VARJE MOLN ÄR TRASIGT



coldplay - viva la vida
lazee ft. neverstore - hold on
eskobar - love strikes
takida - burning inside


ses under stjärnorna och i breakdance i helgen =) byeeee

BLIXT & DUNDER

några besökert mig troget även fast det är dålig uppdatering! men jag har en ursäkt!
åskan har pajat vårat internet hos pappa så det kan ta ett tag innan det är tillbaka med tanke på att dom är i stugan och att varken jag eller linnet är speciellt tekniska så man kan skryta om det ;-) men jag ska jobba på det och så länga kan jag säga att jag uppdaterar från mamma men det händer inte allt för mycket faktiskt, jobb - sova - jobb - sova - jobb ungefär så det är inte så mycket att skriva om men jag ska försöka hitta några låtar på youtube och bjuda på innan jag lämnar lägenheten igen :)
(jag skyltar förhoppningsvis på apberget när jag är tillbaka på benen igen)

IF THE RAIN MOST FALL

vädret kan verkligen äta upp sig själv och sedan kräkas upp! fyyyyyyyyy
paraplyet i handen ikväll alltså :(


SUMMERTIME - NASRI FT. NEW KIDS

sluta vara arga :( det känns bara skönt att slippa vara här ikväll.. jag hoppas ni fattar.


ska vara klar om ca 40 minuter så jag kan träffa tigist och alex i stan för att köpa middag och jag är inte riktigt färdig om man säger så =P men det ordnar sig! vädret kunde verkligen fått varit bättre men va' ska jag göra! hoppas bara att det blir bättre när vi närmar oss norsjö för det vore verkligen något om solen kunde värma våra ansikten ikväll=)
blir att göra sig klar nu sen in mot stan för att möta upp quinnorna =) var inte rädda för att höra av er ikväll, det uppskattas enbart =) hoppas ni får en bra midsommar! byeeeeeeeee

FROM HEAD TO TOE

en månad kvar till 17 idag=) sen 365 dagar kvar till 18=)

eftersom jag inte skrivit på några dagar så tar jag allt nu istället=)

headern.
blir nog inget av. bilderna blev skit och den jag har duger fortfarande så den stannar väl en stund till antar jag tills nya idéer kommer upp och passande bilder finns på hårddisken.

hår.

förjävligt!
detta var mitt hår i ett dygn och tacka gudarna för underverk en vanlig brunfärg kan göra på något så äckligt! skulle göra det hela lite ljusare genom att slinga det och hoppade ut ur duschen med rosa/blont/orange råtthår! fiiiint! blev en sjal runt huvudet på jobbet dagen efter sen in till stan för att köpa en ny färg som man kan lita på! tack gud!

jobb.
sista dagen för i veckan idag och jag är så less på att packa nordic som dom heter för vi har snart gjort för många och ändå har vi kvar att göra på måndag också.. men hoppas att det är slut på dom efter denna pall! nu är två veckor arbetade och det innebär att jag bara har tre kvar och nästa vecka är vi lediga på fredag också för det är festivalen som jag även fått biljetter till via jobbet=) det är ett litet plus med allt iaf=)

midsommar.
(förlåt alla!)
blir att jag drar till norsjö med alex och tigist och softar där =) hoppas på attvädret är tammefan guld så ska allt bli underbart tror jag=) planerna här hemma verkade lite osäkra så det kändes ganska bra att få ett erbjudande jag inte kunde stå emot som var planerat! jag tror ni klarar er utan mig ni som blir kvar här hemma och ni gör nog det bästa utav det =) kommer nog hem redan på lördag så vi gör någonting då istället?

ska se vad som behöver packas med inför morgondagen sen blir det dusch och film sen en riktigt tidig kväll om tigist inte stannar hela natten=) hörs kanske innan avgång imorgon! byeeeeeeee=)

OH SUGAR, OH HONEY HONEY

använde någon himla socker peeling när jag duschade och nu luktar jag nästan nygjorda wienerbröd :$ och nu ösregnar det också så nu ska jag gå och lägga mig så jag kan somna till regnet =)
godnatt!

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

blue birds fly

måste verkligen göra något åt designen på bloggen snart och jag vet exakt hur jag vill att min header ska se ut =) men resten? måste bara vara hos mamma någon dag och göra det där för det är där jag har programmen som klarar att få det som jag vill =)
andra veckan börjar imorgon och den enda som känns tungt är att det finns risker att jag kanske försover mig för ingen är hemma och jag gick upp typ ett idag så kommer väl inte kunna somna ikväll heller =P men det tar vi imorgon och får hoppas vid allt jag äger att jag inte försover mig! =)
ska ta och duscha nu sen sticka iväg till amanda med tanke på att tiden annars aldrig finns till :(
over and out folks! lev livet

PROMISE

amanda ska ha minst en stjärna i himlen!
it starts in my toes om man säger så! mina ben faller snart av! köldskadade för livet och va' ska jag göra? blir att dra av sig jeansen nu sen krypa ner bland duntäcket! over and out folks, sleep tight!

HALLONROSA

lite bättre väder idag man ändå inte varmt och tur det för jag sov bort nästan halva dagen igen (a)
ska ta och göra mig klar nu sen blir det att fara ut till mamma och roger i boviken precis som alla dom senaste lördagarna här nu ett tag=) hoppas bara att jag tar mig därifrån så jag tar mig hem igen men det ordnar sig =)=)
vi hörs en annan dag! en bättre dag! :)



tralalalalaaaa! jag kan inte annat


BARA MIG SJÄLV ATT SKYLLA ANTAR JAG

aotch..

I WANT YOU TO COME BACK

dag fem = helg!
känner mig helt knäckt! man känner när man slappnar av att man är helt död i rygg, armar och ben efter en arbetsvecka och då har jag fyra kvar också! men det kommer nog gå bra=) bara jag sover många timmar nu i helgen så är jag fit for fight på måndag igen när ännu mera pengar ska inkasseras=)
känns lite surt att jag missade brännans skolavslutning för jag skulle vilja ge både tompa och peter en kram sen höra sanna för all del! sägs att hon och axel var jätte duktiga och det tvivlar jag inte många sekunder på!

oj hoppsan! nu måste jag försöka duscha bort tröttheten sen ut i natten ett tag=)
tralalalaaa det ordnar sig för det gör det alltid som jag sagt i 16 år snart=) den meningen var nämligen mina första ord men det blir vad man gör det till!

FÖR JAG TÄNKER GÖMMA DET FÖR DIG

dag 4 och det innebär att det bara är 1 dag kvar (!) till helg =) idag flöt allt på ganska bra också för den delen. tror att det är onsdagar som är värst för då är man som mitt i veckan och vet att man har lika mycket kvar =P jag tror däremot att jag kommer kräkas om jag hör E.M.D's låt jenny let me love you många gånger till! den är minst en gång i timmen och det innebär att jag får höra den minst åtta gånger på en dag och varenda gång den är så börjar erik skrika texten också.. sen så inte nog med det utan när jag stiger innanför dörren hemma så är det första jag hör - so jenny let me love you (8)........ jävla skitlåt skulle jag kalla den om någon frågade!
måste börja skriva ner vilka låtar jag hittar världens bästa textstycken i för jag hinner gå igenom en hel del spellistor och jag hinner med att hitta en hel del underbara texter! tralala=)

hoppas på bra väder lördag och söndag för då kanske man kan få lite mer fräknar men enligt smhi så verkar det inte som att det blir speciellt bra väder utan det ska istället vara bra imorgon? vad ska det ge när jag jobbar till senast tre!? noll. aja får väl kanske dra förbi suntan eller något när jag ska hem istället antar jag eftersom att fusk är enda utvägen för min del ser det ut som enligt smhi iaf.
aja ska snart hoppa i duschen nu sen får vi se vad som väntar=) byeee


 
varför har jag typ svikit dig? =/

SÖKER KÄRLEK

final i frusna män om tio min sen säng =)
hörs imorgon förmodar jag =)
fula blomma
blött


hjärtat av vänlighet

LEFT ON THE SIDEWALK OF MY LONELY LIFE

drygaste dagen någonsin kanske. klockan gick inte mer än 0.000000001 m/h och ändå drogs min blick till den hela tiden med hopp om rast och lunch! men nu har jag tagit mig förbi större delen och nu är det bara två dagar kvar sen är det helg och sen är det bara fyra veckor kvar=) kommer nog gå fort ändå även fast det känns så drygt..

one look at that smile and I'm all yours
will you just smile at me again? :)


har fotoat lite sen jag kom hem och förbannat! dom såg jättefina ut på kameran och jag hann till och med skryta om dom för billy men nu när dom är inne på datorn så skriker det bara f-u-l-t om dom! kan inte sätta fingret på vad det är men det känns som en vanlig digitalkamera lika gärna kunnat ta dom..
ska sluta klaga för det handlar nog mer om hon som är bakom kameran är kameran i detta fall så får antingen skärpa mig eller ta och skärpa mig! bjuder på någon bild sen om jag lyckas =) bye

ps. gavin degraws nya album - lyssna och njut!


I'VE ALWAYS BEEN A DREAMER

I've had my head among the clouds
now that I'm coming down
won't you be my solid ground?



dag 2. gick betydligt segare men va' ska jag göra! fem veckor är spikat iaf och jag måste kolla upp om skatten osv. (hata skatt) för att se hur mycket av förmögenheten jag får behålla efter mina väl arbetade dagar är klara!
ska styra upp middag nu sen verkligen gå i duschen för jag känner mig som en kartong (hur man nu känner sig då??) och direkt efter det säng och sömn =)

___
just for now?

THE END IS NOT NEAR

...it's here!
dag ett! väckaren ringer 05.30 och jag funderar på att skita i att stänga av den och bara hoppa från balkongen och hoppas på att man landar på huvudet eller dylikt! nä men gick ganska bra när man väl tagit sig dit men dagarna känns vara åtta år istället för åtta timmar och det känns verkligen i fötter och rygg redan efter fyra år.. blä! det kommer nog bli värre så jag ska inte klaga allt för mycket nu för jag har trots allt några veckor kvar.. fast det var faktiskt ganska kul att få skratta åt tompa igen =P
hörs nästa gång tiden finns till=) fred ut! bye

the perishers


Lighting struck, now it's silent and dark
Like to try to light a candle
But for that I'd need a spark

Our luck changed, don't know why
Don't know when
But it changed, and now it's hard
Not to dwell on memories

TONIGHT, NOT AGAIN

kom hem för ett tag sen (01.40) och den här kvällen har förmodligen gett mig några år till att leva (ett gott skratt förlänger livet!) för jag har träffan sjuhelvettes roliga människor alltså! hade tänkt sammanfatta medans mr. mraz ljudas i mitt vänstra öra=)
1) middag i boviken i husvagnen
det tog många felkörningar innan vi hittade för vi skulle köra vägen via gokartbanan för att ta oss och den var inte bara en rak väg utan avsvängningar (är det ens ett ord??) hittade tillslut efter att ha varit i skogen i 25 minuter endast..
2) mat > umgås > stan
3) möta upp på ainas > sörböle - BRÄNNBOLL!
helveeeeeeeete så roligt det var! jag kan vara en stjärna på att skjuta men att kasta.... bäst att lämna den biten utan ord tror jag.. men har haft sjukt roligt och när vi bytte lag så gav det andra laget upp för jag och kajsa gjorde en sån stor insats att dom kände sig för undelägsna ;-)
4) sen så var vi bara fyra
större delen for så då var vi bara fyra kvar men det vart trevligt det med för då kom det massa andra som också skulle spela brännboll så vi tittade när dom spelade sen spårade det enbart så jag låg typ dubbelvikt större delen av tiden för det gick inte att sluta skratta hur mycket man än försökte!
5) gå hem med ida
:) !!!!!!!



aja ska sluta snacka nu och ta mig i sängen för det har tagit ett jävla tag att skriva inlägget med tanke på att msn tar över livet ibland... men iaf så är det kanske redan nu jag ska säga att på måndag börjar jobbet och då kan jag lova att det inte finns många minuter över för att sitta och skriva på publishme.se alltså! börjar 06.30 varenda morgon och slutar kring 16.00 om det inte är övertid (hoppas på övertid!!!! övertid = pengar) och dom minuterna jag har över så ska jag försöka sova så jag orkar med dom fem veckor jag hade i åtanke att jobba..
aja babblar igen men nu är det slut med det! måste i säng nu för att ta mig upp imorgon i en vettig tid iaf =P vi hörs imorgon om tiden finns till=)


HÖRS NÄR TIDEN FINNS TILL

tralalalaaa sämst i världen på att skriva på dethär stället nu för tiden men det finns ingen tid för datorn längre! kom hem för en halvtimme sen och nu sitter jag och tar fram dom finare sidorna av mina händer - dom feta! naglarna ska av och nagellacket ska bort för imorgon väntar jobb och sen på måndag väntar ännu mera jobb! (suck)


har spelat gitarr hjälte 3 ikväll och det var sjukt roligt men sjukt svårt! jag var ungefär.. hmm.. söker det rätta ordet.. kass! men det är bara att träna så nu behöver jag antingen få/köpa/låna/utnyttja för att kunna bli expert ;-)


jag efter två lektioner till förhoppningsvis!
måste sova nu så jag tar mig upp för att kunna dra in några hundra på kontot, bye=)

BABY IT'S YOU

Josefine sa:

livet leker och du är typ bäst:£

vi är gifta nu baby

aldrig utan!


BALEN/STUDENTEN

kommentarerna har stannat upp nu senaste inläggen, what's up with that?! ajabaja!
la nyss in bilderna jag tog igår och fick endel fina men det känns som det vart helt klart mer på endel än endel andra! och det var fan inte lätt med ljuset heller=/ var typ kassast i världen men hoppas dom nöjer sig för det var inte någon som var speciellt sugen att posera heller så..
Linnéa, Billy & Emma

imorgon är det studenten som gäller och vad ska man ha på sig? jag måste tydligen vara mer uppklädd än vad jag brukar vara allmänt så vette fåglarna vad som ska trollas fram i min garderob under natten! hoppas emma har någonting jag kan få låna :$
det blir nog iaf jättebra och det är helt sjukt att hon och linnet går ut skolan nu för det finns inte en chans att tre år gått så fort som det tydligen gjort! blir iaf middag hos pappa med hela släkten och jag längtar typ mest till det =)=) ska bli förbannat gott!

ska börja styra mig mot sängen nu så jag kanske tar mig upp imorgon så jag hinner det som ska hinnas =) hörs imorgon om tiden finns till=) bye!

VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET?

sommarlov nu och det känns bara skönt att ha fått det offentligt (fick det i torsdags egentligen) men då väntar istället jobb på måndag... aja får ta vara så länge det räcker istället nu då =)=)=)
sitter och väntar nu på att sara ska bli klar så vi kan fara och fota hon och patrik i bonstan så jag kan få ta mig upp till parken för att se balen från en vettig plats! men hon borde vara klar snart tycker jag.. får ens se om jag ids fara och se balen för det känns som jag har sjuttioelva saker jag ska hinna med och då kanske jag måste klippa balen för att hinna? den som lever får se=) linnéa och emma var iaf jättefina och bilderna blev förhopnningsvis bra så nu är det bara sara kvar sen ska dom tankas in och skådas =)

aja måste ringa sara igen och hoppas att hon är klar nu då! goodbye hörs någon annan dag!

SOMMAREN I CITY

dåligt med skrivandet nu och har egentligen inte tid nu heller men för att få ett inlägg så måste det bli nu! idag är det skolavslutning och bal så ska först på skolan och fika med klassen sen in i aulan för att lyssna på rektorna säkert. efter det hoppas jag att det blir glass eller något liknande för vädret är fan guld idag (#) inte ett moln! kan bli rätt kallt för dom som ska gå på balen osv men aja =P bättre sol än regn!
nä måste göra mig klar nu men jag kanske skriver mer imorgon vad som hände idag=)

avslutning - glass - bonstan - balen - middag ute - senare??
vi hörs och hoppas på en bra dag =) fred ut!

MUSIK NON STOP

älskar att hitta gammal musik!!!!! är på bibloteket nu på itunes och det kan vara det bästa som finns att hitta gamla låtar som fortfarande är bra! massa låtar från atorps julkonsert också :):):) och nu är det fan bjudning på g hör jag för jisses så braaaaaa =)

Joshua radin - winter
Corinne bailey rae - like a star
Oh laura - it ain't enough
Switchfoot - only hop
Elisa - dancing
Bsb - climbing the walls
Sia - breath me
bla.


CALL THE POLICE

james är tillbaka i mina hörlurar igen och han gjorde mig sällskap hela gårdagen när jag låg ute och behövde sällskapet. hur mycket minnen som helst eftersom han gjorde mig sällskap hela förra sommaren vart jag än gick =)
600

det är ungefär 100 grader ute idag med växlande molnighet och lika bra är väl egentligen det för jag har varken tid att sola sen så borde jag lugna ner mig lite med solen för igår var jag nära på att bli is av solfrossa!
det har nyss varit förfest här för linnéas klass och lika bra är väl det med tanke på att dom går ut på torsdag och själv har man två år kvar... jag längtar redan och sista veckorna ska bli så förbannat balla =)=)
jag har fan varit effektiv idag känns det som men är inte ens nästan klar ändå.. gick upp elva och började färga sara och linnets hår sen gjorde jag mitt sen nu har jag tvättat och gjort lite småsaker men nu väntar bara lite mer småsaker, städning och packning sen så kan jag få gå och sova igen :)
nä ska styra upp en hårinpackning i mitt hår nu så det inte känns lika slitet efter färgningen. over and out


det ordnar sig, det gör det alltid!

RSS 2.0