmen! då är allt som det borde=)


alltså jag vet som inte vars jag ska gömma mig nu men linda fyller fortfarande 17 i drygt en kvart så grattis humledumle :)
nu ska sminket bort och jag i säng innan jag gäspat kärkarna ur led! godnatt!

APA/STORM

blogg.se kan vara det värsta jag vet ibland
"ditt lösenord är inte nog säkert" så jag har inte kunnat logga in på typ två dagar nästan för dom vet inte vad dom sysslar med ens!

men skit i det nu.. ska och åka madrassjävel med tigist och så om en lill sen ska vi till urs på knytkalas (Y) om vi tar oss vill säga.
SES UTE I STORMEN IKVÄLL!

RSS 2.0