you had me at hello


DES-IGN

jag börjar om nu.

Eclipse


drink it up ©



You're right
Some words are best unspoken
So right
Then it all just falls apart

The day I break your heart

Never took no advice
Not the foolish, not the wise
All the truth that I needed
was right there in your smile

GOD SÖNDAG

äggmackor, grönt te och ett glas vitaminer!
mmmmmmmmmm =) sen är det bra väder också även fast det är iskallt ute!


©

Kramgo

det är så fruktansvärt kallt!
tror jag ska dra på mig fem kilo kläder till sen krypa ner under täcket=)

hoppas ni haf en bra kväll för det har iaf jag - jag har världens bästa vänner!

Ben & Jerry's

var nyss en som ringde in på radion och sjöng
stackars sate för du har just skämt ut dig för livet förmodligen


(bild: google.se)

blir lite chocolate therapy hos maja ikväll och det blir nog super!=) ett tag sen jag var med dom nu så känns det nästan som! men imorgon väntar arbete och kommer förmodligen dö av stress så ni får ha det bra! over and out

MJAU


©
hund

~~~

byter blick och går förbi
men det finns inget att gå tillbaka till
känner inte igen dina ögon längre



det är över
och det glädjer dig

colur me blue

im lost in you


© elinalmqvist



grafisk nu och slutar om 45 min och jag är lesssssssss
pg är segast i världen och det glädjer inte mig!
hörs mer ikväll förmodligen eftersom dålig uppdatering tog över igår!

inget kan ändra på det

vem har du blivit
jag kan inte se dig längre
vars är du?

©

so close
but yet so far

World records

och vi tog rekord igår! (Y) keep up the good work


Ur funktion

sitter i en datasal och har hål till 13.20! jag skrattar inte av lycka med tanke på att det finns inget att göra!


©opyright


LAURA MARLING


new romantic

NEW ROMANTIC

If you want to complain
I'm not the complain department



min blogg ska få en ny vändning! jag tänker sluta "slö" skriva om ingenting utan nu ska det istället bli kortare inlägg med tex bilder och musik istället för att det står vad jag har gjort i helgen utan värde men sen får vi se om jag kan underhålla med det jag tänkt =) jag gör ett försök iaf sen får ni säga hur ni vill ha det! sen ska jag börja jobba på en ny design så småning om också =) och även där får ni göra era röster hörda!

THAT'S HOW THE COOKIE CRUMBLES

kakan som jag stänger in i min mun för att förstöra är så likt, så likt. den mjuka chokladmassan är ljuvlig men innui gömmer sig bitar av en syrlig apelsin som förstör och gör den inte äcklig men betydligt mindre god. den perfekta kakan till bara en kaka man går förbi bland hyllorna på ica - en i mängden!

HI-FASHION

sitter och ser project runway och jag vill också kunna sätta mig vid en symaskin och bara sy upp något jag vill ha! men nej jag måste istället ut och leta på stan och inte ens hitta det jag precis vill ha men aja får väl anlita någon när jag har blivit miljonär ;-)


ska se några avsnitt till nu sen ska jag börja packa ihop för att bege mig till mi madre igen för att starta vecka nr 2.. tragiskt men sant! byeeee=)

1 2 3 4

maja önskar musik och sure thing vad gör man inte för sina vänner!


Feist - 1234 (Remix)

skulle också kunna bjuda på allt från;
Jason Mraz
Robyn
Lykke Li
Kleerup
& Veronica maggio
* stars

CHINABERRY TREE



cright

I STADEN VÄXER INGA BLOMMOR


(copyright)

du är som en sten som sjunker för att landa stilla på botten
snart ser man ingen skillnad på dig och alla andra stenar som vilar för långt ner att överhuvudtaget nå

DANCE, DANCE, DANCE

har goda andledningar att jag inte skrev igår men dom får ni aldrig veta=)
ligger i sängen än och lyssnar på lykke och ska snart ner och äta lite tacos sen igår och det är så mycket godare på morgonen!

jag borde väl kanske skriva mer sen idag men den som lever får se=)
over and out


VARFÖR BEHÖVER EU LISSABONFÖRDRAGET?

sitter i en datasal nu och letar fakta om lissabonfördraget som vi ska ha redovisning om nästa vecka.. känns inte alls kul att rivstarta och vi har inte ens fått planera vad vi ska göra med ettorna nästa vecka.. torrjonny säger att vi typ får leka så det lär väl bli något av den sorten då.. fyfan så tråkiga vi är!
ikväll ska jag nog förmodligen vara med brudarna jag var med igår och det glädjer mig :) men det blir inte batman som jag och lilli hade tänkt utan vi gör nog något annat istället som alla är nöjda över:)

sla fortsätta hitta någonting att skriva om nu men vi hörs absolut ikväll när jag kommer till pappa och får starta min nya baby :) byeee=)

ALLA TALAR OM DIG HURRICANE

nu är det lika långt till stjärnorna
som stjärnorna till dig

KRAMAS MED FELLAN

huvudvärk idag igen och ska nog ta en resorb sen kanske ut och dingla med några bridar! =) kanske blir mys om huvudet inte tar över hela min värld =)=)
jag har inte så mycket att säga om skolan förutom att imorgon väntar en skön sovmorgon och sen är det helg och nästa vecka är allt igång igen och sommarlovet är över till 100%! fyfan... bara det kunde vara lite roligt väder iaf även fast det är skola för det skulle jag uppskatta! förra året när vi började skolan så minns jag att jessica hade kjol så jag förstår som inte varför det inte kan vara så nu också?

pappa ringde nyss och jag har fått mitt lönebesked på 9875kr och det känns förbannat bra faktiskt med tanke på att jag har kvar lite lappar sen förra lönen också! blir att betala datorn sen kolla om jag hittar ett objektiv jag vill ha sen ska resten in på banken för sparande!

-'*¨^_

dag ett idag och det gick bra fick lite info sen vid tio var det hela över så då åt vi sen tog jag med mig sanna för att möta upp maja så jag kunde få rådgivning vilka block jag skulle köpa och jag köpte ganska fina faktiskt :) så jag är nöjd! sen blev det ett till par skor också och nu köpte jag svarta fina puma som till och med var nedsatta och det glädjer mig ännu mer för jag har kollat på dom förut också så det känns underbart! (Y)
lektioner enligt schema imorgon däremot och det är ju halverst..... men jaja nu är det igång igen!

sitter med den "nya" datorn i knäet nu och andledningen till tassarna (" ") är att den är inte min riktigt än utan det enda jag behöver göra är att säga ja till pappa så är den min! har lånat hem den så jag ska få känna på den osv men det enda jag har är om den är för stor? det hela vore så himla mycket lättare om jag bara fick en och sen inget mer men nu får jag ju välja själv eftersom jag ska köpa den själv så det sätter en liten kniv i hjärtat på mig men denhär är tydligen allt jag behöver och lite till :) så hoppas på det för jag tror jag kör på denhär nästan faktiskt!

ska börja dra mig emot mamma snart igen och lömna datorn efter mig och fundera till imorgon också! men vi hörs absolut imorgon!

JA MÅ JA' LEVA

har inte suttit vid datorn idag så därmed ingen blogg men jag klagar inte även fast ni kanske gör det=)
mormor och morfar är här nu iaf och bjuder på tårta för att fira mig en månad senare men det är jag nöjd med för det är alltid kul att dom kommer för dom är så himla gulliga=)
imorgon börjar skolan så ikväll blir det en tidig kväll sen hoppas vi att jag lever imorgon när väckaren ringer allt för tidigt! men det ska nog gå bra för det blir nog ingen jobbig dag imorgon iaf men på torsdag lever jagg efter ett schema som ligger ute på anderstorps hemsida tyvärr.. men jag har klarat mig i tio år och borde därför klara två till=)

hörs efter dagen imorgon! byeeeee

IF IT RAINS IT POURS

blogg.se funkar verkligen halverst
men stan har snart drunknat i regn och jag är rödhårig igen och it feels great!

hörs imorgon när det är en bättre dag=)
allt har en mening

LIFE OF RYAN

sitter och ser älskling på mtv nu och damn! livet är inte rättvist när han finns men är för långt bort och utan att veta att jag är head over heals i just HAN! damn damn damn damn!!!! åh måstelugna ner mig och koncentrera mig på han nu så att han tar bort min huvudvärk :) byeeee

*

OLYMPIA

golf, os och dåliga filmer eller serier är det enda som visas på tv..
dax att ta tag i disken och rummet kanske? och kanske till och med ta på sig kläder istället för att sitta morgonrock hela dagen (Y)

IM IN LOVE WITH YOU GIRL

viknade vid ett (jag är så jävla körd på onsdag när väckaren kommer ringa vid sju!) och upptäckte att det var bra väder ute så jag satt mig på balkongen cirka 20 minuter innan solen täcktes av björken som nästan växer in på våran balkong.. kändes lite surt för det var riktigt skönt faktiskt :) har nyss ätit två mackor och lite björnbärsfil och ser nu bröllopsfixaren=) emma har köpt hem massa nya filmer så håller på att ta mig igenom och jag och amanda började snyggt igår med att se tre stycken =)
ska fortsätta inte kunna sluta stirra på Matthew McConaughey nu så vi hörs sen! över&ut

SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YA

sitter och ser honey med amanda nu och äter godis men alla mina färgglada godisars dagar är tyvärr förbi och det är lite synd nu tycker jag :( vill ha färgat och gott godis inte svart och sånt :( blä.. aja ska fortsätta tycka lilleman är sötast i världen så hörs vi imorgon :) over and out


UP AND DOWN, ALL AROUND

tack för igår även fast det fanns upp och nedgångar.

jag röker fyra cigaretter i rad
inget gör mig glad
stackars mig för ingen bryr sig om lilla jag

när ska jag börja sätta mig själv före alla andra? när ska alla andras problem inte bli mina? det känns som jag aldrig har tid med mig själv för att jag alltid ska finnas där för alla när det är någonting och igår blev det för mycket! det var andras problem på alla håll och ja..
jag måste lära mig att jag ska komma i första hand och att jag inte kan lösa allt åt alla hur mycket jag än vill! men även om det är så kommer jag alltid finnas vid eran sida om ni behöver mig!


CANDY SHOP

vaknade och for på stan så har inte alls suttit vid datorn idag men snabbskriver nu mellan dusch och göra sig klar stadiet. ikväll ska vi vara hos matilda massa tjejer och jag tror det blir toppen =)
har som inte allt för mycket tid över att sitta här nu så ska gå och blåsa håret för att sedan våga det lite=) ska bli förbannat skönt att klippa bort en hel del av det på måndag och speciellt göra någonting åt färgen=P
aja vi hörs kanske senare ikväll annars hörs vi absolut imorgon!
ha en bra kväll! byee=)

TO DO LIST

1. slutföra städningen
2. sätta på en svart tvätt
3. få tag i amanda
4. fara på ica och införskaffa frukost
5. ev. fara till amanda och glo på henne någon timme eller så


jag
kräks
av
lesshet
.
stick

BACK TO BLACK

känner att det är för få dagar tills skolan börjar för imorgon tar jag mitt pack efter tio veckor och flyttar till mamma igen och då vet man att det snart är dax att börja gå upp oändligt tidigt för att sedan cykla vidare till anderstorpskolan. känns ju sådär faktiskt!
helgen ger mig panik - det är den sista helgen.
dagarna ger mig panik - dom fylls inte med värde.
timmarna ger mig panik - blir bara färre innan det är dax.

jag drömde inatt att jag skulle börja ettan och då var det teknik inredning som gällde och det var världens bästa klass ungefär men jag var livrädd för att börja ändå. matte P och fysik Ö ungefär, skulle jag klara av det? skulle jag känna för mycket press? och det är ungefär så jag känner nu också för att börja år två med spmj - kommer jag klara det? jag vet redan vad jag vill göra efter treans och den utbildningen jag vill gå är först till kvarn och dom kollar inte på betygen men det ska ändå inte få mig att inte ta tag i det i år! jag hoppas vi får en ny svenskalärare! jag hoppar jag klarar textkomunikationen! och jag hoppas vid gud att jag får grafisk! har har inte haft så mycket ångest inför att börja skolan förrän nu när jag tänker på det. jag ska få börja höra att jag inte gör tillräckligt och att jag måste ta i mer! MEN JAG VET ALLT DET DÄR SÅ BACK OFF! jag tyckte vi hade en riktigt bra lärare i ettan och hon ska vi inte ha längre. ingen annan lyssnar på en utan favoriserar istället alla utom mig ungefär och det gör inte precis så att min motivation höjs några nivåer utan det är snarare tvärt om!

aja ska sluta tänka på skolan! det är ju trots allt sex dagar kvar.. vi hörs kanske senare ikväll. bye=)

DET ÄR BARA REPETITION

repetition
repetition
repetition
sitter hos amanda men maja och vi väntar på att sanna ska komma över med en duglig film som vi kan roa oss med ett tag med tanke på det underbara regnet! och nu i väntan på sanna så plågar dom mig genom os...... simning och cykling? vem bryr sig??
aja ska fortsätta mitt negativa prat om hur fult det ser ut när dom simmar som sälar och när dom har strutformade hjälmar. bye=)


jag saknar hellre någon oändligt
än att känna ett totalt tomrum

I DO NOT KNOW WHO IS CALLING

allvarligt talat nu! vem skulle kunna tänka sig att stå modell? jag vet flertalet som jag tror skulle fixa det galant men jag vill att ni själva ska vilja utan att jag ber er nästan :$ så säg bara till!

varit på stan idag och byggt på förådet av ögonskuggor och ska snart börja med plättar så jag kan fara till amanda sen och göra alla tusen saker vi ska göra ungefär=) och det är ungefär tusen saker så jag överdriver inte heller!
träffade även emmy idag och jag blir som så glad när jag ser hon jämt=) finns fan ingen som kan sprida så mycket glädje som hon gör alltså! jämt jätte glad och jätte söt =)

nej dax för plättar sen hitta cykelstället så jag kan få övningsköra till ammegumman=) vi hörs kanske därifrån senare! bye=)


GRATISMAKEUP

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=54693
hittat en ny hemsida som verkar vara helt klart värt för iaf alla tjejer! du samlar poäng och får så småningom presentkort på kicks om du samlar nog mycket. good luck have fun=)

ALL GOOD THINGS COME TO AN END

uppe ännu senare idag än igår och jag känner att nästa vecka kommer bli en tung vecka. nästa vecka kommer man inte kunna fortsätta komma hem klockan tre för att man for ut klockan nio. nästa vecka kommer allt falla tillbaka på livet som ingen orkar med eller vill veta av. nästa vecka börjar skolan...
känns som sommaren bestått av ingenting! jag har inte gjort någonting sen jag jobbade som jag kan säga "fan så kul det var" eller "det måste vi göra om" för det har inte funnits något sånt. vi har gjort småsaker som är bra i sig men inget stort. inget av speciellt värde.
får se till att nästa helg blir minnesvärt då man får göra sånt som man ännu inte gjort än men man gör det bara för att ha gjort dom i sommar! och det enda jag ber om är en varm dag till så man kan få ligga på en strand och känna att det verkligen är sommarlov!


frukost nu.
hörs!

APJÄVEL2

nix
no
нет
ne
ei
لا
= NEJ
annan svenska
engelska
ryska
bosniska
finska
arabiska

hör du det tigist? NEJ

ALRIGHT



set the fire on fire

SISTER YOU GOT IT ALL

sitter och lyssnar på mr mraz skiva medans jag tänker på hur lite jag gjort idag! vaknade ett och vid halv två gick stapeln för frukost igång sen har jag legat och sett kassa program på tvn och smsat med josefin om apor och drive in
kanske ska börja göra mig någon middag sen hoppa i duschen kanske? känns nästan som att det är läge för det nu snart


död :(


lucky
details in the fabric

& tror mina goa hjärtevänner kommer hem idag igen =)=)=)=)=)=)
& jag är jätte sugen på att fota så jag behöver någon/några som står modell någon dag när vädret är bra! sugen?


HOT LIKE FIRE

sitter hos mamma nu och väntar på hjärtevän som kommer snart och sen kommer kanske mer folk också men det tar vi på ett tag! men jag passar på att starta datorn och skriva ett inlägg medan jag väntar! (Y)
sitter och ser all access nu och det finns allt bra snygga kändisar! krrrr men det finns även dom somborde använda sina pengar till ett snyggare utseende! gud ja! och på tal om utseende; rött hår? eller vad säger ni? ska jag köra på det nu ett tag eller ska jag köra på någon guldigare brun? jag är kluven.
ska släppa in människan nu sen blir det umgänge för hela slanten! hörs en annan dag då det finns mer tid för datorn
over and out=)


DET ÄR SÅ VACKERT DÄR

sitter hos idas pojkvän micke nu och gör inte allt för mycket medans brudarna städar hela stället =) funkar för mit att bara sitta på arslet än så länge men ;-) ikväll händer kanske inte allt för mycket? eller jag vet inte? prat om mobacken men mer vet jag inte? känns bara ganska skönt att umgås med dom igen så för mig spelar det ingen som helst roll vad vi tar oss till =) ska fortsätta mitt tittande på städarna medans jag rullar tummarna, hörs imorgon! b-y-e
om du känner basen i golvet så rock on

EVERYBODY BUT ME

jag har mestandels haft panik inatt. jag hade riktiga bilringar.
vaknar. äter två kakor och dricker ett glas vatten utan någon som helst panik just då























vi tror alltid att vi är så förbannat odödliga och att inget händer oss - precis som en superhjälte.

WITH EVERY HEARTBEAT

tomt
det måste du ju förstå själv?


I MISS YOU I DO

onsdag och två veckor kvar innan skolan är igång igen och jag ska se på linda fem dagar i veckan.. det kan bli lite tufft faktiskt men jag ska härda! känns som år nr.2 kommer bli ett jävla jobb så får se hur mycket jag "ska ta tag i det" i år igen då med tanke på hur strååålande det gick förra året!
aja ska plågas lite mer nu sen ut och knata med irma igen och nu blir det nog en sväng till myckle som det ser ut nu iaf. over and out för denna meningslösa dag
somewhere over the rainbow

WHAT HURTS THE MOST?

jo, en epilator!
köpte en igår och damn it hurts! måste göra bitvis för skulle aldrig palla köra hela benen direkt för då skulle jag nog förmodligen sitta och gråta av smärta! huvva. men om man ska vara fin får man lida pin antar jag....


the script - we cry

AND LIKED IT

Sitter hos maja och lyssnar på i kissed a girl medans dom andra sitter och ser på morden som sker under midsommar=)
har varit i falkan och ätit surströmming tidigare under kvällen innan vi hamnade här och det var trevligt =) och innan det så var vi på stan och jag köpte änligen mina fina vita converse så nu saknas bara några låga sen kanske några stycken i någon roligare färg=) men det får vi ta en annan löning för nu är det sluthandlat tills datorn och objektivet är införskaffat så jag inte köper upp dom pengarna också!=) men jag har 5k kvar på kontot så det är ju objektivet undefär sen kommer löning nr.2 och betalar datorn så det blir nog super!=)

ska se runt på lite bloggar jag missat idag sen bege mig mot soffan igen till dom andra=) tjing

I KISSED A GIRL

ska på stan om en lill med maja och amanda =) skulle egentligen varit där för en timme sen men låg död i sängen tills dess istället (a)
vädret är fortfarande kasst här uppe i norr så det blir jacka och sneakers på för att inte bli till is

bjuder på en låt innan jag ska ner och göra nudlar för att sedan bege mig =) bye


HIMMEL BLÅ HIMMEL BLÅ

inte en pryl på golvet som inte ska vara där nu och det känns great! :-) inte sett mitt rum i bättre skick på hela sommaren så cred till mig som tog tag i det (Y)
blir nog så att jag är hemma ikväll också för ska upp relativt tidigt och he mig mot stan och jag borde nog egentligen vara hamma mer än jag är på kvällarna så förkylningen vänder någongång men vem har tid med det när det är sommarlov ;-)
nä nu ska jag göra lite mer nytta och kanske lägga mig vid tvn innan jag måste göra något ätbart=) over and out

& det är en ju ny istid ute för att vara sommar ungefär och därför undrar jag nu; krokan? blir det nått av i veckan eller hur gör vi riktigt?

DAGEN I ALL ÄRA

Dagens borde: röra på mig
Dagens materiella vill ha: nya kläder & skor
Dagens personer: inge sett en själ än
Dagens vill ha: Molnfri himmel och värme
Dagens klädsel: "Friskt vågat" tshirt
Dagens smink: zero
Dagens frisyr: diadem & ofixat
Dagens låt: Lykke li - dance dance dance
Dagens planer: städa
Dagens saknad: sommarvärmen
Dagens dummaste: -
Dagens misslyckande: ingen frukost hemma
Dagens drog: nyponsoppa och musik
Dagens köp: -
Dagens godis: nyponsoppa
Dagens humör: less på den så kallade sommaren

dax att ta tag i städningen
b-y-e & på återseende


DET ÄR LOTTAS FÖDELSEDAG

(Y)
fixade det jag skulle fixa med designen men nu vet jag inte längre :$
jag behöver lite hjälp an någon kunnig som man förstå hur jag vill ha det

en stjärna på designer? let me know!
godnatt


^'^

bokade nyss klipp&färg tid på karma och det känns sjukt härligt!
det oranga ska bort och det korta håret stannar!


varit hos maja ikväll med amanda för ovanlighetens skull ;-) not.
men det var trevligt iaf :-) as usual!
när jag blir för full för att sjuga nä dax för sängen snart?
ska bara göra mig ett försök med en del av designen först! hörs när morgondagens sol nått skyn
bye

JAG HÖRDE TRUMMORNA PÅ STAN

 
 
 

musik non stop

BUBBLAR I MIN HJÄRNA




copyright © e

ITS ON ME

jag är kass på att uppdatera! jag ber om ursäkt
för att åtgärda det hela tänkte jag bjuda på två inlägg;
ett med bilder
ett med musik

enjoy!

HAWAII

förlåt för dålig uppdatering men har varit i stugan senaste dygnet och är jätteförkyld så ingen ork att sitta vid datorn ungefär.. nu sitter jag här och hjälper linnet med sin nya iphone den jäveln var på stan och slösade 10k! hur mår man om man inpulsköper för 10k!?? en bra och underlig fråga jag har!
ska börja jobba på en ny design någon dag också för jag är kräk less på den jag har nu men det tar vi sen =)
ska ringa syster nu och fråga om hon vill äta pizza med mig ikväll för jag fick ett stort sug och jag orkar verkligen inte göra någon mat heller :)

ska försöka uppdatera ikväll men annars hörs vi imorgon =) byeee

RSS 2.0